Kaj je tem prizadetkom kot so Matias, Modri vrag in podobni?
Ne nehajo blatiti oseb, 28.04.2025 ob 00:51
Ja,a se ne bi vi dobil v eni gostilni, na enmu pivu,pa bi se tam zmenil.
Če bi bili v gostilni bi obstajala možnost , da bi Matias že glažune žrl in debata bi bila že kmalu po začetku končana, jutri pa polnila rubriko črna kronika.
Navajo, 28.04.2025 ob 00:46
Seveda, da se je Matjažek pičketina luzerska prestrašena šel nabosti na cloth shot. Ves prestrašen kot moker cucek je tekel tja, da smo mu v obtok nabili zvarek za katerega ni vedel kaj je notri. Prestrašen bevskajoči cucek.
Si videl kako Matjažek nikoli ne odgovori na dejstva. Nekaj provocira in ko mu navedem dejstva jih retardirani Matjažek enači s strahom do žensk oz. jih ignorira. Čisto brez logike in povezave, pač retardirani Matjažek in njegove logične zmote. Tip nima nikoli nobenih argumentov in logičnih zaključkov.
Nič čudnega, če pezde luzersko posluša Chomskega, Žižka in Varufakisa, tri nore kolektivistične pobesnele marksiste brez testosterona, ki nimajo pojma o realnosti. Če ima Chomski včasih kakšen preblisk kot pravi pregovor, da tudi pokvarjena ura dvakrat na dan kaže pravi čas pa sta Varufakis in Žižek totalna retarda. Pač klasični levakarji, soy boyi brez kančka moškosti. Produkt moderne dobe, to so fantje, ki ne zmorejo dvigniti pet kil. Ženske v moških telesih in vsi izredno čudni z tiki.
Ah Matjažek ti imbecilno tele, retard vseh retardov, debil brez argumentov, vedno napada prvi in nikoli nima niti enega dejstva na svoji strani. Poraz človeške genetike, nesposoben držati se pogovora, ki ga sam začne. Brez enega logičnega zaključka in zase vedno ponavlja kako izobražen je.
Če si ti Matjaž zaključil izobraževanje nekje je potrebno tako izobraževalno ustanovo takoj zapreti. Tip brez enega logičnega in tehtnega argumenta, največji retard mona, pičketina pičkasta aka feget Matjažek.
No, Navajo, sedaj pa razčleni logiko v svojem sestavku, ki jo menda tako čislaš ? Haha. Ko histerična užaljena baba, temu primerno tudi nizka raven testosterona in posledično težave z ženskami, pardon, s potenco.
Jasno je, da si politično konservativen, radikalno desno usmerjen, tam je svet preprostejši, črno – bel, sovražnik je jasno definiran, odvija se vojna med “dobrim” in “slabim”, tam vedo ženske, da jim je mesto za štedilnikom… Vidiš, kako si kontradiktoren, duševno razdrobljen, zmeden, saj sam sebi nasprotuješ, ker potem ne bi smel napadati tradicionalistov, ki s(m)o poročeni, saj ti po svojem razmišljanju idejno pašeš ravno v to grupo, se pravi med Janševe in Trumpove volivce.
No ne drkajte Matiasa,on je najboljši pr svojem delu! Največ nam da..https://youtu.be/PSKQ3ZNQ_O8?si=2sP29Pn1R8DmSlV3..da vam bo jasno!
matias, 28.04.2025 ob 01:05
Navajo, 28.04.2025 ob 00:46
Seveda, da se je Matjažek pičketina luzerska prestrašena šel nabosti na cloth shot. Ves prestrašen kot moker cucek je tekel tja, da smo mu v obtok nabili zvarek za katerega ni vedel kaj je notri. Prestrašen bevskajoči cucek.
Si videl kako Matjažek nikoli ne odgovori na dejstva. Nekaj provocira in ko mu navedem dejstva jih retardirani Matjažek enači s strahom do žensk oz. jih ignorira. Čisto brez logike in povezave, pač retardirani Matjažek in njegove logične zmote. Tip nima nikoli nobenih argumentov in logičnih zaključkov.
