Kaj je tem prizadetkom kot so Matias, Modri vrag in podobni?
Navajo, 28.04.2025 ob 09:53
Kaj je ti šizofren debel feget Kokošji? Hahahaha ti boš govoril kdo je incel, si retard, ki si nabija štil od metle v šupak. Proklet buzerant zavaljen prizadet.
Kreten neumni, no ti povem kako je bilo ta vikend, v soboto zvečer sem šel k svoji, sem jo takoj napičil, ker je bila potrebna mojega kot Sahara in Islamske države nove Križarske vojne. Potem sej jo peljal ven na večerjo, nato sva šla še na nekaj drinkov, potem sva na poti k njej domov šla na plejs kjer sem jo nasadil, da vzunaj na prostem, kul scena za adrenalin. Potem sva šla k njej domov, se mečkala in sem jo pred spanjem še enkrat kresnil. V nedeljo (včeraj) zjutraj se je sama takoj, ko sva se zbudila nasadila na mojega heroja. Potem sva se stuširala, je pripravila zajtrk, sva pojedla, se malo crkljala in sva se v dnevni na kavču kresnila še enkrat. Potem sem odšel domov. Lahko bi včeraj ostal pri njej in jo še parkrat kresnil, pa sem se odločil, da mi sede malo nedeljskega miru. Mogoče to pomeni, da sem bil včeraj voluntary celibate (v-cel) v popoldanskih urah, vsekakor pa nisem involuntary (incel) hahahahah.
Če mi bo zasedlo med tednom lahko vedno pokličem bivšo, ker pride takoj do mene, ko ji dam možnost za akcijo ali skočim prespat k moji. Hahahaha in debeli pujs feget koki mene poizkuša sramotiti s temi luzerskimi taktikami. Hahaha feget zabiti, idiot nesposobni oprani.
Navajo zunaj na prostem si jo nasadil? Ker frajer. Kje pa to seksata, da pridem pogledati?
Mon vrtec oddelek Polje, 28.04.2025 ob 08:47
Nehajte se najedat med sabo. Saj pa vidite, da ste edini, ki se med sabo sploh opazite. Vsi ostali vas ignorirajo, ker ste dosadni ko kurac z enim pa istim incelstvom in zblojenimi budalaštinami.
Kaj boste eden brez drugega, ko vam na oddelku ugasnejo internet?
Mislim da je tvoj komentar še zlasti prizadel našo žabico.
Navajo, koliko časa pa si za tole rabil, da si spisal nakladaški esej brez glave in repa? Po moje si končal prej kot v dveh urah, ampak kaj, počasen bi moral biti še nekje drugje, ne si pa brzostrelec. Ampak saj ženska tako ne rabi uživati, tudi sam si nisi kriv, če si sorte zajček, ki seksa zunaj med najstniki, ko imajo drugi že družine, ker si sam razvojno obtičal na njihovem mentalnem nivoju.
Sicer sem napisal, da me ne zanimajo Andrew Tate štorije, ko je svoj čas najstniške fantke farbal, ti si razvojno (za)ostal na tem nivoju. Litanije praznorečenja in bluzenja težko čitam, tako da res ostajam brez komentarja, so pa mi všeč tovrstne pevske litanije .https://www.youtube.com/watch?v=jb23Z5X3uhA Ampak ti nimaš posluha ne za glasbo, še manj pa za ženske.
Jaz bi se na tvojem mestu odzval Kurjeku, da poskusiš nekaj novega, ker deluješ napet, pa še Darko baje pride, boste vsi imeli polne roke dela, ko boste razglašeno brenkali na kitaro drug drugemu, tudi na frulo lahko poskusiš.
Matjažek, zopet se zapletaš v neke fantazije in blodnje v svojih obupanih poizkusih žaljenja kot pravi marksistični retard saj kot vedno nimaš nobenega resnega argumenta. Ponavljaš se kot pokvarjena plošča kar kaže na izredno omejen intelektualen domet in vso patetiko levuhrarskih čudakov kot si ti. Me ne preseneča, da ste po raziskavah prav levuharji popolnoma mentalno bolni spački.
Seveda v vsakem sledečem komentarju bolj plavaš v svojih lastnih nebulozah, ki delujejo kot neintelektualna greznica brez vsakršnega pomena. Še vedno nisi uspel sestaviti niti enega koherentnega protiargumenta niti eni moji trditvi pa se še naprej zaletavaš vame. Si se kdaj vprašal zakaj za svoje razmišljanje in trditve nimaš niti enega tehtnega argumenta in si vedno povožen v konverzaciji z menoj kot bramor na cesti?
Vse kar premoreš, ko te intelektualno zdrobim je, da se spraviš na najnižjo možno točko poizkusa žaljenja in ti niti to nikoli ne uspe. Dejansko deluješ kot patetičen cvileči otrok, ki mu je nekdo vzel bombone. Prav zanimivo mi je testirati do kod boš v svojih retardacijah, ki jih bljuvaš šel saj mi je zanimiv psihološki vidik retardiranega osebka, ki se ima za odraslo razmišljujočo osebo. Res je, da razumem, da si mentalno prikrajšan in fizično zavrt, mi je pa zanimiv ta psihološki vidik levuharja, kjer ostane brez vseh argumentov ampak ni sposoben sprejeti popolnega poraza, niti nima toliko hrbtenice, da bi priznal svoje enormno zevajočne pomanjkanje znanja. Ne ti se boš na vsak način skušal prikazati kot zmagovalec tako, da boš žalil nekoga, ki je napran tebi velikan v vseh življenskih pogledih. Se sploh zavedaš kako patetično je to tvoje brezumno ravnanje? Eh seveda ne saj ti ponos tega ne pusti, pač majhen človek z malim in šibkim karakterjem.
