Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Kaj je še ostalo od PROLETARCI VSEH DEŽEL – ZDRUŽITE SE!

Kaj je še ostalo od PROLETARCI VSEH DEŽEL – ZDRUŽITE SE!

Zdi se, da samo neusmiljeno izkoriščanje delavcev. Nasledniki nekdanjih rdečih revolucionarjev so postali kapitalistični lastniki tovarn in sedaj neusmiljeno pehajo svoje delavce v uboštvo, da se sami preseravajo z bogastvom in jahtami.

ajd, pa mi jih naštej nekaj, lastnikov kapitalistov!

Od ZDRUŽITE SE je ostalo samo še ZDRŽITE, revolucija se bliža (amerika i engleska biče zemlja proleterska press).

ajd, pa mi jih naštej nekaj, lastnikov kapitalistov![/quote]

Naštevam:
HERMAN RIGELNIK ZKJ
BOŠKO ŠROT ZKJ
BINE KORDEŽ ZSMS
ZDENKO PAVČEK ZKJ…

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Zdenko Pavček – predsednik upravnega odbora

Herman Rigelnik magitrer ekonomije- generalni direktor

Bine Kordež – predsednik uprave

Boško Šrot – predsednik uprave

hotela sem vedeti lastnikov – kapitalistov, ne vodilnih ki so jih nastavili lastniki. Očitno mešate zadeve.

Pavček-lastnik podjetja
Rigelnik-lastnik podjetja
Kordež-lastnik podjetja
Šrot-lastnik podjetja

Pravljica za lahko noč.

Pravljica za lahko noč.[/quote]

Grem kr spat:-)

PS ninej sm mislo, da s bolj pr pameti pa vidim da stresaš neumnosti

PS ninej sm mislo, da s bolj pr pameti pa vidim da stresaš neumnosti[/quote]

frančišek, sem že večkrat kliknila na tvoj nick in me prav zanima, kdo ti je dovolil, da pišeš v imenu “Frančiška Asiškega”?? Si ti Sveti Frančišek Asiški?? Veliko si dovoliš!!!
Ne izrabljaj imena SVETNIKOV!

Sem poznala Franca Fraklja – Petra Skalarja, v temi “kako to”, sem tudi pisala kaj je delal med II. svetovno vojno. V imenu Kristusovih ran so njemu podobnni, pobijali in izdajali nedolžne ljudi.

Tvoja pamet, pa res stresa neumnosti!! Sram naj te bo!!!

Zapisal si:
=== “PS ninej sm mislo, da s bolj pr pameti pa vidim da stresaš neumnosti” ===

Tukaj imaš dva linka, pa dobro jih preberi!

Sveti Frančišek Asiški
http://ministranti.kvips.com/sredine/svetniki_arhiv/asiski.htm

Malo teksta iz spodnjega linka:
“Nebeško kraljestvo se je približalo ………………….
Zastonj ste prejeli, zastonj dajajte. Ne oskrbujte se ne z zlatom ne s srebrom ne z bakrom v pasovih ne s popotno torbo ne z dvema suknjema ne s sandali ne s palico,
kajti delavec je vreden svoje hrane”

Kristusov apostol mora biti ubog, da ga more Bog napolniti s svojo ljubeznijo; mora biti apostol uboštva.
http://franciskani.rkc.si/index.php?id=60&mod=1

Frančišek, ammpak boš moral priznati, da je prav Peterletov zakon o privatizaciji tem in tud drugim omogočil, da so tako nesramno obogateli.

Člani KPJ niso več, ker te organizacije ni že dolgo. Obogateli so kasneje. So pa pri krstu dobili neizbrisno znamenje neke druge organizacije, ki jih vodi v svoji evidenci kot svoje.

katerega, res me zanima?

frančišek, kakšno “levo” sprenevedanje, kajne. Pozabil si našteti, Bavčarja, Koreliča, Jankoviča, kako je že un stari od Krke, zdaj živi kot graščak na Otočcu, od gorenja pred bobincem, Turenšek, …
Ma vsi, ki so vodili te tozde v času samoupravljanja in jih je komunisična partija nastavila. Potem pa so v tranziciji te tozde preimenovali v d.d. in jih “olastninili”. Nastali so tajkuni.
Poslovali so seveda v privilegirano – netržno, ker jih je ščitila oblast, ki je bila spet iz partijskih logov, ker v tržnih pogojih ne bi dolgo preživeli, ker se kumrovško šolo ne da upravljati podjetij. Medtem so seveda delavcem dajali nizke plače in jih tako pahnili v revščino, sebi pa neomejene in si gradili vile in kupovali drage avte. Vodstva sindikatov so spet iz bivše partije in ščitijo seveda te vodilne namesto delavcev. Če pa tožilcem uspe koga od teh nedotakljivih postaviti pred sodišče, pa je tam partijsko sodišče, kjer se zadeve ustavijo in zastarajo.