Nič čudnega, če pezde luzersko posluša Chomskega, Žižka in Varufakisa, tri nore kolektivistične pobesnele marksiste brez testosterona, ki nimajo pojma o realnosti. Če ima Chomski včasih kakšen preblisk kot pravi pregovor, da tudi pokvarjena ura dvakrat na dan kaže pravi čas pa sta Varufakis in Žižek totalna retarda. Pač klasični levakarji, soy boyi brez kančka moškosti. Produkt moderne dobe, to so fantje, ki ne zmorejo dvigniti pet kil. Ženske v moških telesih in vsi izredno čudni z tiki.
Ah Matjažek ti imbecilno tele, retard vseh retardov, debil brez argumentov, vedno napada prvi in nikoli nima niti enega dejstva na svoji strani. Poraz človeške genetike, nesposoben držati se pogovora, ki ga sam začne. Brez enega logičnega zaključka in zase vedno ponavlja kako izobražen je.
Če si ti Matjaž zaključil izobraževanje nekje je potrebno tako izobraževalno ustanovo takoj zapreti. Tip brez enega logičnega in tehtnega argumenta, največji retard mona, pičketina pičkasta aka feget Matjažek.
No, Navajo, sedaj pa razčleni logiko v svojem sestavku, ki jo menda tako čislaš ? Haha. Ko histerična užaljena baba, temu primerno tudi nizka raven testosterona in posledično težave z ženskami, pardon, s potenco.
Jasno je, da si politično konservativen, radikalno desno usmerjen, tam je svet preprostejši, črno – bel, sovražnik je jasno definiran, odvija se vojna med “dobrim” in “slabim”, tam vedo ženske, da jim je mesto za štedilnikom… Vidiš, kako si kontradiktoren, duševno razdrobljen, zmeden, saj sam sebi nasprotuješ, ker potem ne bi smel napadati tradicionalistov, ki s(m)o poročeni, saj ti po svojem razmišljanju idejno pašeš ravno v to grupo, se pravi med Janševe in Trumpove volivce.
Mah NAVAJO je incel, isto kot Jahman.
Včasih nese svoja jajčka na prostitutko, da jih sprazni, potem pa se tega kot moralen desničar sramuje.
Taki ki nobene babe ne dobijo, radi kritizirajo ženske, ker so prepričani, da če bi živeli 100 let nazaj v tradicionalni družbi, da bi brez problema imeli ženo in otroke. Ker se jim ne sanja, da bi takrat, ko se je od moškega pričakovalo toliko več, oni ne bi zmogli poskrbeti za ženo in družino, ker so že v današnjih časih nesposobni brezvezniki. Za nobeno lušno njim zanimivo žensko ne bi bili dovolj moški, da bi se ob njih varna počutila in jih hotela.
Že tu na forumu je pred časom doživel zaradi mene izpad, potem pa kot pičkica pobegnil, ko sem ga osmešil(v temi glede Ukrajine).
Ti MATIAS pa morda celo bolan nisi, ampak imaš osebnostno motnjo, ne da bi se tega zavedal. Zelo se ceniš, zadaj pa ogromna nesamozavest, ki jo z marsičem probaš prekriti. Zelo trpiš.
Jahman, 28.04.2025 ob 08:02
Ti nimaš nikomur govoriti, da je incel. Debel, plešast, invalidno upokojen.
Na tvojo žalost nič od tega ne drži. Za moje lase mi pa redno ženske govorijo, kaj bi dale, da bi imele tako goste lase.
Ajde, idi k prostitutki, pa je nesi svojo socialno. Revež. Bo si rekla v mislih; “a spet je ta revček prišel”.
Matjažek ti mali pizdek se niti ne zavedaš kako retardirano imbecilno moronsko tele si. Tvoje izjave so na nivoju popolnega retarda.