Zanimivo je recimo tvoje neprestano komentiranje moje družine, pa nato moje spolnosti. Resnično deluješ prav bizarno in moteno, da si nesposoben koherentne argumentacije svojih retardiranih stališč, s katerimi sem jaz z dejstvi pometel brez najmanjšega kančka truda in nato zaideš v nenehno fantaziranje o družini in spolnosti človeka, ki je zate nedvomno intelektualni velikan. Si starejši človek in mi je zanimivo kako si s svojim intelektualnim primanjkljajem sposoben soditi o mojem življenju, prav frapantno je to, da je vsakemu jasno, da je vse to tvoja projekcija saj vsi vemo, da nisi sposoben voditi življenja in so vse tvoje žalitve le odraz tvojih strahov in primanjkljajev na vseh področjih tvojega patetičnega življenja, le tebi se to še ni posvetilo.
Prav neverjeten luzer si Matjažek, res še nisem srečal nekoga tako plitkega in nesramnega kar nakazuje, da si popoln luzerski pizdek brez najmanjšega občutka sramu. Dejansko je mene sram, da govorim z nekom tako plitkim, ki se vedno zapodi vame, izgubi vsako debato v vsej popolnosti, pogori v vseh argumentih in nato prične s pritlehnim in pasjim žaljenjem, ker je prizadet njegov ego. Saj pravim patetika tvojega karakterja je neverjetna.
Matjažek resnično si najbolj šibak, nerazgledan in podel človek kar sem jih imel kadarkoli v življenju možnost spoznati. Še cigani v Srbiji imajo več karakternih plusov kot ti luzerski levakarski pizdek, ki nimaš niti enega. Če bi se ti Matjažek le bil sposoben zavedati kako patetično je, da nisi v vseh desetletjih svojega patetičnega obstoja razvil niti ene pozitivne lastnosti. Ah ti Matjažek, dno dna človeške odurnosti, razsežnosti tvoje ogabnosti so astronomske.
Koliko pisanja, Navajo, ti si talent za pisanje ljubezenskih pisem moškim. Ampak, a ne bi raje svojo spet kresnil in postavljal rekorde izpod 30 sekund?
Kako sem sedaj marksist, družboslovje in sociološka politologija ti tudi ne leži, ker iz naravoslovja si povsem bos, pa tudi v družboslovju se sprehajaš s poletnimi opanki v mrzlem zimskem vremenu. Levičarstvo ne gre dobro z roko v roki s tradicionalisti, ki smo po tvoje beta ali gama poročeni moški ali kaj že smo, odvisno zgleda, kaliko grških črk si si zapomnil? Več jih znaš našteti, bolj verodostojen si. Ti že znaš 3, kar tudi ni od muh.
Tradicija, družina, religija, zagovarjanje konservativnih vrednot, ohranjanje družbene razslojenosti – to je nasprotujoča si ideološka stran z revolucionarnim marksizmom, ki ju ti povezuješ, čeprav se mešata ravno tako kot voda in olje. Ampak dobro, saj z logiko si ti tako nimaš kaj za začeti, ko blekneš bedarije, da so ženske intelektualno inferiorne v primerjavi z moškimi, potem veš, da tebe znanost ne zanima, ampak le lastna butalska ideologija, ki je dobra, dokler zmotno potrjuje tvoje seksistične predsodke o ženskah, potem so dobre v ta namen tudi škotske študije izpred 100 let.
Navajo, 29.04.2025 ob 00:24
Matjažek, zopet se zapletaš v neke fantazije in blodnje v svojih obupanih poizkusih žaljenja kot pravi marksistični retard saj kot vedno nimaš nobenega resnega argumenta. Ponavljaš se kot pokvarjena plošča kar kaže na izredno omejen intelektualen domet in vso patetiko levuhrarskih čudakov kot si ti. Me ne preseneča, da ste po raziskavah prav levuharji popolnoma mentalno bolni spački.
Seveda v vsakem sledečem komentarju bolj plavaš v svojih lastnih nebulozah, ki delujejo kot neintelektualna greznica brez vsakršnega pomena. Še vedno nisi uspel sestaviti niti enega koherentnega protiargumenta niti eni moji trditvi pa se še naprej zaletavaš vame. Si se kdaj vprašal zakaj za svoje razmišljanje in trditve nimaš niti enega tehtnega argumenta in si vedno povožen v konverzaciji z menoj kot bramor na cesti?
Vse kar premoreš, ko te intelektualno zdrobim je, da se spraviš na najnižjo možno točko poizkusa žaljenja in ti niti to nikoli ne uspe. Dejansko deluješ kot patetičen cvileči otrok, ki mu je nekdo vzel bombone. Prav zanimivo mi je testirati do kod boš v svojih retardacijah, ki jih bljuvaš šel saj mi je zanimiv psihološki vidik retardiranega osebka, ki se ima za odraslo razmišljujočo osebo. Res je, da razumem, da si mentalno prikrajšan in fizično zavrt, mi je pa zanimiv ta psihološki vidik levuharja, kjer ostane brez vseh argumentov ampak ni sposoben sprejeti popolnega poraza, niti nima toliko hrbtenice, da bi priznal svoje enormno zevajočne pomanjkanje znanja. Ne ti se boš na vsak način skušal prikazati kot zmagovalec tako, da boš žalil nekoga, ki je napran tebi velikan v vseh življenskih pogledih. Se sploh zavedaš kako patetično je to tvoje brezumno ravnanje? Eh seveda ne saj ti ponos tega ne pusti, pač majhen človek z malim in šibkim karakterjem.