ne nič se ne sprenavedam, zanima me samo katera podjetja imajo v lasti, očitno pa ne veste.

kaj je tajkun pa tudi ne, vsaj predpostavljam.

Saj tudi ti veš, samo sprenevedaš se.

ne ne vem, vem samo to kaj so, ne vem pa katera podjetja imajo v lasti, zato mi ti povej.

ninej ne delaj norca iz sebe

frančišek, sem že večkrat kliknila na tvoj nick in me prav zanima, kdo ti je dovolil, da pišeš v imenu “Frančiška Asiškega”?? Si ti Sveti Frančišek Asiški?? Veliko si dovoliš!!!

Sem poznala Franca Fraklja – Petra Skalarja, v temi “kako to”, sem tudi pisala kaj je delal med II. svetovno vojno. V imenu Kristusovih ran so njemu podobnni, pobijali in izdajali nedolžne ljudi.

Zapisal si:

Sveti Frančišek Asiški

Zastonj ste prejeli, zastonj dajajte. Ne oskrbujte se ne z zlatom ne s srebrom ne z bakrom v pasovih ne s popotno torbo ne z dvema suknjema ne s sandali ne s palico,

Kristusov apostol mora biti ubog, da ga more Bog napolniti s svojo ljubeznijo; mora biti apostol uboštva.
http://franciskani.rkc.si/index.php?id=60&mod=1%5B/quote%5D

Prosim te bica, dami nehaš limat neke tumarije, ki me sploh ne zanimajo in ne spadajo sem….mi govorimo o ljudeh, ki nam diktirajo življenje in vam kradejo denar:-)
meni ga na srečo ne morejo…

Zapisal si:

Sveti Frančišek Asiški

http://franciskani.rkc.si/index.php?id=60&mod=1%5B/quote%5D

Prosim te bica, dami nehaš limat neke tumarije, ki me sploh ne zanimajo in ne spadajo sem….mi govorimo o ljudeh, ki nam diktirajo življenje in vam kradejo denar:-)
meni ga na srečo ne morejo…[/quote]

Ej, frančišek, nisem “bica”, sem te vprašala, če si “Frančišek Asiški”?? A ne smem? Tam točno tako piše:
E naslov: “[email protected]”, skrij!! A so to tumarije??

🙂
in zej te moti moj mail, si pa čudna!
Ne moti te lopovščina in pobijanje po končani vojni, ne moti te Goli otok, ne motijo te zmontirani procesi po vojni, tebe starega komunajzarja moti moj nick in moj mail! Pa ti nisi jasna, zgleda da imaš…

kaj delam norca iz sebe, če ne vem katera podjetja imajo v lasti, zato mi res povej.

kaj delam norca iz sebe, če ne vem katera podjetja imajo v lasti, zato mi res povej.[/quote]

Radensko ,Fructal,Pivovarno Union in Laško, Delo, Dnevnik, Merkur, Avtocomerce (mercedese prodajajo), Viator Vektor, …

poglej pod lastninsko strukturo teh podjetji, pa boš videl kdo vse so lastniki.

sej sn pogledo…nč bat…pozabo sn še na eno d.o.o. KOLONEL…matr lastnica je ena frkla, ki še mamco za krilo drži….je pa mogočen lastnik!!!

Imaš prav.
Ampak ti svojim zaposlenim dajo vsaj majhno plačo, plačajo prispevke, in dopust.

RKC pa kljub ogromnemu bogastvu svojim za poslenim ne plača nobenih prispevkov, njihovi dohodki pa so odvisni izključno od milosti vernikov.

kako kaj napreduje gradnja cerkvebih apartmajev v dalmaciji?

ma daj povej, kam si to pogledal, ker jaz ne najdem.

uživaj ob poslušanju Avsenikov!

New Report

Close