Ti pizdek meni praviš, da imam srenjeveško razmišljanje zato, ker razumem realnost in medspolno dinamiko in imam večkratnik tvojih izkušenj. To je tvoj logični fail in dokaz tvoje vseobsežne indoktrinacije.
Uporabljaš ženske sramotilne taktike kar le kaže, da si šibak pusi brez argumentov.
Zopet ti ponavljam saj si tako retardiran, da preprosto ne razumeš, da je prav konzervativizem najbolj ginocentričen in ti zagovarjaš slepo ginocentričnost moških. Današnji moški retardi tvoje vrste pa ste tako zabiti, ker ste poženščeni luzerji, da častite ženske enako kot konzervativci pred sto leti vendar te ženske danes nimajo čistosti duše in telesa kot so ga imele ženske pred sto leti.
Budala Matjaž, ti niti ne razumeš Islama, da meni kaj tako retardiranega blekneš ti idiot. Krele zabito, v Islamu moraš biti sposoben popolnoma sam preživljati vsako žensko posebej in to dokazati ter moraš čakati do poroke. Zakaj bi si jaz želel Islam, če lahko dobim zastonj moderne sprane bele Evropejke, ki delajo same zase in nastavljajo svoje telo zastonj. Ko jebe Islam in te zblojene konzervativce, kjer mora moški garati za ženske in ji nuditi vse, njen denar pa je samo njen. Fuck that shit, imam raje mentalno uničene in zombificirane moderne bele ženske, ki včasih še same plačajo dejt in nato nastavijo svoje ženske dobrote.
Vidiš retard zabiti Matjažek, vi retardirani soy boy levakarji ste totalni pusiji in mislite, da smo mi, ki smo intelektualno višja kasta ”konzervativni”. To je rezultat vaše levakarske totalitaristično kolektivistične omejenosti saj ne razumete, da smo mi intelektualno svetlobna leta pred vami in izkoriščamo rezultate vaših zablod.
Samo dejstvo, da si ti tako retardiran, da ne dojemaš, da moje opozarjanje na razpad družbe in čista dejstva pomeni, da sem dober človek, ki želi vsem dobro in si ti Matjažek zabiti retard tisti, ki s svojim delovanjem uničuješ družbo. Ne zavedaš se da si popolnoma spran NCP zombi dron s katerim gospodarjem ni več potrebno upravljati saj imaš vprogramiran avtomatiziran sistem, ki te vodi.
Pač nisi sposoben dojeti, da nekdo, ki se zaveda realnosti in opozarja na posledice za družbo ni tisti katerim ti zblojen levakarski lolek lahko daješ naučene etikete. Enostavno si popoln retard in sem ti hvaležen, da obstajaš, čeprav te preziram, ker vem, da si zahrbten hinavec, si tak retard, da si idealna reklama zombificiranosti NPC drona s strani propagande in si uporaben kot pano idiotizma za opozorilo drugim.
Kot sem že rekel, če bi se ti zavedal kako zabit si in kakšne bedarije trosiš bi se skril od sramu kot nojček.
Kaj je ti šizofren debel feget Kokošji? Hahahaha ti boš govoril kdo je incel, si retard, ki si nabija štil od metle v šupak. Proklet buzerant zavaljen prizadet.
Kreten neumni, no ti povem kako je bilo ta vikend, v soboto zvečer sem šel k svoji, sem jo takoj napičil, ker je bila potrebna mojega kot Sahara in Islamske države nove Križarske vojne. Potem sej jo peljal ven na večerjo, nato sva šla še na nekaj drinkov, potem sva na poti k njej domov šla na plejs kjer sem jo nasadil, da vzunaj na prostem, kul scena za adrenalin. Potem sva šla k njej domov, se mečkala in sem jo pred spanjem še enkrat kresnil. V nedeljo (včeraj) zjutraj se je sama takoj, ko sva se zbudila nasadila na mojega heroja. Potem sva se stuširala, je pripravila zajtrk, sva pojedla, se malo crkljala in sva se v dnevni na kavču kresnila še enkrat. Potem sem odšel domov. Lahko bi včeraj ostal pri njej in jo še parkrat kresnil, pa sem se odločil, da mi sede malo nedeljskega miru. Mogoče to pomeni, da sem bil včeraj voluntary celibate (v-cel) v popoldanskih urah, vsekakor pa nisem involuntary (incel) hahahahah.
