Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj je tisto kar vas pritegne pri nasprotnem spolu

Kaj je tisto kar vas pritegne pri nasprotnem spolu

Kot tipa te gotovo najprej pritegne videz, tko jih izbiraš na Tinderju, ampak hkrati je imel pa v resničnem življenju najbrž skoraj vsak moški izkušnjo, da se ti neka ženska na začetku ne zdi nič posebnega, normalna ženska pač, potem jo začneš pa spoznavat in te pritegne s svojim karakterjem, milino in smislom za humor, predvsem pa s tem, kako se počutiš ob njej, kako upravlja s tvojimi emocionalnimi stanji in še preden se dobro zaveš, si do ušes vanjo in potem ti je pa itak najlepša na svetu.

Tako da čisto možno, da na Tinderju falimo kero potencialno ful kompatibilno, ki bi bila lahko odlična partnerka, ker ni na prvo žogo lepotica v klasičnem smislu.Tko da mogoče bi jih moral pa ful več lajkat na appih, da ti kera taka ne uide.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8409, 28.06.2024 ob 17:56

Kot tipa te gotovo najprej pritegne videz, tko jih izbiraš na Tinderju, ampak hkrati je imel pa v resničnem življenju najbrž skoraj vsak moški izkušnjo, da se ti neka ženska na začetku ne zdi nič posebnega, normalna ženska pač, potem jo začneš pa spoznavat in te pritegne s svojim karakterjem, milino in smislom za humor, predvsem pa s tem, kako se počutiš ob njej, kako upravlja s tvojimi emocionalnimi stanji in še preden se dobro zaveš, si do ušes vanjo in potem ti je pa itak najlepša na svetu.

Tako da čisto možno, da na Tinderju falimo kero potencialno ful kompatibilno, ki bi bila lahko odlična partnerka, ker ni na prvo žogo lepotica v klasičnem smislu.Tko da mogoče bi jih moral pa ful več lajkat na appih, da ti kera taka ne uide.

Ali pa bi mogoče malo več v realnem svetu živeli in spoznavali ljudi. Sam predlog :). Vem vem….nemogoče pa to. Ni žensk. Si že cel tinder dal čez. Ni kul žensk.

Življenje bo že poskrbelo, da bo tista ki ti je usojena, našla pot do tebe. Vedno je tako.  Je pa res kar si napisal, ocenjujemo najprej glede na videz, imamo neka pričakovanja, kaj si želimo (na primer ženska mora imeti dolge lase, mora biti vitka, blond lasje…),  nato pa nas nekdo očara,  energija, značaj, tudi če ni čisto tako kot smo si predstavljali idealno žensko,   nam naenkrat cel paket tega človeka postane tisto pravo in ga v celoti sprejmemo in se zaljubimo. To je ves čar zaljubljenosti . Vsake oči imajo svojega malarja , zato ker je vsak človek unikaten.

Vista, 28.06.2024 ob 20:52

Življenje bo že poskrbelo, da bo tista ki ti je usojena, našla pot do tebe. Vedno je tako.  Je pa res kar si napisal, ocenjujemo najprej glede na videz, imamo neka pričakovanja, kaj si želimo (na primer ženska mora imeti dolge lase, mora biti vitka, blond lasje…),  nato pa nas nekdo očara,  energija, značaj, tudi če ni čisto tako kot smo si predstavljali idealno žensko,   nam naenkrat cel paket tega človeka postane tisto pravo in ga v celoti sprejmemo in se zaljubimo. To je ves čar zaljubljenosti . Vsake oči imajo svojega malarja , zato ker je vsak človek unikaten.

@anonimno8409

Ni citiralo

Mene odbijajo vulgarni in prostaski izrazi, pa kasno hrkanje, in cohanje po jajcih…

To res…ni za nikamor moški.

Pač socutnost, sorodni nazori, pozornost…seveda obojestransko.

Ne paše mi prilizovanje in odpiranje vrat avta…ob tem se počutim kot invalid

Anonimno 4668, 28.06.2024 ob 21:01

Mene odbijajo vulgarni in prostaski izrazi, pa kasno hrkanje, in cohanje po jajcih…

To res…ni za nikamor moški.

Pač socutnost, sorodni nazori, pozornost…seveda obojestransko.

