kaj je sploh starševski čvek??
Spet jaz ja…ampak lepo vas prosim, vas bi moral vsak dan nekdo ornk nagajžlat, vse tiste sitnobe mislim…pa še ne bi dojele smisel tega foruma!!!
Toliko sitnih riti je tule, da na koncu sama sebe sprašujem, kaj sploh je ta forum, mar ni starševski čvek, torej je debata o vsem, mar ni tako??? Kajti starši največ debatiramo o otrocih ja res je, toda ej, se dogajajo pa tudi druge zadeve in recepti gor ali dol, tema BB gor ali dol…dohodnina..ma kaj je ženske z vami no, da vam gre vse tko na živce?? Tudi to je del življenja, starševstva in zakaj na drugi forum, če je ta zdaleč največ obiskan in bo tu odgovor takoj…tukaj se tudi s teboj ne strinjam Primož, kajti eni ostali tvoji forumi, so kot, da jih ne bi bilo, se nič ne dogaja in so nekoristni, tale starševski čvek pa raztura in seveda se vsaka raje obrne sem, kot nekam kjer bo kaj ali ne…tu je spet pomemben čas, nimamo vsi časa tule viseti cele dneve…zakaj ne tule o hrani, omakah, le zakaj ne, otroci to jedo, torej je tema o prehrano otrok…
Sprašujem se res kaj je z vami, vsemi tistimi srboritimi ženskami…, ki odprete forum in namesto, da bi brale kar vam sede, raje berete kar vam ne in tam pišete vse živo sranje…kaj imate od tega, očitno vam to paše, torej ne cvilite, ker bi brez takih tem potem ve tečke ne imele več kaj za počet, pisat!
Dovolite vsem nam ostalim, da smo na forumu ko smo in takrat pišemo kar želimo, me smo kulturne in četudi se teme podvajajo, vsaj niso žaljive in primitivne…torej živi in pusti živeti!
Vse me mine, ko vsak dan znova ena daje temo o tem kako ji gre na živce ko ena hoče neke omake, druga plenice, zdaj bo veliko tem o Lidlu, pa kaj, naj jih bo, odprite kar je za vas, drugi bomo kar je za nas in basta!!
TO je namen foruma, ne pa , da tukaj nenehno ene in iste delate sranje, doma imate za to WC in ne pozabite potegniti vode in obrisati riti, sigurno je debela, zato ste še toliko bolj srborite in sitne in naveličane same sebe, kajti en srečen človek, enostavno ne more pisat toliko bedarij in grdobij kot to delate ene!!! Torej vzemite se v roke, porihtajte svoja življenja in ne krivite za to forum in teme, ki vam ne sedejo, me nismo krive, če Vaš pogled v ogledalo, vam ne pokaže tisto kr bi vi želele…brez niča ni nič, več sediš pred računalnikom, bolj raste rit…*-*!
Kaj pa je bilo tokrat tako nestrpnega, saj sem že cel dan gor in sodelujem skorajv vseh temah, kajs em spet spregledal???
Al ti mož ni dal? 🙂
primož
Primož je forumovko, ki sprašuje glede kletnega stanovanja, napotil na Gradimo….. In tam bo skoraj zagotovo dobila nasvet nekoga, ki se vsak okvirno spozna na to, pa tudi razmeroma frekventen je.
Dileme glede vzgoje – Vzgoja otrok in družina ima čudoviti moderatorki, ki se razpišeta o temi, in to strokovno, in znata starše lepo potolažiti. Meni se zdi škoda, da takšno vprašanje postaviš tu, če pa stokrat kakovostnejši odgovor dobiš drugje.
Zobozdravstvo – dva foruma, posebej za otroke in odrasle. Pa je še vedno tudi tukaj veliko vprašanj o tem.
Me ne moti, pač vprašaš tu, zdi se mi pa škoda, da vprašanj ne postavljamo strokovnjakom.
Če je to samo zaradi tistega stavka včeraj na radiju Europa, da se lahko sproščate, da je doma potem bolj lepo, potem vam je 3/4 odpuščeno. In dovolim takšen izpad.
Ostali pa prosim razumite, da ima nekdo pač slab dan in mu raje pomagajmo pri njegovem problemu.
res je hudo, ampak lahko bi bilo še slabše.
primož
Zjutraj sem bila več kot odlična poseksana…hvala na vprašanju!
In če komu kdo ni dal, so prej to une, ki svoje frustracije kažejo tule na forumu..recimo ena taka je tule…take teme verjetno bolj kažejo odraz človeške duše, človeka samega…
Mimogrede, ko sva ravno na zvezi;))… veš mogoče kakšen recept za dobro omako, za goveje zrezke, dons bi to jedli, tudi moji otroci, povej no, pa ne pošilji me na forum prehrana, ker tam ni to to, bi raje nekaj po tvojem receptu, bom nato doma govorila dons so zrezki ala primoz-med.over.net…maš recept;)))??
moraš dobiti dobrega psihiatra in veš kaj govorijo, sam to ne, kajti ponavadi ravno oni potrebujejo psihiatra, toliko o stroki..ni vsaka stvar res za stroko in velikokrat ti navadni človek, ki je bogat z izkušnjami kot jih je veliko tule… veliko bolj svetuje kot pa neki strokovnjaki, ki konec koncev so to lahko danes že vsi…če je nekdo strokovnjak, še ne pomeni, da je to res to….