Če mi bo zasedlo med tednom lahko vedno pokličem bivšo, ker pride takoj do mene, ko ji dam možnost za akcijo ali skočim prespat k moji. Hahahaha in debeli pujs feget koki mene poizkuša sramotiti s temi luzerskimi taktikami. Hahaha feget zabiti, idiot nesposobni oprani.
Navajo, 28.04.2025 ob 09:53
Kaj je ti šizofren debel feget Kokošji? Hahahaha ti boš govoril kdo je incel, si retard, ki si nabija štil od metle v šupak. Proklet buzerant zavaljen prizadet.
Kreten neumni, no ti povem kako je bilo ta vikend, v soboto zvečer sem šel k svoji, sem jo takoj napičil, ker je bila potrebna mojega kot Sahara in Islamske države nove Križarske vojne. Potem sej jo peljal ven na večerjo, nato sva šla še na nekaj drinkov, potem sva na poti k njej domov šla na plejs kjer sem jo nasadil, da vzunaj na prostem, kul scena za adrenalin. Potem sva šla k njej domov, se mečkala in sem jo pred spanjem še enkrat kresnil. V nedeljo (včeraj) zjutraj se je sama takoj, ko sva se zbudila nasadila na mojega heroja. Potem sva se stuširala, je pripravila zajtrk, sva pojedla, se malo crkljala in sva se v dnevni na kavču kresnila še enkrat. Potem sem odšel domov. Lahko bi včeraj ostal pri njej in jo še parkrat kresnil, pa sem se odločil, da mi sede malo nedeljskega miru. Mogoče to pomeni, da sem bil včeraj voluntary celibate (v-cel) v popoldanskih urah, vsekakor pa nisem involuntary (incel) hahahahah.
Če mi bo zasedlo med tednom lahko vedno pokličem bivšo, ker pride takoj do mene, ko ji dam možnost za akcijo ali skočim prespat k moji. Hahahaha in debeli pujs feget koki mene poizkuša sramotiti s temi luzerskimi taktikami. Hahaha feget zabiti, idiot nesposobni oprani.
Js tut tak pravim Navajo. Ti si pravi dedckmot po dve na vsaki strani in je.
dobro vas modri, 28.04.2025 ob 09:03
modri vrag objavi slike in vsi inceli verjamejo da je to kokoši
dobro vas modri = Koki
Daj ne laži Koki, vsi vemo, da si lepil svoje slike, Modri pa jih je pridno shranjeval. Že takrat si bil plešast, sploh pa so tvoji Albanci že pri 20. plešasti.
Navajo, strni, bistvo, rdeča nit, jedro, kaj tako dolgoveziš, živi komplikator, kot če bi mi ljubezensko pismo pisal. Mehek si, to vemo, pa tudi ženske sovražiš kot Kurjek, ampak on zaradi tega, ker je ljudomrzniški gej, ti pa zaradi tega, ker se ti ne dvigne. Lahko z njim poskusiš, on že tudi 20 let ni ne z živo dušo, ne z žensko, ne z ovnom, še manj pa z moškim. Mogoče mu pa uspe ob tebi, ker si baje alfa samec, certifikat ti je izdal sam Andrew Tate, čeprav z mehkim, boš pa v pasivni ženski vlogi, ima Kurjek še tudi 10 zdravih prstov in razne pripomočke, ker vrtnari.
Žabica, ti se spet nekaj motaš med nogami nas alfa moških, naš testosteron te je čisto obnorel, vidim, malo se imej pod kontrolo?
