Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj je to SPEM?

Kaj je to SPEM?

Mi reče moj včeraj, ko sem prebirala mejle, naj ne odpiram vseh sporočil. Ker so to spemi(mislim,da je rekel tako).Nerodno mi je bilo vprašati,kaj je to.mi lahko ve napišete kaj o tem?

to je neželjena pošta. Pošta, ki pride na tvoj e poštni naslov in ni bil naročen in tudi odjavi se zelo težko največkrat sploh ni možno. Obstajajo sicer programi, ki te nekoliko ščitijo pred tem, vendar so bolj ali manj uspešni ali neuspešni, kakor hočeš to razumeti.

Mega ne,kaj se zgodi,če preberem to pošto?Ne vem zakaj ne bi smela tega brat.

prvo – ti jemlje čas, drugo – pa lahko vsebuje kak virus

Načeloma se ne zgodi nič, razen da ti krade čas, velika verjetnost je, da te zavede v kakšen nakup, ker spam je narejen ravno zato, da zavede ljudi v nakup. Zgodi se pa tudi, da je po tem teh spam pošt vedno več in več in kmalu se prične dogajati, da spregledaš važno in pomembno pošto. Lahko pa takšen spam vsebuje tudi virus, kar je pa že druga, hujša zadeva.

To je spAm, SPEM je pa agencija za marketing, odnose z javnostjo bla bla bla

To je nekakšna “reklamna pošta” …

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Še vedno ni nihče razložil, kaj pomeni S.P.A.M. dobesedno.

A bi lahko nas malo razsvetlili o tem?

Nerodna si ti in zelo, da “frajerja” ne vprašaš.
Oh groza.

Spam is a canned meat product made by the Hormel Foods Corporation. It has gained a peculiar infamy, along with something of a place in pop culture, and has even entered into folklore and urban legend.

Spam was one of the few meat products excluded from the British food rationing that began in World War II (and continued for a number of years after the war), and the British grew heartily tired of it. The British comedy troupe Monty Python used this as the context for their Spam sketch, which gave rise to the term spam as the common term for unsolicited bulk electronic messages. Hormel does not object to the term, but insists that it be spelled in lower case so as to distinguish it from its capitalized Spam trademark. Hormel objects to Spam’s “product identity” (for example, images of Spam cans) being used in relation to spamming, and has filed lawsuits against companies which have attempted to trademark words containing “spam”.

vedno, ko kaj ne veš, naj bo prvi korak, da zadevo odtipkaš v Google.

New Report

Close