Zanimivo je recimo tvoje neprestano komentiranje moje družine, pa nato moje spolnosti. Resnično deluješ prav bizarno in moteno, da si nesposoben koherentne argumentacije svojih retardiranih stališč, s katerimi sem jaz z dejstvi pometel brez najmanjšega kančka truda in nato zaideš v nenehno fantaziranje o družini in spolnosti človeka, ki je zate nedvomno intelektualni velikan. Si starejši človek in mi je zanimivo kako si s svojim intelektualnim primanjkljajem sposoben soditi o mojem življenju, prav frapantno je to, da je vsakemu jasno, da je vse to tvoja projekcija saj vsi vemo, da nisi sposoben voditi življenja in so vse tvoje žalitve le odraz tvojih strahov in primanjkljajev na vseh področjih tvojega patetičnega življenja, le tebi se to še ni posvetilo.
Prav neverjeten luzer si Matjažek, res še nisem srečal nekoga tako plitkega in nesramnega kar nakazuje, da si popoln luzerski pizdek brez najmanjšega občutka sramu. Dejansko je mene sram, da govorim z nekom tako plitkim, ki se vedno zapodi vame, izgubi vsako debato v vsej popolnosti, pogori v vseh argumentih in nato prične s pritlehnim in pasjim žaljenjem, ker je prizadet njegov ego. Saj pravim patetika tvojega karakterja je neverjetna.
Matjažek resnično si najbolj šibak, nerazgledan in podel človek kar sem jih imel kadarkoli v življenju možnost spoznati. Še cigani v Srbiji imajo več karakternih plusov kot ti luzerski levakarski pizdek, ki nimaš niti enega. Če bi se ti Matjažek le bil sposoben zavedati kako patetično je, da nisi v vseh desetletjih svojega patetičnega obstoja razvil niti ene pozitivne lastnosti. Ah ti Matjažek, dno dna človeške odurnosti, razsežnosti tvoje ogabnosti so astronomske.
Navajo a potem si jo dejansko kar zunaj na prostem nategnil? Kako frajersko. No povej, bi se to dalo videti? Kje ponavadi to izvajaš?
pogodba z hudičem, 29.04.2025 ob 06:45
Huhh,tile trije biseri so me pošteno ob kavici nasmejal:) pa sem čisto slučajno kliknila na kar neko branje in lej ga zlomka,kako se da ženšče hitro ” (not)potegnt”
no..vseeno bom radovedno kot kura “špicljala” pri priprtih vratih..
Tole je že fascinantno. Eden bolj nor od drugega in vsak ima za norega druga dva.
A ti si uspela razbrati, v čem se tukaj tekmuje?
Lahko bi bilo, kateri bo v več različnih stavkih uporabil iste žaljivke.
Lahko bi bilo, kdo bo večkrat uspel napisati čim več tako, da je čim manj razumljivo.
Lahko, da je tekma, kateri bo našel največ tujk in strokovnih izrazov in jih skušal uporabiti, da bi izpadel učeno in pametno. Ampak tukaj Navajo goljufa, ker se poslužuje AI. Kljub temu je med vsemi tremi najbolj mimo debate in najbolj butast. Drugi planet.
Tudi se mi zdi, da vsak še v tisočem poskusu hoče dokazati svoj prav, seveda brez argumentov in čisto mimo, pač pa imeti zadnjo besedo.
Najbolj pa se mi zdi, da sta Navajo in Koki zaljubljena v Matiasa, drugače si ne znam razlagati tolikokrat ponovljenega ljubečega naziva Matjažek.
Zanimivo pa je, da se po kilometrih debate niso sporazumeli o ničemer.
Navajo, 28.04.2025 ob 22:47
Matjažek debilček, saj pravim, da mi je noro zabavno, da ti s svojo marksistično ideologijo nisi sposoben ovreči niti enega dejstva. Si pač totalen retard in je zabavno, ko se z logičnimi zmotami vlečeš iz lastnega dreka. Najbolj smešno je, da še vedno ne moreš sprejeti razlike v distribuciji IQ-ja med spoloma in si nisi pogledal dejstev. Vem, da ti ni jasno kakšen degen si ampak je meni smešno. Prav fino mi je, ko tebe, malega fanatičnega marksistka maltretiram z dejstvi, ki jih zaradi svoje čustvene šibkosti in ideološke spropagandiziranosti nisi sposoben dojeti, pa sem ti podal več raziskav ampak ti omenjaš le eno, zopet tvoja klasična laž, misreprezentacija dejstev in logična zmota heheheeh.
Naravnost bizarno je kako se neprestano ponavljaš saj nimaš intelektualne globine in nenehno omenjaš mojo družino. Oče je imel čin v vojski in je bil nameščen v LJ in je zvrebal zdravnico. Največji kralj in jebač ni kaj, pride tip iz Beograda in si vzame najlepšo slovensko krasotico in znano Ljubljansko intelektualko. Ti lahko fantaziraš v svoji retardirani prazni buči kako je nek Mujo nekaj bla bla bla. Pač si pusi brez argumentov in poizkušaš z bedastimi in podlimi načini vreči intelektualnega kolosa iz tirov ampak to tako ne gre ti luzerček podli marksistični. Znano je, da se marksisti vedno usmerijo na poniževanje, napadanje, in grožnje družinam, absolutistični totalitarci (t.i. desnuhi) raje direktno zapirajo tiste, ki govorijo resnico, zanimivo dejstvo, ki kaže na podlost marksistov. Desnuhi gredo na fizično uničenje/eliminacijo govorca resnice, levuharski marksisti pa na teroriziranje družinskih članov. Zanimivo kako se levuharske podgane same razotkrijejo in pokažejo svojo podlo naravo, v javnosti pa se predstavljajo kot zaščitniki žensk in otrok. Ah levuharski smrdljivi podli demoni, ko vas ne zna skupo bi vas platijo. Za utišanje neprijetne resnice bodo levuharji uničevali življenja družinskih članov tistih, ki govorijo resnico. No saj smo med plandemijo videli, da imamo v Sloveniji le dva različna okusa marksistov, komuniste oz. Slovenske levuharje in marksistične absolutiste oz. Slovenske desnuharje.