Put Your Head on My Shoulder – Lifein3D (Paul Anka cover)
.https://www.youtube.com/watch?v=tnlPCnb1hrI
Koliko si ti star, Navajo? Menda še najstnik, takrat se spomnim, ko so se fantje hvalisali in ven metali, ker so bili negotovi in so imeli veliko potrebo po samodokazovanju, totalka nezreli. Noben samozavesten moški nima potrebe, da se hvali, tako razvrednotijo ženske samo kreteni.
Z denarčki, s katerimi te zalagata ati in mamica vse življenje, s stanovanjem, avtom, da lahko pritegneš materialistke, ki grabijo na zunanji blišč in ne na vsebino moškega, njiju raje še malo pohvali, po moje ti je mamica še kondome nabavila.
Sicer pa veš, kako pravijo ženske, da tiha voda brege gloda. Pa da tisti kuža, ki veliko laja, malo grize. Hov, hov, Žabica!
matias, 28.04.2025 ob 17:00
Koliko si ti star, Navajo? Menda še najstnik, takrat se spomnim, ko so se fantje hvalisali in ven metali, ker so bili negotovi in so imeli veliko potrebo po samodokazovanju, totalka nezreli. Noben samozavesten moški nima potrebe, da se hvali, tako razvrednotijo ženske samo kreteni.
Z denarčki, s katerimi te zalagata ati in mamica vse življenje, s stanovanjem, avtom, da lahko pritegneš materialistke, ki grabijo na zunanji blišč in ne na vsebino moškega, njiju raje še malo pohvali, po moje ti je mamica še kondome nabavila.
Sicer pa veš, kako pravijo ženske, da tiha voda brege gloda. Pa da tisti kuža, ki veliko laja, malo grize. Hov, hov, Žabica!
Matias, kaj pa tvoja samorefleksija ?
Od tebe drugega ni za prebrati, kot večno, že dosadno hvalisanje, kako ti delaš, pa kako skrbiš za svoje, pa da si na svojem, čeprav v neki luknji v najemu, pa otročje hvalisanje o izobrazbi….
Ves čas se samo hvališ, ker te starši niso nikoli pohvalili in zdaj iščeš potrditve od nekih anonimnežev. Tvoje travmatizirano otročje hvalisanje gre celo tako daleč, da si izmišljuješ bedarije, da drugi nič ne delamo in da smo na socialni podpori….To je bolano, če še tega ne veš.
Ne rečemo brez razloga, lastna hvala se pod mizo valja.
Matjažko kot častilec Luciferja ni primeren za pamtovanje na forumu. Sveto pismo opisuje Luciferja kot princa teme in glavnega demona, ki mu ljudsko pravimo satan. Lucifer se je uprl Bogu v želji, da bi bil večji in pametjenši od Boga. In kdo časti Luciferja poleg Matjažka? Vsa okultna društva, satanisti, prostozidarji, jezuiti, globalisti… Res lepa in zaupanja vredna druščina.
Luzer Matjažek, zopet ponavljaš nešteto logičnih zmot. Ad hominem napadi, slamnati mož, logična zmota dihotomije, generalizacija, misreprezentacija dejstev, izogibanje zahtevanim in posledično navedenim dejstvom, red herring logična zmota, bandwagon, napačna analogija, sklicevanje na hinavščino, argument iz nezaupanja itn. Prav neverjetno je kako se izogibaš navedenim dejstvom, ki si jih na začetku sam omenjal v poizkusu diskreditacije mene osebno. Prav patetičen si kot nek črv, zvijaš se in nekaj poizkušaš žaliti in se trenutno sklicuješ in uporabljaš ženske sramotilne taktike. Neverjetno je kako luzer brez obraza si, zahrbten in ničev karakter. Izivaš prvi in nato brez argumentov poizkušaš napasti in diskreditirati karakter nekoga, ki je intelektualni kolos za tebe stromatolita.
