Kaj je urška videla na alb???
Tudi sam menim, da morajo tudi tisti, ki se imajo za nekaj več, pojasniti izvor premoženja, kot bi moral nek drug državljan, v kolikor je jasen razkorak med uradnimi prihodki, od katerih je plačan davek in življenjskim slogom ter premoženjem.
Kdor nima kaj skrivati bi moral biti sam zainteresiran, da to dokaže, ne pa da mu pride ob zgovarjanju vse prav, od otrok, zarot, marsovcev, igranja žrtve,…
LP
p.s.: nisem pristaš nobene stranke niti politikov
knjiga o moškem orgazmu? https://govori.se/traci/domaci-traci/urska-bacovnik-jansa-kupila-prirocnik-moski-orgazem/
“Vrednost mojega premoženja je kaka tretjina tega, kar sem samo jaz zasluzil v 35 letih. Družine in dediščine tu sploh ne štejem,” je jasen predsednik največje opozicijske stranke, ki svoje trditve tudi konkretno obrazloži: “Povprečna mesečna plača v času, ko sem bil poslanec, je bila cca 2.200 €, povprečna neto plača v štiriletnem mandatu predsednika vlade pa cca 3.500 €. Ministrska plača, ki sem jo prejemal približno 4 leta, je bila nekje vmes med tema številkama. V povprečju sem torej v tem času zaslužil cca 2.100 € mesečno. V 35 letih to znese 900.000 € (približno tolikšno vsoto, kot sem jo sam zaslužil s 35-letnim delom, je Urad za preprečevanje pranja denarja odkril pri pologih gotovine neznanega izvora v dveletnem razdobju pri g. Jankoviću). Večino časa moje redne zaposlitve zadnjih 35 let sem bil kreditno sposoben. Skupaj sem najel in odplačal 6 kreditov različnih velikosti.”
In še:
Ob tem je Janez Janša kot samostojen avtor napisal in izdal 6 knjig, ki so bile skupaj prodane v več kot 95.000 izvodih. Bil je tudi soavtor 8 drugih knjig in urednik številnih zbornikov. V domačem in tujem tisku je Janša objavil preko 1.500 različnih esejev, strokovnih in poljudnih člankov in prispevkov, ob tem pa ima v domačem arhivu preko 12.000 strani kopij objavljenih besedil. V 35 letih je tako Janša na literarnem področju z avtorskimi honorarji zaslužil nekje med 200.000 in 250.000 €.
mogoče še tole:
A kdor ima v rokah medije, kdor zapoveduje tožilcem in sodnikom ter izčrpava slovenska podjetja in banke (vaš davkoplačevalski denar), si to lahko privošči. Privošči to, da človeka preiskujejo za 400.000 evrov premoženja, čeprav je v 35 letih sam zaslužil več kot 1 milijon evrov, medtem pa vsakih nekaj let izgine 5 milijard evrov iz slovenskih bank, dnevno pa na tisoče, deset tisoče in sto tisoče evrov iz državnih podjetij.
To zgoraj, da je zaslužil preko 1 mio € pa ni ravno argument, saj je potrebno odšteti znesek, ki ga je v tem času porabil, kjer bi težko rekli, da živi ravno skromno. In tisto, kar ostane lahko predstavlja vrednost nepremičnin in premičnin. In v kolikor bi bila manjša kot vrednost nepremičnin, potem tu nekaj ne štima.
LP
It’s called hypergamy. Google/YT it.
Isto kot kaj ima Suzana Perman za prijateljevat s poročenimi tipi.
http://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-trac/novinarka-pop-tv-omrezila-zidanovega
Homewrecker
Najbolj neumne (kot kure) so mlade in stare babe, ki ne znajo drugega kot opravljat. Babe, ki tule pišete, niste vredne niti pogleda. Kako ste lahko tako zabite? Nič človeškega ni v vas. Če bi znale presoditi, kaj in zakaj pišejo trač mediji, tega ne bi pisale. Presoditi pa ne znate zato, ker ste tako zarukane.
Pa imamo kar cel kup nečloveških napadov na Janšo. Klinika v Avstraliji (dajte link na sliko te klinike!!!). Ne zmorete, ker te klinike NI. Modri val me je pred časom grobo napadel, češ, kaj sem jaz, da mi bo dajal link. Zares se tu zbirate same barabe, ki niso vredne, da živijo.
Mislim, da je bil novinar Karba tisti, ki je v Delu sproduciral laži o duševno bolnih Urškinih in Janezovih otrocih. To je vrh nečloveškosti. Namesto, da bi se takim lažem uprle, jih še potencirate. Vi ste zveri, ne pa ljudje!
Zgoraj je nekdo omenil, da je podal prijavo proti nečloveškemu obnašanju do Urške Bačovnik na tem forumu.
Upam, da bo administrator ukrepal. Take podivjanosti se na forumu ne sme tolerirati.
Bodo tegale visokega udbovca kdaj vprašali od kod mu toliko premoženja?
https://www.portalplus.si/2156/tozilstvo-miklavcic/
60 milijonski posel med nkbm za nepremicnine na hrvaskem med kovacicom janso in petkom nobenega epiloga, tes 6 in jj nobenega epiloga, dzs nobenega epiloga, orožarske afera nobeega epiloga, brezplacniki nobenega, crpanje nesteto podjetij nobenega, pediatricna nobenega, zasledovanje novinarjev nobenega, saj razumem, da za take stvari rabis mafijsko organizacijo, globoko razumem, samo ne razumem bolanega sprenevedanja te familije, skrajno bolanega, ja otroke vam bo kdo ukradu, veliko vecja nevarnost, da jih boste vi komu. Ne vem zakaj vas vsi pustijo na miru evo ne vem in mi nikoli ne bo jasno pa sprenevedajte se se dalje saj vam nihce v tej drzavi povprecno inteligenten ne verjame in ve kaksni ste!