Matjažek ti tele, vi marksisti ste zame navadne podgane, ker vas poznam in vem, da ste izdajalci in kolaboranti. Smrdljivi mehkužci in pezdetki, ki se imate za nekaj več, dejasnko pa ste genetski odpad s katerimi se parijo le zagrenjene grdulje. Dobro poznam situacijo od mladega foruma, do SDja, do Levice in vem kakšni pripizdeki smrdljivi ste. Da ne omenjam kake grdulje histerične so tam. Še, ko smo bili mladi nismo s temi Ljubljanskimi levakarskimi grduljami s FDVja želeli imeti nič. Vse histerične, motene in čudaške, tipi levuharski pa beta luzerji brez lastne identitete, empty vessels, popolni ničeti s čudnimi frizurami in brez okusa za estetiko oblačenja z Che Guevara in Tito majicami. Fak kakšni luzerji, podrejeni globalistični marksistični ideologiji EUja. Resnično pajaci brez duše. Ne morem si predstavljati kako so lahko taki retardi in živijo tako prazno življenje brez lastnega inputa in kritičnega razmišljanja.
Raje se zazri vase in se vprašaj zakaj si tak šupak, da ti lahko tvoja žena kroji življenje in si potem tako zagrenjen. Si slabič, mimozica brez hrbtenice in se ti lahko le smejim, ker si zavozil svoje življenje in sedaj misliš, da boš ti odurni luzerček mene lahko užalil ali vrgel iz tira. Pač ne moreš, ker se ti lahko ves čas posmehujem. Bolj, ko tupiš svoje nebuloze o Tateu in podobnih, večji retard izpadeš. Ti tvoji zahrbtni napadi ne podkrepijo tvojega stališča saj ga nimaš, ker te z dejstvi v vsaki temi že na začetku demoliram do popolnosti brez najmanjšega naprezanja, ti sam pa niti nisi sposoben dojeti kakšen imbecil si, ker nisi sposoben sprocesirati dejstev zaradi kognitivne disonance. Čista patetika retardiranega levuharskega hinavskega ničeta.
Še vedno nisi demantiral niti ene moje trditve od vsega začetka, ko si se ponovno v novi temi zagnal vame kot prizadeta gos. V vsaki debati do sedaj si popolnoma pogorel in nato pričel s poizkusi osebnih napadov in si zopet v celoti pogrnil saj poznam vaše marksistične taktike. Kot tvoja ideologija si brez kakršnih koli principov, niti nobeno tvoje prepričanje ne temelji na dejstvih. Ko ti uspe demantirati vsaj eno mojo trditev ti bom priznal, da nisi popoln retard ampak le izjemen retard, vendar se to najbrž ne bo nikoli zgodilo. Si najbolj tup človek kar sem jih spoznal saj je do sedaj še največji retard priznal, da imam prav, le ti se ne moreš sprijazniti, da se vedno motiš, ko se zaženeš vame kot pobesnela stekla čivava.
Boš kdaj argumentirano in s kakšnim dokazom podprto demantiral kako dejstvo iz vseh tem v katerih si se zaganjal vame kot pijana gorska koza? Ali boš nadaljeval s sramotenjem samega sebe in ostal pri neuspelih poizkusih osebnih napadov name? Ali boš mogoče končno dojel, da bi bilo bolje, če se prenehaš zaganjati vame in me vprašaš za razlago, če kdaj ne razumeš povedanega ali nisi seznanjen z dejstvi? Ah saj vem, nadaljeval boš z dosedanjim početjem, kot pravijo v psihologiji “The best predictor of future behavior is past behavior”.
Hmm, torej tata vojno lice in mama slovenska intelektualka. Jasno torej od kod skrajno desničarske antiženske teorije z veliko primesi teorij zarot. Se še vedno upiraš staremu? Pa materi, ki je samo besedovala, namesto da kaj naredi? Taki skrajneži kot ti so vedno posledica tega, da nikoli nikamor niso spadali ali/in posledica nezavednega upora lastnim staršem in posledično družbi nasploh.
hja, moj nivo inteligence ne dosega njunih-njihovih paranoj..zato moraš biti v najmanjši meri vsaj psihiater,jaz se namreč tretiram bolj v njihovem rangu,glede na nivo moje čustvene inteligence:))) Napadem kot zelena mamba in uživam v dobrotah:))
evo,danes z jutranjo kavico:)
Ampak madonca,sem pa v dilemi,da morda celo tega vašega osebka Matjažka “poznam” ? Mi je prešinilo v spomin,da je že pred 15 leti in več,razgrajal po forumih? paa,se ne spomnim prav dosti,kje je to bilo Čudno da so ga ven spustili,saj Polje bi moralo poskrbeti za pomoči potrebnim?
Takole je, 29.04.2025 ob 08:30
Hmm, torej tata vojno lice in mama slovenska intelektualka. Jasno torej od kod skrajno desničarske antiženske teorije z veliko primesi teorij zarot. Se še vedno upiraš staremu? Pa materi, ki je samo besedovala, namesto da kaj naredi? Taki skrajneži kot ti so vedno posledica tega, da nikoli nikamor niso spadali ali/in posledica nezavednega upora lastnim staršem in posledično družbi nasploh.
No ja, bo že tako. Še stara siva monovkina glavca kot je moja to opazi. No ja, bo že.
Mon vrtec oddelek Polje, 29.04.2025 ob 07:34
Tole je že fascinantno. Eden bolj nor od drugega in vsak ima za norega druga dva.
A ti si uspela razbrati, v čem se tukaj tekmuje?
Lahko bi bilo, kateri bo v več različnih stavkih uporabil iste žaljivke.
Lahko bi bilo, kdo bo večkrat uspel napisati čim več tako, da je čim manj razumljivo.