Prav neverjetno je kak luzer si, vendar si odličen primer retarda. Sam si izkoplješ jamo in namesto, da bi se skril, ko te zmeljem z dejstvi v debati, ti nadaljuješ vedno globje kopati. Prav zabavno je, ko te vedno z levo roko brez truda zdrobim v vsaki temi v kateri si skakal vame kot premražen tresoč smrdljiv cucek in nisi nikoli bil sposoben demantirati ničesar kar sem povedal. Dejstvo, da si ti zame intelektualno niče izhaja iz tega, da tebi tvoj svetovni nazor kreira woke propaganda in tvoja nezmožnost krotenja lastnih čustev ter posledično popolna nezmožnost logičnega dojemanja. Si pač luzerska pičketina brez lastnega jaza in si le indoktriniran NPC zombi. Zapomni si, da te bom vedno zdrobil z dejstvi vsakič, ko boš besno bevskal saj so dejstva vedno na moji strani, ti pa braniš lažen indoktriniran pogled na svez oz. svojo totalitarno marksistično ideologijo.
Si navadna zguba, zato te bom vedno znova ponižal, ker preziram kvizlinške retarde in sesujem tvoj lažni svetovni nazor brez, da bi ti vedno znova ponavljal dejstva s katerim sem te zdrobil že v prvem komentarju v vsaki temi, ko si se zagnal vame in nato zamenjal temo v osebni napad, ko si ostal brez argumentov. Preprosto si kolaborant in si tako močno opran in intelektualno prekratek, da bi se bil tega sposoben zavedati, tvoja ideologija in svetovni nazor nima temeljev v realnosti, tvoje napadanje osebnosti in ponavljanje logičnih zmot je popolnoma zgrešeno. Vedno se iz luknje v katero se spraviš sam prizkusiš izvleči na način, da samega sebe še bolj diskreditiraš. Vedno, vedno boš poražen.
Ah ti Matjažek, šibek retard brez lastnega mnenja, luzer vseh luzerjev, človeško niče. Jaz ti lahko odkrito rečem lažnivec in hinavec, ti meni nikoli, ker je vse kar povem čista resnica in to je večna razlika med nama. Nikoli ne boš stoičen moški kot sem jaz in to te jezi, ker si le ljubosumen zahrbten prazen pičkič.
Ker vem, da si besen luzer, ker mi ne moreš parirati v intelektu, še manj, če bi se srečala na ulici, ker veš kdo bi pristal na intenzivni te bom še malo bolj razbesnel ti podgana zahrbtna. Ne potrebujem nič od matere in očeta, sem jima v ponos, sem kupoval ETH po 12 in 20 USD in sem pri 31 letih kupil hišo svojim staršem in sestri hehehehehee. Pri 32 sem si kupil avto za 80K hehehehe. Lansko poletje sem svojo bejbo peljal v DR za tri tedne hehehehehe. Life’s good hehehehehe.
Pa spizdi s tvojo feget muzko. Tuki maš muzko, ki jo poslušajo pravi tipi ne pa sranja k jih ti poslušaš prokleto buzerantsko krele.
.https://www.dailymotion.com/video/x305bll
.https://www.dailymotion.com/video/xp39o
.https://www.youtube.com/watch?v=uXtM4qQh-j4
.https://www.youtube.com/watch?v=gpoJl-lBeV0
.https://www.youtube.com/watch?v=1gvKwmEDe7U
.https://www.youtube.com/watch?v=xLrW4IcPiWw
.https://www.youtube.com/watch?v=hUT40noT-jM
.https://www.youtube.com/watch?v=OEGcBDoWTgo
Frogica…
Eh a mislš, da se mi da? Učasih k smo bli mlajš pa smo ga na polno bluzil se mi je dal ukvarjat, zdej imam pa raje več časa zase, za treninge, druženje s frendi al pa lenarjenje.
Bli so pa dobri cajti, partyji do 6ih zjutrej z zadetimi flešerkami, potem do popoldneva v kazino, potem na pico in naprej bluzenje. Naročit kurve za ceu dan po 300 ojsov pa na obalo bluzit u Gaviolca s flešerkam in tko po tri dni pa u Gorico po kazinojih, pa Klagenfurt. Uffff dobr smo se mel.