Ne paše mi prilizovanje in odpiranje vrat avta…ob tem se počutim kot invalid

Si ne spomnila na enega, frajercek potem pa se je skoz cohal po jajcih, jaooo, kako to odbije.

Zame na prvem mestu inteligenca in srcnost. Ce tega ni adijo pa je lahko maneken.

Pa smisel za humor.

Pa zadnja stvar trenutno, mora biti awake in necepljen. Razumeti kaj se trenutno dogaja v svetu zares ne pranje mozganov prek medijev. To je pa sedaj dobit kot zadetek na loteriji.

predlog, 28.06.2024 ob 20:50

Ali pa bi mogoče malo več v realnem svetu živeli in spoznavali ljudi. Sam predlog :). Vem vem….nemogoče pa to. Ni žensk. Si že cel tinder dal čez. Ni kul žensk.

“Ali pa bi mogoče malo več v realnem svetu živeli in spoznavali ljudi. Sam predlog :). Vem vem….nemogoče pa to. Ni žensk. Si že cel tinder dal čez. Ni kul žensk.”

Težko ti v srednjih letih v realnem svetu spoznaš vsak mesec 2-3 nove zanimive, da se ti sčasoma izkristalizira ena taprava, vsaj jaz jih ne, nekaj jih spoznaš prek socialnega kroga, nekaj jih nagovoriš, ampak ne dovolj za kritično maso, vseeno jih tok pa tok rabiš sprocesirat, da do taprave prideš.

Ženske seveda so in kul ženske tudi, tam zunaj je veliko čudovitih žensk, tudi na Tinderju, ampak na appih je pa še bolj kruta matematika in rabiš ful enih matchev, da prideš do vsebinskih pogovorov, cca. polovica matchev je neodzivnih, in potem rabiš velik takih pogovorov, da prideš do fizičnega dejta, kjer pa ni nujno, da sta res kompatibilna, čeprav si imel po tekstih tak filing, ali pa enostavno ni kemije z ene ali obeh strani, jaz sem se pa zgleda pomehkužil in mi ni več casual sex kul, ne morem čisto brez čustev spat z žensko.

Anonimna456, 28.06.2024 ob 21:06

Zame na prvem mestu inteligenca in srcnost. Ce tega ni adijo pa je lahko maneken.

Pa smisel za humor.

Pa zadnja stvar trenutno, mora biti awake in necepljen. Razumeti kaj se trenutno dogaja v svetu zares ne pranje mozganov prek medijev. To je pa sedaj dobit kot zadetek na loteriji.

“Zame na prvem mestu inteligenca in srcnost…Pa smisel za humor…Pa zadnja stvar trenutno, mora biti awake in necepljen. Razumeti kaj se trenutno dogaja v svetu zares ne pranje mozganov prek medijev. To je pa sedaj dobit kot zadetek na loteriji.”

Jaz poznam enga tazga, zadel na loteriji, vaju lahko spoznam.

Vista, 28.06.2024 ob 09:40

Mene pogovor, da se ujameva. Če tega ni, je lahko najlepši, pa me ne bo pritegnil. Povežem se le če se res ujameva s pogovorom, takrat ga začnem gledati z drugačnimi očmi . Vizuelno je na drugem mestu.

Kaj je tisto, kar me privleče pri nasprotnem spolu?

Nič.

Mene noro pritegnejo tiste ženske, ki me pozdravijo, me pogledajo, mi podarijo nasmeh in morda namenijo kakšno besedo. To doživim zelo redko zato so zame takšne ženske vredne zlata. Takšne majhne stvari mi ogrejejo srce, dajo mi občutek, da obstajam, počutim se manj osamljenega in dobim dodatno motivacijo za življenje. Ko si vse življenje samski, živiš za takšne trenutke.

Je ena fora, ki mi je ne verjamejo, ker si je drznejo poskusit. Ko greš v fukfehtarsi lokal, ne gledaš tiste, ki ti na prvi pogled zgledajo kot lahke, ampak štartaš na po izgledu najbolj zafukano in nepristopno lepotico, ki si je nihče ne upa ogovoriti. Samo prve očitke in rahla zasmehovanja moraš prenesti, lepe bejbe te tako testirajo, potem se pa ona začne topit ko led v toplih rokah. Samo gofljo moraš imet, pa ni ti treba nakladat neke znanosti.