Lahko, da je tekma, kateri bo našel največ tujk in strokovnih izrazov in jih skušal uporabiti, da bi izpadel učeno in pametno. Ampak tukaj Navajo goljufa, ker se poslužuje AI. Kljub temu je med vsemi tremi najbolj mimo debate in najbolj butast. Drugi planet.
Tudi se mi zdi, da vsak še v tisočem poskusu hoče dokazati svoj prav, seveda brez argumentov in čisto mimo, pač pa imeti zadnjo besedo.
Najbolj pa se mi zdi, da sta Navajo in Koki zaljubljena v Matiasa, drugače si ne znam razlagati tolikokrat ponovljenega ljubečega naziva Matjažek.
Zanimivo pa je, da se po kilometrih debate niso sporazumeli o ničemer.
“Mon vrtec oddelek polje“,
Naj ti pomagam, ker kot vedno nisi sposobno razumeti prebranega. In vedno ko ti jaz iz usmiljenja, ker si tako neinteligentno, poskušam stvari razložiti, padeš še bolj ven kot Matias in Navajo in začneš obsedeno noreti.
………………………
no..vseeno bom radovedno kot kura “špicljala” pri priprtih vratih..
……………………….
Ker preberi si bošči temo še enkrat in poišči tiste moje komentarje kjer tekmujem, da bom napisal več kot onedva. Nikjer, a ne? Ampak zgolj kot kura špicljam pri odprtih vratih(in se režim) tako kot je napisala.
In poišči kje Matiasa kličem Matjažek, kar tebi potrdi, da sem zaljubljen vanj.
Ja nikjer, a ne.
Preveč si bogi, ker ta tvoja obsedenost z mano je prestopila vse meje, tako da že potrebuješ psihološko obravnavo. Da ne govorimo, kako se ti obsedeno meša vsakič, ko te postavim pred logiko in zdrav razum. Bogi.
pogodba z hudičem, 29.04.2025 ob 08:37
hja, moj nivo inteligence ne dosega njunih-njihovih paranoj..zato moraš biti v najmanjši meri vsaj psihiater,jaz se namreč tretiram bolj v njihovem rangu,glede na nivo moje čustvene inteligence:))) Napadem kot zelena mamba in uživam v dobrotah:))
evo,danes z jutranjo kavico:)
Ampak madonca,sem pa v dilemi,da morda celo tega vašega osebka Matjažka “poznam” ? Mi je prešinilo v spomin,da je že pred 15 leti in več,razgrajal po forumih? paa,se ne spomnim prav dosti,kje je to bilo Čudno da so ga ven spustili,saj Polje bi moralo poskrbeti za pomoči potrebnim?
Vsaka bi rada spoznala takšen kaliber moškega, se pravi, hudo privlačen štajerski motherfucker, kot sem.
Zelene mambe so vsekakor bolj zvite v primerjavi z žabami, ki poskakujejo tu naokrog, to so majhna malica zate. Kaj pa večji plen? Se mu oviješ okrog vratu, da se te ne more osvoboditi, ker bolj trza, bolj zateguješ?
Matjažek ti čudaški spaček, še vedno nisi demantiral niti ene moje trditve v katerikoli temi, zaradi katerih se zaganjaš vame kot nadležen komar. Kot vsakič sem pometel s tvojimi globalistično marksističnimi lažnimi ”argumenti” z levo roko.
Seveda si marksist le, da se zaradi prekratkega intelektualnega dosega tega ne zavedaš. Svoje poglede na svet gradiš na radikalnih sociopatskih marksističnih čudaških zombijih kot so Chomsky, Žižek in Varufakis. Seveda si ti precej tumbasto krele in tega nisi sposoben razumeti, kot tudi ne moreš demantirati niti en moj agrument, katere si tako histerično in poženščeno vedno napadel in nato logično pogorel na celi črti. Prav neverjetno je kako kratek si in mi je zabavno, da te mentalno mučim tako, ker ne moreš postaviti niti enega tehtnega protiargumenta mojim trditvam. Prav uživam, ko vidim tvojo mentalno gimnastiko in nenehno laganje, ki ju izvajaš. Vem, da ne boš razumel povedanega vendar ti ne moreš v nobenem primeru biti tradicionalen moški saj zagovarjaš neukroten ginocentrizem, konzervativizem pa pomeni zagovarjati sistem krotenega ginocentrizma, kjer ženske ohranjajo svoje dostojanstvo in čistost, moški pa se za njih žrtvujejo. Ti zagovarjaš odprt ginocentrizem, kjer ženskam ni potrebno ohranjati dostojanstva, čistosti in niso dame medtem, ko se od moških zahteva enako žrtvovanje kot v krotenem ginocentrizmu (konzervativizmu) kar pomeni, da si radikalen feminist in ne konzervativec. Torej ne razumeš, da so temelji tvojih prepričanj zgrajeni na napačni podlagi, pač si opran NPC zombi. Si radikalen marksistični feministični totalitarček, ki nima pojma kaj je konzervativizem. Ahh kakšen bedak si, prav smešno in zabavno hehehehee.
In zopet si se ali odkrito zlagal, kot rad počneš pogosto saj si zahrbten pesjan ali si tako retardiran in nenačitan, da se enostavno zopet ne zavedaš kaj govoriš. Bolj, ko te berem, bolj predvidevam, da tisto drugo saj le retard lahko izusti toliko nebuloz, patološki lažnivec pa mora imeti vsaj nekaj intelektualne kapacitete.
Pojdiva po vrsti, da boš ti mentalni izrojeni spaček mogoče vsaj malenkost razumel v kar močno dvomim glede na dosedanji izkaz tvoje retardiranosti in nezmožnosti logičnega razumevanja.
