Kaj je tisto kar vas pritegne pri nasprotnem spolu
msolivija, 28.06.2024 ob 10:40
Energija na obeh straneh. Kako se počutim ob njemu. Pa to velja za vsakega človeka, ne samo za partnerja.
Se striNjam, kako se počutim ob njemu, kaksne signale mi pošilja podzavestno. Ali sem živčna ali sproščena mu zaupam, ali negotova. Pravi je ko si prijetno vznemirjen ampak umirjen, človeku zaupaš , ob njem ti je prijetno, počutiš se zaželjeno in v sebi čutiš da je vse v redu. Če se pojavijo red flag ni ok , ker nam podzavest javlja da nekaj ni v redu
Anonimn, 28.06.2024 ob 11:04
Se striNjam, kako se počutim ob njemu, kaksne signale mi pošilja podzavestno. Ali sem živčna ali sproščena mu zaupam, ali negotova. Pravi je ko si prijetno vznemirjen ampak umirjen, človeku zaupaš , ob njem ti je prijetno, počutiš se zaželjeno in v sebi čutiš da je vse v redu. Če se pojavijo red flag ni ok , ker nam podzavest javlja da nekaj ni v redu
Aha. To je took dober filing
Sem pa enkrat prebrala, da so ti metuljčki dejansko red flag od telesa. Če je vse ok teh metuljčkov ni, je samo mirnost. Zanimivo:)
klara639, 28.06.2024 ob 11:00
Inteligenca, humor in prizemljenost. Nič ni bolj seksi kot pamet. Če tega ni, adijo.
Primerjanje na hitrico je povsem zgrešeno, ker vsak primerja drugega na osnovi sovje osnove, ki nikoli ni vrhovna. Kdor ne zna sebe oceniti tudi drugega ne zna. Domišljava vseznanlost vedno vodi v razkol.
Vista, 28.06.2024 ob 09:40
Mene pogovor, da se ujameva. Če tega ni, je lahko najlepši, pa me ne bo pritegnil. Povežem se le če se res ujameva s pogovorom, takrat ga začnem gledati z drugačnimi očmi . Vizuelno je na drugem mestu.
Bla, bla. Ljudje smo vizualna bitja in se zaljubljamo v prvi vrsti z očmi. Če si to priznamo ali ne, vizualno je daaaaleč na prvem mestu.
msolivija, 28.06.2024 ob 12:26
Aha. To je took dober filing
Sem pa enkrat prebrala, da so ti metuljčki dejansko red flag od telesa. Če je vse ok teh metuljčkov ni, je samo mirnost. Zanimivo:)
Tako je , veliko vznemirjenje je znak adrenalina ki ga sproži telo . To je obrambni mehanizem. Doživela sem na svoji koži. Tako sem bila napeta da nisem čutila ko sem se močno udarila ob en predmet. Naslednji dan sem imela ogromno modrico.tisti človek ni bil pravi zame in to mi je telo sporočalo. Ob pravem človeku si rahlo prijetno vznemirjen predvsem pa se počutiš dobro, sprejeto. Čutiš tiste prave vibracije. To je energija , ki jo čutiš podzavestno.
Anonimen15748292, 28.06.2024 ob 13:01
Bla, bla. Ljudje smo vizualna bitja in se zaljubljamo v prvi vrsti z očmi. Če si to priznamo ali ne, vizualno je daaaaleč na prvem mestu.
Nisi razumela. Seveda je vizualnoat pomembna. Človek ti mora biti všeč. Ampak da te pritegne, mora biti več kot samo lepota. To sem mislila. Lahko imam nasproti sebe največjega lepotca, pa me bo pustil hladnega, če se ne ujameva in se nimava kaj pogovarjati . Tako velja zame. Vseeno pa ne more biti grd, ker tudi jaz nisem grda. Hočem nekoga katerega se ne bom sramovala. To zame zelo drZi . Vedno sem skozi pogovor ljudi začutila ali so mi blizu ali ne. Ne moreš pa imeti z nekom romantičnega razmerja če se ti gabi. Mora biti tudi kemija vmes. Ključno pa mi je da se ujameva. Potem se tudi merilo lepote prilagodi. Ker lepota je relativna. Nekomu je lep tak človek drugemu pa drugačen. Vsi pa gledamo skozi svoje oči.