Vista, 28.06.2024 ob 16:55

počutje, 28.06.2024 ob 14:50

To kako se počutim ob človeku. Vizualno nikoli nisem čutila neke privlačnosti, samo na pogled. Jaz za privlačnost rabim dotik. Vsi moji partnerji (no saj jih ni bilo veliko :)), so si ekstremno različni po videzu. So si pa zelo podobni po karakterju in na splošno temu kdo so. Pa tudi nikoli mi kar iz nič ni bil nihče privlačen. Vedno so mi ratali privlačni s časom, ko sem jih že poznala. Da bi srečala nekoga ki dobro izgleda in bi hotela kar biti z njim, no meni se ni zgodilo. Hvalabogu. Posledično nisem nikoli imela slabih izkušenj v partnerstvu. Trenutni partner je realno verjetno za večino ljudi dosti nizko na lestvici vizualne privlačnosti. Zelo visok, plešast, trebuh tudi ni raven :). Pa se še nikoli v življenju nisem imela tako fajn z nekom na vseh področjih. Jaz mislim da sem zadela na lotu. Kakšen ki naju ne pozna in bi naju samo videl bi pa verjetno mislil da ima veliko denarja :). Ja sva že kasirala kaj takšnega. Najbolj smešno pri vsem skupaj je da imam jaz krepko več premoženja (in dohodka) od njega :). Se je pa vse razvilo iz prijateljstva, tako kot vse moje prejšnje veze.

Podobno razmišljas kot jaz. Lep ti postane nekdo s katerim se noro dobro ujameš. Vsake oči imajo svojega malarja. Meni tudi nekdo postane všeč šele ko se res ujameva. Lahko pa sedi zraven mene najlepši moški sveta in če ne zmoreva nekega globokega pogovora , mi ne bo nikoli potegnil biti všeč mi ne bo.  Meni so temnejši moški bolj všeč od svetlejših, imam pa svetlejšega doma. Ima modre oči ki mi v osnovi niso všeč.  Ampak cel paket njegove osebnosti mi je všeč in mi je  potegnil, v možganih se je sestavila celotna slika,  v smislu, ta je pravi zame. In tako je že več kot dve desetletji. 😊

Skoraj čisto enako je zame. Ujemanje v neočitnih zadevah je bistveni del.

Prijaznost, skupne vrednote na bistvenih področjih, razgledanost, inteligenca, zmerna ambicioznost, osebnostna urejenost v fizičnem, čustvenem, mentalnem smislu, podobni pogledi. Biti mora tudi vsaj nekaj kemije, neke iskrice. Vsaj na začetku naj bo tako, z leti se stvari itak spremenijo, običajno na slabše.

Pritegnitev = vizuelna privlačnost.

1. gosti lasje, po možnosti malo skodrani ( barva lahko temna ali svetla, tudi malo že sivčki so mi šarmantni)

2. Modre ali zelene oči

3. Lepo oblikovane roke, prsti in nohti, nepogriženi nohti ( če so roke delovne, malo razbrazdane po notranjosti dlani, me ne moti,naravnost dodatno je privlačno bolj kot roke nekega pisarniškega uslužbenca)

4. Privlačen naravni moški vonj ( feromoni), da greš dobesedno za njim z nosom – ko hočeš še in še njegovega vonja v svojih nosnicah

5. širši lep hrbet, ozek pas, majhna napeta seksi rita, nobenega pivskega trebuha, lepa skladna postava, še manj pa fitnes prenabildanost ( tisti širok vrat in debela stegna, nabildani bicepsi ko napihnjeni balončki so turn off)

6. brez tetovaž in piercingov

7. Graciozna a ne vzvišena hoja

8. šarmanten glas , da ni piskav, v visokih frekvencah

9. Nekadilec ( posledično njegove naravne vonjave lepo pridejo do izraza, ne smrdijo mu lasje, koža, niti mu ne smrdi iz ust po cigaretah neprestano)

najboljša je zaljubljenost pri obeh spolih preko sexa..,  kar pomeni, da se ne smeš na polno 100% zaljubit na prvi pogled…, glih toliko, da pride do sexa je pa zelo priporočljivo.. vedno je prvo stas… pol pa glas…, za življenjsko partijo je pa logično najbolj tako…

žensko si najdi po njenem glasu..

rok-1, 29.06.2024 ob 09:51

Skoraj čisto enako je zame. Ujemanje v neočitnih zadevah je bistveni del.