1.) Ti si radikalen kolektivist in feminist, si zblojenec, ki ne razume niti osnov, pač mentalni poraženec genetske loterije človeštva. Kot sem že zgoraj zapisal, ti ne razumeš ginocentrizma in vloge konzervativizma v njem, ker očitno preprosto nimaš kapacitete.
2.) Še vedno po vsem tem času nisi sposoben v svoji intelektualni inferiornosti razumeti nekaj tako izredno preprostega kot sta distribucijski krivulji IQ-ja med spoloma. Večje število moških ima IQ 110+ kot žensk, katerih velika večina je skoncentrirana v razponu 90-110, posledično je več visoko intelignetnih moških, enako velja tudi za skupino z IQjem pod 90. In ti izjavljaš, da zaradi tega dejstva moja trditev ni logična in zopet nazorno dokažeš kakšen retard si, saj prav ti ekstremističen NPC kolektivist nimaš niti minimalne kapacitete razumevanja logike.
3.) Tvoje obtoževanje, da je nekdo seksist zaradi tega, ker ti je navedel nešteta dejstva, ki se ne skladajo s tvojim lažnim globalistično ginocentričnim pogledom na svet je zopet dokaz tvoje mentalne šibkosti, preprost dokaz za to je, da nisi bil sposoben demantirati niti enega navedenega dejstva.
Torej si zopet dokazal, da se odzivaš čustveno saj ti dejstva zameglijo tisti kanček razuma, ki ga imaš kot NPC zombi in nisi podal niti enega tehtnega protiargumenta saj ga ne moreš. Lahko le čustveno hreščiš kot moderni šibak beta brezjajčni moški in ponavljaš naučene floskule oz. sramotilne taktike hahahah.
Ponovno si pogorel na celi črti saj namesto, da bi se postavil na stran resnice še vedno trmasto, kot majhen otrok trdiš lažne globalistične floskule, katere so te naučili tvoji gospodarji preko MSM mockingbird propagande. Iz komentarja v komentar le dokazuješ kakšen bebec si in kako ničev karakter imaš.
FYI: Matjažek ga pomanjševalno nazivam zaradi dejstva, ker je človek z malim vendar izredno gnusnim karakterjem, ker nenehno laže kot pes in izkrivlja dejstva, če jih zmore, kar mu v večini primerov ne uspe, saj je le indoktriniran zombificiran NPC dron. Torej si ta odurna zahrbtna podgana ne zasluži enakega nazivanja kot ostali ljudje ampak pomanjševalnico.
Hvala retardirani Matjažek, da vedno znova in znova dokažeš kakšen patetičen luzer si, bizarno mi je, da imaš dejansko na svoji strani nekaj čudakov, ki kot ti blejejo klasične propagandne floskule in nimajo kapacitete razumeti dejstev saj jih le ta popolnoma vržejo iz tira tako kot tebe. Tu lahko posledično ugotovimo, da si ti in tisti, ki te podpirajo le šibki, intelektualno podpovprečni, podhranjeni in popolnoma zmanipulirani NPC zombiji.
Hahahahah radikalen podli marksističnen feminist Matjažko, ki sebe smatra, za konzervativca, čeprav ne razume čistih osnov ginocentrizma in zaradi svoje ekstremistično feministične indoktrinacije ni sposoben sprejeti dejstva, da bo vedno več moških znanstvenikov in inovatorjev kot žensk zaradi bioloških danosti in distribucije IQja, ker je število moških z IQjem nad 130 mnogokratnik števila žensk. Hahahaha kakšen življenski fail si ti človek, neverjetna patetika modernega pusija astronomskih razsežnosti.
Frapantno je, da tudi dejstvo, da ko ti narišem kot malemu otroku še vedno nisi imel nikoli do sedaj v nobeni temi sposobnosti dojeti predstavljenih dejstev. Propaganda vas je mnogo resnično popolnoma uničila. Izredno žalostno za vas vendar resnično in tudi smešno nam, ki razumemo vso vašo patetiko.
Takole je
No, že sam tvoj klasičen komentar na dejstva, ki jih jaz predstavim in niso v skladu z dovoljenim pogledom na svet (vašim malim overtonovim okencem), da so to ”desničarski pogledi” in ”anti ženske teorije” kaže kako intelektualno plitki ste NPC zombiji.
Ker imate popolnoma lažen pogled na realnost okoli vas, kateri konstrukt so vam zgradili gospodarji preko nenehne propagande vam bom napisal interesantno dejstvo pa ga poizkusite demantirati vi čudaški bojevniki za pravičnost z vašo lažno moralo.
DEJSTVO: ženske so odgovorne za večino medpartnerskega nasilja! To dejstvo pomeni, da so ženske primarni agresorji in iniciatorji medpartnerskega nasilja in ne moški, kar skuša prikazati lažna ginocentrična propaganda.
Lahko demantiraš navedeno dejstvo? Ali boste ponovno krulili kako jaz ”sovražim” ženske, ker vam napišem resnico? Saj vsi vemo kaj bo kajne hehehehheheheheheh.
In vse kar ti je tvoj intelektualni domet omogočil le, da ob vseh pojasnjenih dejstvih ti človeka, ki pove resnico oz. dejstva obtožiš ”terorij zarot” in upora proti staršem hahahahha. Vem, da se ne zavedaš svoje lastne patetičnosti. Ajajajajaj…
Jahman
Ali nisi skužil, da jih jaz vedno popolnoma vržem iz tira in vsem ostane le ”žaljenje” z lepljenjem klasičnih preko propagande naučenih etiket (teoretik zarote, skrajni desničar, sovražnik žensk, mizogen, incel…) oz. z drugimi besedami sramotilnih taktik, nihče pa nikoli ne poda argumenta, ki bi moje trditve postavil na laž.
