Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Kaj je v ozadju tega natega?

Kaj je v ozadju tega natega?

https://www.youtube.com/watch?v=bE68xVXf8Kw&feature=emb_title

https://drive.google.com/file/d/1PDu5hTx_KW2XwnZmIN31M9qn5o5KIKqn/view

Vsak po svoje 🙂 še malo pa bo konec, takrat nad bo.. Nekaj več tisoč… Sigurno srečnih…

Ne sekirej se ti, zdej ti ne bo treba čakat v vrsti za v dom.. Pet pik pa to… 😁

Tudi jaz sem podobnega mnenja. Tisto v zacetku februarja je bilo zelo čudno. Pri nas cela druzina in vnuki. Sama se nisem bila tako bolna. Vrocina iznenada 39 stopinj, hude bolecine v hrbtu in kosteh , izguba vonja in okusa , po 4 dneh padec temperature in zacetek kaslja . Najprej suh, drazec cez nekaj dni moker . Izguba apetita , pri meni se bolecine v spodnjem delu trebuha.
Vse skupaj je trajalo 10 dni , utrujenost se dva tedna.
Ostali clani so prebolevali podobno , z visoko vrocino, eden brez kaslja, otroci s hudo vrocino ki je vmes prav tako padla in kasljem v drugem delu bolezni. Trajanje tudi 10 dni.
Skoraj prepricana sem da je to bilo to.
Gripa se ni mogla primerjati s tem . Zares cuden potek.
Izguba vonja in okusa pa je sedaj eden izmed pomembnih znakov ki kaze na to obolenje.

Lej ne sprašujem debilne ovce kot si ti, sprašujem ljudi s svojo pametjo, možgani, sprašujem pamete ljudi in ne norcev, zato se vzdrži komentarjev. Ne bom sedela doma in pustila, da vse za kar sem se borila, garala, delala celo življenje v parih mesecih izgine, da uničijo vse s temi ukrepi, da bomo umrli od lakote. Ne ne bom, borila se bom, kot se borim celo življenje in ne bom pustila, da nam prenapihnjene novice in vsa ta laž okoli korone uniči življenje meni, moji družini in otrokom.
[/quote]
Če je res kar praviš, si se borila za napačne stvari. Zdaj bo šele jasno, kar je res pomembno v življenju. Za slovenčke, ki jim je važna velka bajta z lepo fasado in hudi avti na lizing, da majo kaj za pokazat, so ti ukrepi hud udarec, verjamem. Nam skromnim ne bo hudga.

Hahahah, David fricking Icke. Kje je Alex Jones?

Ti sam uživej na korona počitnicah… Kmal jih bo konec.. Potem bomo oa spet drugi užival ob sprehajanju, izletih in tko naprej. 😁

Naj bo kralj ali bedak, v smrti je vsak enak.

V.I.T.R.I.O.L.
[/quote]

Prej bomo umrli od lakote kot od ene koronce.

Če je res kar praviš, si se borila za napačne stvari. Zdaj bo šele jasno, kar je res pomembno v življenju. Za slovenčke, ki jim je važna velka bajta z lepo fasado in hudi avti na lizing, da majo kaj za pokazat, so ti ukrepi hud udarec, verjamem. Nam skromnim ne bo hudga.
[/quote]

Vam skromnim, ki živite od sociale in na naših plečih bo še kako hudo, ker če bojo uničili gospodarstvo ne bo niti za socialne transfere, torej boste živeli od nič.

Vam skromnim, ki živite od sociale in na naših plečih bo še kako hudo, ker če bojo uničili gospodarstvo ne bo niti za socialne transfere, torej boste živeli od nič.
[/quote]

Ma ne. Saj vem, da ste slovenčki preneumni da bi sploh razumeli tak post. Govorim o nas skromnih, ne o paraziti. O nas, ki smo zadovoljni s stanovanjem, s skromno hišico, ki imamo avto tako dolgo, dokler ne crkne, ki se ne oblačimo po zadnji modi. Ki smo precej nevidni v družbi, če pa nas že opazite, pa nas opravljate kakšni luzerji smo, ker nimamo nič za pokazat. Imamo pa večinoma solidne službe, dovolj denarja na računu, ki smo ga zaslužili sami, ne zapravljamo za traparije in uživamo življenje, brez da bi čutili potrebo razkazovati kako smo super oh in sploh in glavni na vasi. O nas govorim. Pa saj ne razumeš. Ampak nam ne bo hudga.

Ma ne. Saj vem, da ste slovenčki preneumni da bi sploh razumeli tak post. Govorim o nas skromnih, ne o paraziti. O nas, ki smo zadovoljni s stanovanjem, s skromno hišico, ki imamo avto tako dolgo, dokler ne crkne, ki se ne oblačimo po zadnji modi. Ki smo precej nevidni v družbi, če pa nas že opazite, pa nas opravljate kakšni luzerji smo, ker nimamo nič za pokazat. Imamo pa večinoma solidne službe, dovolj denarja na računu, ki smo ga zaslužili sami, ne zapravljamo za traparije in uživamo življenje, brez da bi čutili potrebo razkazovati kako smo super oh in sploh in glavni na vasi. O nas govorim. Pa saj ne razumeš. Ampak nam ne bo hudga.
[/quote]

Dobro napisano.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Zanimivo, da se niso takrat okužili vsi ostali, pa hospitaliziranih tudi ni bilo toliko kot pa jih je danes. Suvereno ti to pišeš. Se pravi, da gredo lahko vsi tisti zdaj v bolnice in domove za ostarele pomagat okuženim?
[/quote]

Ja kako da ne , no:

https://siol.net/novice/slovenija/epidemija-gripe-na-vrhuncu-vzivo-518473

Ampak vodena kot “gripa” seveda…..