Nas je že več 😊. In kadar tako izbereš partnerja /moža, nikoli ne kiksneš.  To so ljubezni za celo življenje.

– Da je nasmejana

– Da ima smisel za humor

– Da se ne userje, ko pride do težave, ampak skupaj najdeva rešitev

– Da ima svoje predloge

– Da zna katere bedake napizdit po telefonu, ko serjejo s ponudbami

– Lepe čokoladno rjave očke zaželjene

– Ne sme se sekirat, če je malo bolj bogata v modrčku

– Ne krizirat, če so je bolj polne gatke

– Malo špehija ni ovira, celo zaželjeno je

Alaria, 29.06.2024 ob 12:06

Pritegnitev = vizuelna privlačnost.

1. gosti lasje, po možnosti malo skodrani ( barva lahko temna ali svetla, tudi malo že sivčki so mi šarmantni)

2. Modre ali zelene oči

3. Lepo oblikovane roke, prsti in nohti, nepogriženi nohti ( če so roke delovne, malo razbrazdane po notranjosti dlani, me ne moti,naravnost dodatno je privlačno bolj kot roke nekega pisarniškega uslužbenca)

4. Privlačen naravni moški vonj ( feromoni), da greš dobesedno za njim z nosom – ko hočeš še in še njegovega vonja v svojih nosnicah

5. širši lep hrbet, ozek pas, majhna napeta seksi rita, nobenega pivskega trebuha, lepa skladna postava, še manj pa fitnes prenabildanost ( tisti širok vrat in debela stegna, nabildani bicepsi ko napihnjeni balončki so turn off)

6. brez tetovaž in piercingov

7. Graciozna a ne vzvišena hoja

8. šarmanten glas , da ni piskav, v visokih frekvencah

9. Nekadilec ( posledično njegove naravne vonjave lepo pridejo do izraza, ne smrdijo mu lasje, koža, niti mu ne smrdi iz ust po cigaretah neprestano)

In potem se ljudje čudijo da lutke za družbo ljudem delajo. Saj nekateri samo to želijo. Lutko, vizualno po njihovih standardih. A ni kul da lahko kar kupijo sedaj to 🙂

Jasnost. Direkten, iskren, resen, odločen človek me najbolj pritegne, da z njim vedno vem na čem sem. Laž boli bolj kot 100 resnic.

Nikoli samo zunanjost. Vse se mora poklopiti. Pomembno je da se ujameš, da si si močno  všeč,  sprejemljiv izgled, ni tu pomembna podrobnost, ali ima modre zelena ali rjave oči ampak da ti je izgled sprejemljiv. Da živiš podobno, da niso že na začetku nepremostljive težave, da ima nekdo urejeno življenje (na primer ločen, da ima razpucano,da bivša je bivša, otrok je pa skupni ), da živi urejeno, da zna z denarjem v smislu da je gospodaren , da ne zapravi vse, da je racionalen , da je ciljno usmerjen, da je pogumen, da je odločen. Zunanjost sploh ni ključna, ampak le del “celostnega paketa “.

hahaha767, 29.06.2024 ob 13:11

In potem se ljudje čudijo da lutke za družbo ljudem delajo. Saj nekateri samo to želijo. Lutko, vizualno po njihovih standardih. A ni kul da lahko kar kupijo sedaj to 🙂

Kaj pizdakaš, mamični kiklarc?

Jaz takega imam v svoji bližini .  Pati , i skrati 🙂 Pa sanjaj še naprej 🙂

Nikoli pa ne podcenjuj sodelujočih na tem forumu , kot in kakor počenš s svpjimi natipki. Pa srečno, “Kekec”. 🙂

Iskrenost, ženstvenost, lep simetričen obraz, bela negovana koža (nič zapečenega), odsotnost tatujev, dolgi lasje (samo ne vranje črne barve), elegantni gibi, lep ženstven glas…splošna razgledanost in izobraženost.

download

download (1)

New Report

Close