Zej mi pa sede manj bejb pa bolj pristne odnose. Mam te dve k jih mam u svojmu lajfu zdej čist dost. Učash bi sedl kej novga frišnga sam se mi ne da niti spoznavat neki novga, pa dost je glupač.
Navajo, nisi pisal, da je tvoja mati zdravnica, verjetno ga je srala s kakšnim Mujotom na internistični, ki vozi rešilca, ker njenih genov zagotovo nisi podedoval, da bi imel kaj v glavi razen teorij zarot in blesavosti tvojega vzornika Andrew-ja Tate-a. Ali kdo je trčen v vaši družini, verjetno nisi edina črna ovca?
Jaz teh Icke-kov, srbskih palamuđij in bluzatorjev, ki jih Darko rad lepi, potem tvoje viktorijanske študije izpred 150 let nazaj in vseh ostalih gurujev teorij zarot, ki mlatijo prazno slamo, to mene ne zanima.
Tudi te NLP zombije, alfa, beta, gama, Zeta Jones, Wok ponve s kitajskimi nudli, a to potem bolj učeno izpade, če ne znaš normalno ubesedit stvari v slovenskem jeziku zaradi polpismenosti, ker z branjem teorij zarot si zagotovo ne boš obogatil besednega zaklada. Preveč ti ven tolče besedni zaklad od tvojega biološkega tata Hasana ali Đukanovića ali kaj je bil, ki se nahaja nekje v Bosni, če se mama kaj spomni, saj veš kakšen body count imajo ženske zdravnice.
Na to Nemko sem jaz naročen, ostalo me žal ne zanima:
Matjažek debilček, saj pravim, da mi je noro zabavno, da ti s svojo marksistično ideologijo nisi sposoben ovreči niti enega dejstva. Si pač totalen retard in je zabavno, ko se z logičnimi zmotami vlečeš iz lastnega dreka. Najbolj smešno je, da še vedno ne moreš sprejeti razlike v distribuciji IQ-ja med spoloma in si nisi pogledal dejstev. Vem, da ti ni jasno kakšen degen si ampak je meni smešno. Prav fino mi je, ko tebe, malega fanatičnega marksistka maltretiram z dejstvi, ki jih zaradi svoje čustvene šibkosti in ideološke spropagandiziranosti nisi sposoben dojeti, pa sem ti podal več raziskav ampak ti omenjaš le eno, zopet tvoja klasična laž, misreprezentacija dejstev in logična zmota heheheeh.
Naravnost bizarno je kako se neprestano ponavljaš saj nimaš intelektualne globine in nenehno omenjaš mojo družino. Oče je imel čin v vojski in je bil nameščen v LJ in je zvrebal zdravnico. Največji kralj in jebač ni kaj, pride tip iz Beograda in si vzame najlepšo slovensko krasotico in znano Ljubljansko intelektualko. Ti lahko fantaziraš v svoji retardirani prazni buči kako je nek Mujo nekaj bla bla bla. Pač si pusi brez argumentov in poizkušaš z bedastimi in podlimi načini vreči intelektualnega kolosa iz tirov ampak to tako ne gre ti luzerček podli marksistični. Znano je, da se marksisti vedno usmerijo na poniževanje, napadanje, in grožnje družinam, absolutistični totalitarci (t.i. desnuhi) raje direktno zapirajo tiste, ki govorijo resnico, zanimivo dejstvo, ki kaže na podlost marksistov. Desnuhi gredo na fizično uničenje/eliminacijo govorca resnice, levuharski marksisti pa na teroriziranje družinskih članov. Zanimivo kako se levuharske podgane same razotkrijejo in pokažejo svojo podlo naravo, v javnosti pa se predstavljajo kot zaščitniki žensk in otrok. Ah levuharski smrdljivi podli demoni, ko vas ne zna skupo bi vas platijo. Za utišanje neprijetne resnice bodo levuharji uničevali življenja družinskih članov tistih, ki govorijo resnico. No saj smo med plandemijo videli, da imamo v Sloveniji le dva različna okusa marksistov, komuniste oz. Slovenske levuharje in marksistične absolutiste oz. Slovenske desnuharje.
