Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj je tole za ena znamka

kaj je tole za ena znamka

http://www.soraya.si/kozmetika-soraya.html

Soraya je vodilna poljska blagovna znamka kozmetike, ki svojim kupcem ponuja inovativne in visokokakovostne izdelke za ugodno ceno!
domnevam, da nabavljajo robo poceni s kitajske.

vodilna poljska blagovna znamka je namreč res garancija za kvaliteto

Za severno mejo je precej popularna, na Češkem in Poljskem pa res zelo. Meni se ne zdi nič posebnega.

Vsaj nekaj evropskega. Bog je ustvaril človeka, vse ostalo je pa narejeno že na Kitajskem.

Vsaj nekaj evropskega. Bog je ustvaril človeka, vse ostalo je pa narejeno že na Kitajskem.[/quote]
evropskega samo po deklaraciji.
domnevam, da uvažajo robo s kitajske.

Na tvojo žalost ni v teh izdelkih nič kitajskega – če ne poznaš in nimaš pojma, še ne pomeni, da je s Kitajske. Sem jo uporabljala na Poljskem, kjer jo delajo, in jo uporabljam tudi pri nas. Poštene cene za dobre izdelke. Pa če malo researcha narediš na netu hitro vidiš, da so uporabnice precej zadovoljne. Tudi če bi bila s Kitajske…

a se lahko še jaz malo vmešam, in sicer sem bila tudi jaz na začetku skeptična glede Soraya izdelkov in sem čisto po neumnosti kupila kremo So Pretty in sem bila izjemno presenečena, kako dobra je. Pa da ne bi bilo pomote, sem bolj pristašica poznanih znamk, ki jih kupujem v drogeriji in nosijo zveneča imena kot so Dior, Shiseido, Lancome in podobno … vendar kot sem že napisala ima Soraya nekaj res dobrih izdelkov, ki jih z veseljem uporabljam … kar pa se Kitajske tiče pa vse kar je poceni ne pomeni, da je iz Kitajske.

Meni ful pomagajo njihovi izdelki proti mozoljem, še posebno tale paket:
http://www.soraya.si/care-control-zacetni-paket-proti-mozoljem-gel-tonik-krema
Pa kul mi je ker imajo vedno koga na strani, ki ti pomaga izbrati izdelke primerne za tvojo kožo. Za njih sem pa izvedela preko blogerk, ker so res povsod, tako da nekaj mora bit na tem. Če bi bili proizvodi Kitajski in zanič jih nebi blogerke tako hvalile?

New Report

Close