To kako se počutim ob človeku. Vizualno nikoli nisem čutila neke privlačnosti, samo na pogled. Jaz za privlačnost rabim dotik. Vsi moji partnerji (no saj jih ni bilo veliko :)), so si ekstremno različni po videzu. So si pa zelo podobni po karakterju in na splošno temu kdo so. Pa tudi nikoli mi kar iz nič ni bil nihče privlačen. Vedno so mi ratali privlačni s časom, ko sem jih že poznala. Da bi srečala nekoga ki dobro izgleda in bi hotela kar biti z njim, no meni se ni zgodilo. Hvalabogu. Posledično nisem nikoli imela slabih izkušenj v partnerstvu. Trenutni partner je realno verjetno za večino ljudi dosti nizko na lestvici vizualne privlačnosti. Zelo visok, plešast, trebuh tudi ni raven :). Pa se še nikoli v življenju nisem imela tako fajn z nekom na vseh področjih. Jaz mislim da sem zadela na lotu. Kakšen ki naju ne pozna in bi naju samo videl bi pa verjetno mislil da ima veliko denarja :). Ja sva že kasirala kaj takšnega. Najbolj smešno pri vsem skupaj je da imam jaz krepko več premoženja (in dohodka) od njega :). Se je pa vse razvilo iz prijateljstva, tako kot vse moje prejšnje veze.
počutje, 28.06.2024 ob 14:50
To kako se počutim ob človeku. Vizualno nikoli nisem čutila neke privlačnosti, samo na pogled. Jaz za privlačnost rabim dotik. Vsi moji partnerji (no saj jih ni bilo veliko :)), so si ekstremno različni po videzu. So si pa zelo podobni po karakterju in na splošno temu kdo so. Pa tudi nikoli mi kar iz nič ni bil nihče privlačen. Vedno so mi ratali privlačni s časom, ko sem jih že poznala. Da bi srečala nekoga ki dobro izgleda in bi hotela kar biti z njim, no meni se ni zgodilo. Hvalabogu. Posledično nisem nikoli imela slabih izkušenj v partnerstvu. Trenutni partner je realno verjetno za večino ljudi dosti nizko na lestvici vizualne privlačnosti. Zelo visok, plešast, trebuh tudi ni raven :). Pa se še nikoli v življenju nisem imela tako fajn z nekom na vseh področjih. Jaz mislim da sem zadela na lotu. Kakšen ki naju ne pozna in bi naju samo videl bi pa verjetno mislil da ima veliko denarja :). Ja sva že kasirala kaj takšnega. Najbolj smešno pri vsem skupaj je da imam jaz krepko več premoženja (in dohodka) od njega :). Se je pa vse razvilo iz prijateljstva, tako kot vse moje prejšnje veze.
Podobno razmišljas kot jaz. Lep ti postane nekdo s katerim se noro dobro ujameš. Vsake oči imajo svojega malarja. Meni tudi nekdo postane všeč šele ko se res ujameva. Lahko pa sedi zraven mene najlepši moški sveta in če ne zmoreva nekega globokega pogovora , mi ne bo nikoli potegnil biti všeč mi ne bo. Meni so temnejši moški bolj všeč od svetlejših, imam pa svetlejšega doma. Ima modre oči ki mi v osnovi niso všeč. Ampak cel paket njegove osebnosti mi je všeč in mi je potegnil, v možganih se je sestavila celotna slika, v smislu, ta je pravi zame. In tako je že več kot dve desetletji.
meni je najmanj pomemben karakter. moški, ki meni pade v oko mora biti višji od mene, močnejši, temen, imet mora velike dlani, globok glas, itd itd … skratka palim se izključno na zunanjost. to al je situiran ali ima kako šolo in kakšen je po karakterju ne sploh ne zanima. bolj je nor boljše je. pogled v oči, pa če je še mal naduvan … gotovo, padem kot pokošena trava hahaha hb ap je takih ki bi meni padli v oko res malo.
recimo … na gradbiščih kak fizikalec, samo v hlačah, zgoraj zasvican, z nekaj dni staro brado, naravno mišičasto telo … tak bo po sihtu samo še za pir in fuk
karakter, 28.06.2024 ob 17:07
meni je najmanj pomemben karakter. moški, ki meni pade v oko mora biti višji od mene, močnejši, temen, imet mora velike dlani, globok glas, itd itd … skratka palim se izključno na zunanjost. to al je situiran ali ima kako šolo in kakšen je po karakterju ne sploh ne zanima. bolj je nor boljše je. pogled v oči, pa če je še mal naduvan … gotovo, padem kot pokošena trava hahaha hb ap je takih ki bi meni padli v oko res malo.
recimo … na gradbiščih kak fizikalec, samo v hlačah, zgoraj zasvican, z nekaj dni staro brado, naravno mišičasto telo … tak bo po sihtu samo še za pir in fuk
Evo, ni boljšega turn ON-a kot bejba, ki naravnost pove kaj želi oz. hoče.