Matjažek ti tele, vi marksisti ste zame navadne podgane, ker vas poznam in vem, da ste izdajalci in kolaboranti. Smrdljivi mehkužci in pezdetki, ki se imate za nekaj več, dejasnko pa ste genetski odpad s katerimi se parijo le zagrenjene grdulje. Dobro poznam situacijo od mladega foruma, do SDja, do Levice in vem kakšni pripizdeki smrdljivi ste. Da ne omenjam kake grdulje histerične so tam. Še, ko smo bili mladi nismo s temi Ljubljanskimi levakarskimi grduljami s FDVja želeli imeti nič. Vse histerične, motene in čudaške, tipi levuharski pa beta luzerji brez lastne identitete, empty vessels, popolni ničeti s čudnimi frizurami in brez okusa za estetiko oblačenja z Che Guevara in Tito majicami. Fak kakšni luzerji, podrejeni globalistični marksistični ideologiji EUja. Resnično pajaci brez duše. Ne morem si predstavljati kako so lahko taki retardi in živijo tako prazno življenje brez lastnega inputa in kritičnega razmišljanja.
Raje se zazri vase in se vprašaj zakaj si tak šupak, da ti lahko tvoja žena kroji življenje in si potem tako zagrenjen. Si slabič, mimozica brez hrbtenice in se ti lahko le smejim, ker si zavozil svoje življenje in sedaj misliš, da boš ti odurni luzerček mene lahko užalil ali vrgel iz tira. Pač ne moreš, ker se ti lahko ves čas posmehujem. Bolj, ko tupiš svoje nebuloze o Tateu in podobnih, večji retard izpadeš. Ti tvoji zahrbtni napadi ne podkrepijo tvojega stališča saj ga nimaš, ker te z dejstvi v vsaki temi že na začetku demoliram do popolnosti brez najmanjšega naprezanja, ti sam pa niti nisi sposoben dojeti kakšen imbecil si, ker nisi sposoben sprocesirati dejstev zaradi kognitivne disonance. Čista patetika retardiranega levuharskega hinavskega ničeta.
Še vedno nisi demantiral niti ene moje trditve od vsega začetka, ko si se ponovno v novi temi zagnal vame kot prizadeta gos. V vsaki debati do sedaj si popolnoma pogorel in nato pričel s poizkusi osebnih napadov in si zopet v celoti pogrnil saj poznam vaše marksistične taktike. Kot tvoja ideologija si brez kakršnih koli principov, niti nobeno tvoje prepričanje ne temelji na dejstvih. Ko ti uspe demantirati vsaj eno mojo trditev ti bom priznal, da nisi popoln retard ampak le izjemen retard, vendar se to najbrž ne bo nikoli zgodilo. Si najbolj tup človek kar sem jih spoznal saj je do sedaj še največji retard priznal, da imam prav, le ti se ne moreš sprijazniti, da se vedno motiš, ko se zaženeš vame kot pobesnela stekla čivava.
Boš kdaj argumentirano in s kakšnim dokazom podprto demantiral kako dejstvo iz vseh tem v katerih si se zaganjal vame kot pijana gorska koza? Ali boš nadaljeval s sramotenjem samega sebe in ostal pri neuspelih poizkusih osebnih napadov name? Ali boš mogoče končno dojel, da bi bilo bolje, če se prenehaš zaganjati vame in me vprašaš za razlago, če kdaj ne razumeš povedanega ali nisi seznanjen z dejstvi? Ah saj vem, nadaljeval boš z dosedanjim početjem, kot pravijo v psihologiji “The best predictor of future behavior is past behavior”.