Nihče mi ne reče lažnivec, to je poanta. Sami morajo nenehno lagati, ker branijo njihov indoktriniran svetovni nazor in so vedno nepripravljeni na soočenje z menoj, ker so na moji strani dejstva in sam ne izhajam iz kolektivistične ginocentrične ideologije. Oni pa zagovarjajo lažno ideologijo, ki temelji na naučenih čustvenih odzivih in v veliki večini nimajo niti sposobnosti tega uvideti, ne glede na to kolikokrat jim predočim dokaze in do potankosti razložim.
V tem grmu tiči zajec saj so NPC normiji informacijsko osiromašeni in indoktrinirani ter je posledično izredno preprosto dekonstruirati njihove lažne konstrukte. Seveda sami ne zmorejo iti iz svojega okvirja saj je realnost za njih preprosto preveč boleča in jim čustva diktirajo njihove reakcije in so zato lahek plen v vsaki debati. Pri NPC zombijih že vnaprej vemo, da bodo ob soočenju z dejstvi poizkusili s svojim lažnim indoktriniranim mnenjem, nako ko tu pogorijo preidejo na naučene sramotilne taktike in etiketiranje, ki nam je vsem znano saj jo ponavljajo vedno znova in znova. Ko pogorijo tudi pri tem pa pričnejo speljevati pogovor stran z dejstev na lažno moraliziranje in obtoževanje, da je tisti, ki govori resnico hudoben ali pa kar na direktno laganje. Vedno je enako saj gre za naučen vzorec.
NPC zombiji so na žalost izgubljeni primeri vendar z razotkrivanjem le teh lahko odpremo oči tistim, ki niso mentalno popolnoma uničeni ter jih lahko osvobodimo te satanistične propagande.
Mon vrtec oddelek Polje
Zanimiva je ta tvoja teza s tvojega vidika zombificiranega NPC drona. Že samo dejstvo, da trdiš, da ”goljufam” z uporabo LLMa (to čemur ti praviš AI) kaže, da si le še en v vrsti sprogramiranih NPC-jev. LLMi so vsi woke in so v njih vprogramirani omejeni parametri, ki dajejo le woke odgovore. Z drugimi besedami LLMi dajejo pravilne podatke le v temah, ki so v okviru overtonovega okenca (dovoljenega diskurza). Resnične podatke, ki bi razotkrili anti belsko propagando, razotkrivanjem manipulacij gospodarjev ali ginocentrizmom pa nam LLMi ne morejo podati saj teh parametrov nimajo.
Seveda se motiš tudi v ostalih trditvah saj se moteni prizadetek Matjažek vedno zapodi vame v vsaki temi v kateri navedem dejstva, ki rušijo njegov lažni kolektivistično ginocentričen pogled na svet, ker zaradi kognitivne disonance pobesni in izgubi še tisto malo čustvenega nadzora kar ga je imel in počne nekoherentno žaliti.
Mala ogabna podgana Matjažko se danes predstavlja kot ”konzervativec” čeprav v isti sapi še naprej trdi, da so moški in ženske popolnoma enaki in posluša Žižka in Varufakisa. Konzervativci se zavedajo, da sta si spola različna. Vidiš kako cucek Matjažek histerično menja ploščo in na vsak način išče izhod iz lastnih zablod, ki so mu jih vprogramirali gospodarji.
Realnost IQja je popolnoma prepovedana v MSM medijih in woke iskalnikih vendar jo WB, CIA factbook, DoJ in FBI še vedno javno objavljajo. Poleg tega obstajajo še določeni raziskovalci, ki raje objavljajo resnične podatke kot, da bi bili denarno nagrajeni za prikrivanje podatkov s strani Soroševih in Gatesovih NGOjev.
Seveda je eno od dejstev katerih mali genetski odpadek Matjažek ni sposoben sprocesirati ta, ki ga propagandisti niti ne skrivajo. Brave-ov LLM ima nekaj teh parametrov, poglejmo si njegov odgovor, če že uporabimo ”pomoč” LLMa.
Navajo, a je to demonstracija, da so tvoja screenshot mašila, posnetki obskurnih spletnih strani in kontraverznih avtorjev kaj boljši od Kurjekovih štepanj na zaslon o biseksualnih temah, da imajo kaj večjo veljavo? Jaz menim, da ne, tvoja solata je še manj pregledna in berljiva, ker ničesar nisi sam spisal in samo povzemaš v google translate, če si to hotel dokazati?
Diplomo za v naprej pripravljeno službico, vidim, da sta ti spet zrihtala ati in mamica, tako kot vse drugo, s čimer se važiš, od stanovanja do dela. Jasno tudi, da ničesar ne ceniš zares, ker nisi nič dosegel z lastnim trudom in delom, še službo imaš po vezah, saj si tako neumen, da si sam pisal, da si prijateljček z direktorico, ki se pa verjetno pozna z mamico, so bile zdravniške usluge? Oči in mamica sta te verjetno poslala kam na šnelkurz, tako kot Janković svoje sinove, da si lahko intelektualac, ker sicer bi vedel, da se vedno navedejo reference na članke in viri.
In ponovno spaček Matjažek pade v svojo lastno past kjer poizkuša marginalizirati dejstva. Namerno čakam, da se čim večkrat ujameš v lastno past svoje oholosti in lažnega indoktriniranega pogleda na svet ter te po kapljicah pitam z dokazi, da ti pokažem kakšem bebec si in razpotegnem tvoje trpljenje hahahah.
Nato naš prizadet monovski spak Matjažek ponovno prične z obfuskacijo navedenih dejstev s ponovnim že ničkolikokrat videnim osebnim napadom, ki ga sproducira v njegovi prazni glavici, da preusmeri pozornost. Seveda je vse kar ta izrojeni zblaznel čudak Matjažek trdi popolna izmišljotina ali po domače čista laž, kar je znan karakterni fail pri šibkih kolektivističnih zblojencih.
