Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAJ JE TO..????

KAJ JE TO..????

..ljubezen??

hmmmmm..ljubezen je nekaj posebnega..je edinstven nerazumljiv opbčutek privrženosti in odvisnosti od osebe nasprotnega (ali pa ne)spola. Kaj je to, ko v nas prebuditi ta občutek, zakaj ravno napram tebi ..zakaj se večina nas ne zna kontrolirati, ko se končno zaljubi…hehehhehe

J e odgovor sploh možen in kdo to zna objasniti, meni,,,,,,??

leta letijo - iščem stevardeso.....

dragi razočarko,

mislim, da si dovolj star, da bi lahko vedel, da odgovorov na taka vprašanja ni!

pa srečno!

Jaz sem sam ubrisan…zato težko svetujem..;-)))

Ljubezen, ljubiti…tu ima glavno vlogo srce..in srcu nikakor ne moremo ukazovati, ga kontrolirati,ko si zaljubljen, ko ljubis…je srce glavni igralec, je pamet lahko se tko mocna, pa jo bo srce prevladovalo..zato je nemogoce rect..bom pameten..bom merku..ne bom to in ono..kajti srce dela..kar si zeli…vzame, daje…ljubi, ne ljubi…vara…uziva..joka…je kot drugi del tebe…sam svoj gospodar…in samo nemocno lahko pustis casu, da naredi svoje…no nekako tako..je vse to;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A imaš švoh srček?
;-))))

Plastelinka moja, to si pa res zelo lepo napisala……. zdaj vem, da ravnam prav, tudi ko ravnam narobe……. hmm….. ja…… poslušat je treba srčka, ker pamet je včasih tudi neumna in zataji…….. in ne pusti, tistga kar srček želi………

cmoka

Sam curc je,ko poslušaš srce od drugih!
🙁

Helcek…ma ko si enkrat v takem polozaju, ko bi moral poslusat pamet..in ne srce..je to hudooo…in cetudi se takrat se tko trudis..bit pameten..je vse brez pomena, ker gre srce po svoje…tko je..in tko bo…pa ce nam je vsec al ne…Tist, ki pravi da to ni to..laze..se pretvarja…al zivi ke u tri dni…
Seveda pa je treba potem nekaj narest..bit mal pameten, pa se vedno vlada srce..moras znat zdruzit oboje..pamet in srce…to je najboljsa kombinacija…kapiš..mala moja…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

kapim, tako je!
delam približno tako…….. hihi…….. upsssssss

to je to..lubcka..;))

New Report

Close