Popolnoma se strinjam s teboj in tudi sama veliko razmišljam o tem kar se tukaj dogaja. Nekajkrat sem že celo pomislila da ne bi več hodila na ta forum in sem si rekla zakaj bi se pa jaz umikala in se sploh sekirala, saj tako vem da je v realnem življenju ogromno negativno nastrojenih ljudi, ki samo čakajo kako bodo koga prizadeli in ga zatolkli, veliko pa je takih, ki si v realnosti ne upajo nič, imajo razne frustracije in potem se tukaj spravljajo na čisto vsakega, ki hoče povedati svoje mnenje.
Tudi moj moto je – ŽIVI IN PUSTI ŽIVETI – a kaj ko nekateri raje živijo tuja življenja.
Nekaj dni nazaj sem vprašala sodelavko, ki mi je ravno razlagala trače o drugi sodelavki (kljub temu, da dobro ve, da jaz ne maram opravljanja) kaj ima od tega da se toliko zanima za druge ljudi, pa mi je odgovorila: “Pri tem pozabim na svoje probleme.”
Ja, eni se pač zdravijo in hranijo na tuj račun.
No sitna, lepo zate, drugače pa tako kot sem rekel, ne vem kaj te je pogrelo, saj od včeraj naprej v skoraj vsaki temi sodelujem in mirim in razlagam, da se bodo stvari spremenile , da bo drugače, samo še malo potrpljenja prosim.
Omaka in to goveja :-)) To bo pa bolj težko, ker mi smo doma vegiji. No ne totalni ampak mesa skorjda ne jemo. če pa ga, pa smao kakšnega purana v smetanovi omaki.
Mogoče pa predlog, tisti stari, tenstan krompir z domačo mastjo in ocvirki, zrezek pa za otroke v roza omaki.
Najprej zrezki fejst lepo spečeš, potem pa ga narediš v smetanovi omaki, lahko dodaš gorgonzolo ali kakšen plesniv sir, na koncu pa prilij od pese sok in dobiš roza omako, še to sir moraš prej stopiti in naj priliješ smetano.
Tako bodo otroci imeli roza omako, raje pa dodaj krompirjeve svalke, lahko tudi skutine, mi ponavadi damo Pečjakove, so zelo dobri. Ker tenstan k takšni omaki ne paše ravno.
primož
Vsak dan so to eni in isti, ki to počno s točno določenim razlogom. Ko gleadš ip-je, ko primerjaš cookije, browserje, način pisanja, čas pisanja, ugotoviš, da nas nekdo ne mara in želi vnesti nemir. TAko kot tisti primeri s samomori in tako naprej in temami, zakaj en dovoliš BB, vedno ene in iste osebe.
Zato le brez skrbi, vsak ima v sebi nekaj dobrega, samo pomagati mu moramo to odkriti.
primož
Saško, temu pa se reče prava moška beseda, ali pravi moški komentar, morda pa tukaj res primanjkuje moške prisotnosti, pa ne samo moje :-))
primož
Nisem ravno občutljiva na napade in izgrede drugih, ker se mi zdi nepotrebno razburjati zaradi jeze drugih, me pa malček moti, če se vtikujejo v kao slovnične napake, čeprav le-te nimajo nobene veze s temo in je tema zelo dobro razumljiva…
Tisti ki pišete prosto po Prešernu ste pa itak carji…se včasih narežim…
Ja Primož, odkriti tisto dobro v ljudeh je pa spet en “fach” za sebe…. Meni pa je fajn tu!
ZAto pa imamo forum s strokovnjki in forum kjer se lahko pogovarjate med seboj. Ampak, če potem nekdo da grd odgovor, se ne smete pritoževati in sitnariti, ker strokovnjak, bo zagotovo povedal lepo in en bo napadalen, razen če to zaslužite.
Primož
Samo je pa še nekaj, vsak bi vse takoj in to seveda zastonj.
nekateri hitreje odgovarjajo, nekateri kasneje, vsak takrat ko le ima čas. Na žalost nihče tega protala ne financira, da bi lahko zahtevali takojšen nasvet in odgovor, po drugi strani pa še tak, kot is ga želite.
Lahko pa pišete pri dohodnini, med.over.net za tistih 0.5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} , pa bo morda naslednje leto kaj bolje in hitreje.
Čeprav nas ni na lestvici, nas bodo pa zaradi tega dodali. Kaj pa vemo, probati ni greh.
primož
ZAto pa mroamo biti mi boljši, če vemo,d a so oni slaši, vedno pa jim povej za tole zgodbico
Bo veliko manj opravljanja, pa še ti boš zelo pametno izpadla.
primož
Kot sem rekel, tudi takšni smo, različni.
Tukaj so dobrodošli, tako izLDS-a, kot iz SDS in ostalih strank, tukaj ne veljajo njihova pravila ampak moja. Tukaj so nekateri, ki so občutljivi na slovnico in tisti, ki imajo radi sleng, tisti, ki imajo radi opero in tisti, ki imajo narodno zabavno.
Ampak prav vsi se učijo sprejemati drugo stran, tako je moje pravilo in želja, temu se pač posvečamo, pa bo svet lepši.
kako lepo je biti malo intuziasta. Paše duši.
primož