Heheheheh ti retardek nemočni luzerski Matjažko, sedaj mi je že kar malo čudaško to tvoje uživanje v lastnem poniževanju hahahah. Šaj veš, da imam za vsako svojo trditev dokaze pri roki in te zato vsakič tako preprosto povozim. Nalašč ti ne bom dajal direktnih linkov saj uživam ob tem, ko vidim kako nesposoben si priti do pravih odgovorov. Najbrž si en tistih imbecilov, ki še vedno uporablja Google brskalnik hehehe. Ah ti prizadeti NPC bebo.
Vse kar ti ostane je, da vse dokaze, ki ne podpirajo tvojega lažnega pogleda na realnost okarakteriziraš kot obskurne in kontraverzne hahahah. Seveda se ne zavedaš zakaj to počneš in katere logične zmote so to. Vemo kateri ljudje se ne zmorejo sprijazniti z realnostjo.
In tip se bo še vedno zaganjal vame kot stekel pes čeprav po vseh neštetih intelektualnih debaklih izgleda kot srnjak okužen s chronic wasting disease.
Izvoli nova dejstva, ki te bodo še bolj vrgla iz tira in zaradi katerih se boš ponovno zmišljeval in lagal na polno. Ti kolektivistični lolek trdiš, da Mensa laže hahahahahah. Pa pojdimo še malce bolj v detalje, ti pa kar nadaljuj z lastno retardacijo.
crazyfrog, 29.04.2025 ob 14:46
Se strinjam s tem predvidenjem. Matias deluje izredno potrebn in željn raznoraznih potrditev. Mejte ga radi. Spodobi se, da se šibkejše v civiliziranem svetu zaščiti.
Potreben? Vsekakor, a imaš rešitev pri roki? Aja, narobe razumel, potreben potrditve, to pa. Daj, no, malo me pohvali, reci, da sem krasen, to je balzam za mojo dušo ?
Če se ti je zasmili Navajo, Kurjek, Darmund, jih ne boš mogla zaščititi pred hudičem. Navajo je v psihotični film padel, še naprej fopa sličice.
Ne vem, zakaj je lepljenje teh pokemon slikic tako popularno pri teoretikih zarot, najbrež zato, ker ne obstajajo uradne (znanstvene) spletne strani, ki bi potrjevali njihove budalščine o Covidu, neumnosti žensk, 100% biseksualnosti moških, vseh sort zarotniških štorij vlad, še kondezirani izpušni plini letal na nebu niso tako nedolžni, ker nas škropijo s strupi! Navajo je že fasal svojo porcijo nevrološkega strupa, da se mu je odpeljalo s popanjem slikic, ker seveda ni zmožen najti spletne povezave, ki bi referencirala na uradne znanstvene spletne strani.
Ti mentalni spaček Matjažko se kar še naprej kopaj v svojih nebuloznih iztrebkih. Vse ”te sličice” so uradne študije in sem ti namignil katere so raziskave Mense pa še naprej blodiš v iztrebkih lastne intelektualne greznice. Ne upaj na to, da boš na koncu izpadel boljši ob vseh tvojih podlih lažeh, imam linke do raziskav in te bom na koncu pustil, da se utopiš v lastni greznici. Oduren hinavec kot si ti si ne zaslužiš nič boljšega.
Le podaljšujem čas tvojih nekoherentnih izpadov, ti ogabni hinavski kvizlinški marksist, saj je za vas edino zdravilo, da se drugim pokaže kakšni podli lažnivci ste marksisti. Tako, da brez skrbi, linki do teh uradno sprejetih raziskav so pripravljeni. Retard Matjažko, ki se izpostavlja kot kvazi intelektualec pa ni zmožen sprejeti logičnih dejstev, kar le potrjuje njegovo naravo in izredno intelektualno podhranjenost.
Ponavljam, da nisi niti v eni temi podal proti argumenta ampak vedno, ko te povozim z dejstvi pričneš s podlimi lažmi ti mentalna ameba oz. spaček brez hrbtenice. Norček je vmešal v pogovor v tej temi katerem je bil povožen že pri prvem komentarju sedaj še nekaj bizarnih trditev. Ubogi stvor s svojo mentalno gimnastiko ne ve več kaj naj in se le še zmišljuje bedarije in preprosto laže na debelo.
Resnično je prav fino kako znova in znova stopiš na lastno mino retardek Matjažek. Dejansko še nisem spoznal retarda tvojega kova oz. takih razseežnosti, še žival se hitro nauči, ti pač nikoli.
Hahahaha pa mu poleg na ”sličicah” vse piše in si retard ne zmore poiskati teh raziskav, ker je mentalno tako kratek. Kako lahkotno te je demolirati spaček Matjažko, čista uživancija. Pa še sam mi aktivno pri tem pomagaš. Če bi bil vsaj nek zalogaj, tako pa si le nepremična tarča za moje topovske krogle resnice. Oh ti retardek nesposobni.
Ja folk tako je to, ko prizadet mentalni spak ne preneha s svojimi nebulozami. Lekcija za vse, da se z retardom ne moreš pogovarjati saj bo do onemoglosti trdil popolne debilizme. Pač učna ura za vse, je pa lepo, da se nazorno razotkrije Matjažka, to zahrbtno odurno hijeno brez karakterja. Z genetskim odpadom ni možen pogovor o dejstvih saj je retard pokvarjen do obisti in uživa v tej greznici.
Zatorej raziskave niso namenjene retardu Matjažku saj bo on vedno trdil nasprotno ampak je namen raziskav, ki jih dodajam osveščanje ostalih, ki so normalni ljudje kateri razmišljajo logično.
Sedaj pa Matjažko nadaljuj s svojimi nebulozami in lažmi ti marksistični prepotenten retardiran luzerček heheheheh. Na koncu boš pogorel tako kot vedno.