Kaj je tem prizadetkom kot so Matias, Modri vrag in podobni?
Kaj mislite tisti, ki imate nekaj pameti ali vsaj kako pamet o tem, da prizadetki , troli na leta žalijo z lažmi človeka ob tem pa se vehementno držijo zaščite nekih državnih oblasti in se počutijo varni ob svojih gnusnih delih?
Mar res ne vedo, da edino moja vest mi preprečuje, da jim prerani grob ne izkopljem in ne bilo kakšna državna zaščita?
So res tako umsko zaostali, da verjamejo, da se svoboden človek boji njih oblasti in ne lastne vesti?
Nori nori svet bedakov na vsakem koraku.
vprašaj se kaj napišeš prvo ti
za njih se pa ve da so al pijanci ali norci
več ali manj še vedno eni in isti zmerjate skupi: veseli, kokoši, stara forumašica, crazy frog, darko, viharno sralo in matias
to ste problematični verjetno še kakšna anonimna zraven
danes ste pa ultra vsi pijani
verjetno alko in sonce preveč v glavo udari
zippo, 27.04.2025 ob 17:17
vprašaj se kaj napišeš prvo ti
za njih se pa ve da so al pijanci ali norci
več ali manj še vedno eni in isti zmerjate skupi: veseli, kokoši, stara forumašica, crazy frog, darko, viharno sralo in matias
to ste problematični verjetno še kakšna anonimna zraven
danes ste pa ultra vsi pijani
verjetno alko in sonce preveč v glavo udari
Ok js, ampak stara forumašica?? Ja tu si pa čist mimo udaru no. Malo djte premislt, saj je res, da je forum anonimn in praktično brez nadzora, sam vseeno vse pa tut ne gre kr skozi..
robi9, 27.04.2025 ob 17:50
Ja ta je pa res dobra, sam zavajujoča. Problem se ne reši vedno sam od sebe a ne vidiš
https://crazycattle3dgames.com
If you enjoy wacky multiplayer games, Crazy Cattle 3D brings that chaotic energy with exploding cows and unpredictable gameplay.
Z Modrim dvigujeva popularnost foruma s številčnim prilivom ženskih fenic, ki so premeteno tiho, da niso drug na drugo ljubosumne, če bi naju pohvalile. Žabica je pridobila veliko taborniških veščin, kako preživeti v naravi. Odkar je spoznala Modrega vraga, zna z dolgimi nohti preštihat humus za črvi, s katerimi lovi ribe, tako da je samooskrbna.
Darko698, 27.04.2025 ob 17:10
Kaj mislite tisti, ki imate nekaj pameti ali vsaj kako pamet o tem, da prizadetki , troli na leta žalijo z lažmi človeka ob tem pa se vehementno držijo zaščite nekih državnih oblasti in se počutijo varni ob svojih gnusnih delih?
Mar res ne vedo, da edino moja vest mi preprečuje, da jim prerani grob ne izkopljem in ne bilo kakšna državna zaščita?
So res tako umsko zaostali, da verjamejo, da se svoboden človek boji njih oblasti in ne lastne vesti?
Nori nori svet bedakov na vsakem koraku.
@
Kaj je s tem prizadetkom kot je Darko698?
matias, 27.04.2025 ob 18:12
Z Modrim dvigujeva popularnost foruma s številčnim prilivom ženskih fenic, ki so premeteno tiho, da niso drug na drugo ljubosumne, če bi naju pohvalile. Žabica je pridobila veliko taborniških veščin, kako preživeti v naravi. Odkar je spoznala Modrega vraga, zna z dolgimi nohti preštihat humus za črvi, s katerimi lovi ribe, tako da je samooskrbna.
Ne laskaj si preveč. Ob boku modrega ne morš stat in Navajo pa oni 8409 mata boljše predispozicije kot ti
DARKO,
bi kaj napisu o njiju, ampak je škoda besed.
Pri MATIASU mi je najbolj zanimiva njegova projekcija, neverjetno se mi zdi, da je nekdo sposoben drugim očitati toliko stvari, ki jih sam počne in so v prvi vrsti njegove slabosti. A se tega niti ne zaveda.
To je precej huda patologija, hud narcizem. Bi rabil izkušenega psihiatra.
Jah, ko enkrat začne tak “svoboden človek darmun” (paranoidni shizofrenik) grozit, je to znak, da bo moral kmalu it. Saj pravim, enega enakega imam v soseščini in gre vsake toliko za pol leta, leto… Ko pride nazaj je nakaj let dober, dokler redno jemlje zdravila seveda. Mal mi sicer zameri, da sem ga že trikrat “dal zapret” (tako to on pravi in dojema), drugače se pa kar razumeva.
Koki
DARKO,
Pri MATIASU mi je najbolj zanimiva njegova projekcija, neverjetno se mi zdi, da je nekdo sposoben drugim očitati toliko stvari, ki jih sam počne in so v prvi vrsti njegove slabosti. A se tega niti ne zaveda.
Oh, to je samo razvajen pamž, ki je odrasel in mu je bilo vse k riti prinešeno cel lajf in so ga ujčkali ter ščitili od surovega sveta. Za takega je edino zdravilo, kot za politično bando in njeno prislojeno gamad kazen garbanje.
Edino z garbanjem jih lahko spreobrneš ampak toliko časa garbat, da skor izdihne. Potem pa ko k sebi pride pa spet tol cajt garbat da se mu obrne. Ko se mu obrne pa je prva lekcija storjena. Prej se pa taka gnusoba ne bo spreobrnila nikakor in bo le hlinila da s če jo ujameš in jo za vrat zagrabiš.
Take pajace je najbolš pogledat takrat v faco ko jih kak policaj v kaki “državi” ko so veliki protesti useka po gobcu s pendrekom,da mu pol zob vn poleti, kjer debil prvič doživi, da država ni to kar je on mislu da je.
Prav tako v življenju ni delal. Kaj je delo sploh ve ne, ker danes je vsak debilizem, ki ga plačajo že kar delo, kar seveda ni delo ampak debilizem. To je tko, kot debilni poslanec in predsednik več desetletne “obstoječe” stranke reče za druge naj gredo delat med tem ko se zvira na stolčku in vleče dnarje za pičkin dim od kar s eve zanj in v lajfu ni delal. To je skratka gamad ki jo podpira narod namesto da bi jim soli nasuli na rane kot oni počnejo narodu.
Koki
DARKO,
No, Kurjek, sedaj pa še ti povej, koliko delovnih let imaš pri +40? Sem slišal, da Darka po storilnosti prekašaš kar za desetkratnik, kar pomeni, če pomnožimo z nulo, da si na istem kot on. Tako da normalno, da simpatiziraš s človekom, s katerim sedita v istem čolnu nedelavnosti in lenobe. Tudi po intelektualnih zmogljivosti sta tam tam, čeprav ima Darko verjetno zaključeno tudi srednjo poklicno šolo, za katero meni, da je dovolj, da je lahko bolj pameten od zdravnikov, državnih ekonomistov in pravnikov, medtem ko ti še OŠ nisi bil sposoben spacati skupaj, niti nikoli nisi imel najmanjšega interesa, da bi kaj naredil iz sebe, ker tvoj interes je sedenje pred TV ekranom in buljenje žajfnic.
Je pa res, da se pa ti vsaj ne pritožuješ nad socialnimi mesečnimi prilivi, ki jih črpaš leta in leta, medtem ko je Darko iz svojega lenuharjenja naredil junaški boj z osovraženo državo, ker noče delati, medtem ko pa si ti postal le ekspert za mehiške nadaljevanke.