kaj je sploh starševski čvek??
KAj pa je tvoja profesija? Znanja? Izkušnje?
Primož
Hvala, nekaj se celo dogovarjamo, da bi imeli oddajo, apak bolj takšne pereče teme, ne tako kot na Ognjišču , tam smo kulturni in se trduimo vzdržati, ampak včasih pa je treba tudi po mizi mahnit.. -))
primož
Saj ne smao zame, če napišeš kaj vse znaš, se bo lahko tudi kdo drug javil, saj ne ebrem samo jaz tega. JAz rabim nekoga, ki je poceni :-))
No povej, kaj znaš, poiskusiti ni greh, nikar ne zapravi priložnosti, kajti tole temo bere zelo veliko ljudi in to ravno ta trenutek.
Imaš veliko verjetnost, da se bo našel nekdo in ti namignil ali pa kaj celo ponudil, samo korak moraš storiti najprej ti, saj ti iščeš službo.
primož
Mogoče sem prezahtevna. Ne bom povedala kaj sem po izobrazbi, lahko povem le to, da nisem višješolsko izobražena in iščem službo v drugi smeri kot je moj poklic.
Iščem službo v dopoldanskem času, enoizmensko, od pon. do pet., sem izredno komunikativna in rada pomagam in svetujem ljudem. Sem tudi dober organizator in zelo sem dobra pri telefonskem komuniciranju.
Razumem angleški, nemški, italijanski in hrvaški jezik. Računalnik mi ne dela problemov.
Plača: pod 500€ na mesec se ne pogovarjam.
To je to. Pričakujem da me bodo sedaj vsi tukaj napadli. Hvala.
Ufff, dal si mi veliko idej ja, sploh gorgonzolo, to omako brez pese naredim jutri in njoke zraven, pa peso raje kot solatko,))dons bom pa res raje kar tenstant krompirčk in goveje zrezke le na čebulci dolgo počasi tenstala in skleda solate in bo.
Hvala šefe, torej ti dam v Lidlu mir,))!
In čak mal..jaz sem NE sitna in ne- sitna…tako*-*! Kadar sem jaz sitna tega ne kažem po forumu,na ljudej, službi, družini…le zakaj…takrat se sproščam drugače, saj zaradi moje sitnobe ni treba, da trpi cel svet in vsi okoli mene, to je zelo ne fer!
Kaj pa si do sedaj delala?
Pa nikar ne zahtevaj preveč plače, raje povej, toliko bi rada imela, ne da pod toliko ne greš. Ker dokler te ljudje ne poznajo, ne mroejo oceniti vrednosti tvojega dela.
primož
Še vendo me zanima, kakšno je bilo to delo, kaj ste počeli. Pisali čnake, pogodbe, izdelovali kakšne akrtikle v proizvodnji, živilska tehnologija, morda komerciala, računovodstvo, anbava, mednarodni promet…
ne se bat povedati.
primož
Do sedaj sem delala že veliko različnih stvari, v glavnem pa sem delala vedno z ljudmi in za ljudi.
A se ti zdi 500€ preveč? Vedno sem se podrejala, potrpela, bila tiho in delala za majhen denar zelo veliko. Sedaj so se stvari obrnile, če želim sem lahko tudi doma, če bom pa že šla v službo želim hoditi tja z veseljem, za dobro opravljeno delo pa želim tudi solidno plačo in ne bom se več pustila izkoriščati, kot sem se do sedaj.
ne se bat povedati ane, ko lahko itak vse zveš;)), hecam se;))
Delo je bilo mešano, eni v proizvodnji, eni v pisarnah, eni na terenu, delalo se je vse, kar se dela v enem podjetju in kljub tako različnemu delu so babe še najdle cajt za špetire! Razdeljeni so bili na dva oddelka, zaradi branže dela, moški, žensko, saj mogoče je bila to napaka ja,))ampak je imel potem vsak svoj oddelek komercialo, tajništvo, priprava za računovodstvo, le računovodkinja in šefica sta bili ena oseba;)).