Zakaj potem niso s tovornjaki v Italiji vozili trupel tudi 2012? Takrat je bilo povprečje 1700smrti dnevno?

https://www.istat.it/en/archivio/140877

Lej ne sprašujem debilne ovce kot si ti, sprašujem ljudi s svojo pametjo, možgani, sprašujem pamete ljudi in ne norcev, zato se vzdrži komentarjev. Ne bom sedela doma in pustila, da vse za kar sem se borila, garala, delala celo življenje v parih mesecih izgine, da uničijo vse s temi ukrepi, da bomo umrli od lakote. Ne ne bom, borila se bom, kot se borim celo življenje in ne bom pustila, da nam prenapihnjene novice in vsa ta laž okoli korone uniči življenje meni, moji družini in otrokom.
[/quote]
uno novinarko iz preverjenega, ki je objavila svoj video o svojih razmišljanjih. So enaka tvojim. Se bosta zastopla. Ampak, zavedat se moraš, če hočeš samo taka mnenja, ki so potrditev tvojega razmišljanja, ne boš nikoli nič novega izvedel.

[/quote]

Zgodovina uči, da v recesijah in depresijah navadno kratko potegnejo ravno skromni- srednji in nižji sloj. Oni ta zgornji pač zgubijo pol premoženja, a ga je še vedno dovolj, da gurajo dalje. Ostali pa zgubijo solidne službe (tudi JS v tej krizi ne bo varen, najbrž jih bodo 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} odsekali) ne morejo več kreditov plačevat, jim poberejo bajte in ostalo, tistim, ki jim je kaj premoženja ostalo pa tako dvignejo davke, da ga tudi oni kmalu več ne bodo imeli.

Prej bomo umrli od lakote kot od ene koronce.
[/quote]

Res je. Ta virus je samo razkril, da je cesar resnici nag.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Ni nateg,države imajo navodilo koliko ljudi mora umret.Najboljši boj proti virusom je vitam D,ki se aktivira na soncu.Ljudje so to spoznali,farmacije plačajo,da nas zaprejo,da s ene moremo pozdravit.

Če države ne dosežejo smrti pa nas čaka tretja svetovna vojna.

harmonka u rikver špilala…………………

Da mediji prikazujejo same stare posnetke… truge ,kako se vozijo mrtvi v Italiji medtem ko je Grška meja polna migrantov, medtem ko v Italijo prihajajo Rusi,Amreikanci,Kitajci,medtem ko je mesec nazaj v EU prišlo 20000ameriških vojakov medtem ko potekajo pogovori predvsem po pritiskih Kitajske da se počasi po celem svetu uvede 5g omrežje. Očitno se bo počasi uvedel novi svetovni red NADZOR. Želim pa vseem zdravja in da to krizo prebolimo čim prej. Folk bo popuzdu še posebno če pride ven da je tukaj zadaj Kitajski nadzor.

[/quote] virus je bil narejen v laboratoriju, tisti, ki so ga naročili so seveda že davno cepljeni in zaščiteni naročili so ga tisti, ki bodo sedaj v celoti obvladovali svet, monetarno in poitično, saj gre denar z oblastjo skupaj cilje je, kot je dejal že predhodnik popolno sesutje sistema, da bodo za male pare pokupili vse firme in imeli popolno oblast nad vsemi zapufanini državami Kdor je zapufan je brez moči Naslednji korak je popolna oblast nad vsemi ljudmi ali s čipiranjem ali čem drugim Ti, ki umrejo zaradi virusa pa so zgolj samo kolateralna škoda pri doseganju cilja teh mafijcev, ki so to sprožili

v ozadju je politično- gospodarska kriza! + težnja po zmanjšanju svetovne populacije. Nič dobrega nas ne čaka…

Zanimivo, da se niso takrat okužili vsi ostali, pa hospitaliziranih tudi ni bilo toliko kot pa jih je danes. Suvereno ti to pišeš. Se pravi, da gredo lahko vsi tisti zdaj v bolnice in domove za ostarele pomagat okuženim?
[/quote]niso bili hospitalizirani,ker so pomrli, ko so prišli januarja na urgenco v kritičnem stanju so umrli, tam so jih zapakirali v vreče gor pa napisali gripa kaj ste eni totalni blesavci ej ni čudno da vas vodijo kot ovce

Tako je bilo po vsej sloveniji.

V ozadju tega natega je, da se narava znebi človeka, ker ji dela praveliko škodo. Tko simpl je to. Tako kot v telesu imunski sistem napade rakave celice, ker če jih ne, gre cel sistem dobesedno v p.m. Enako je z zemljo. Tale virus je izpopolnjem imunski sistem zemlje,da se znebi zažiralcev in uničevalcev… ki zastrupljajo zrak z najbolj strupenimi kemikalijami, vodo – v Indiji samo še pena plava na najbolj izpostavljenih delih, določene reke na Kitajskem so mrtve…. V ozadju tega natega je zemlja, ki je ustvarila tudi tebe idddiot, tudi tebe,… sicer neko rakavo celico… ki se je sedaj hoče znebiti, ker dela zemlji preveč škodo, isto kot se v telesu imunski sistem hoče znebiti rakavih celic.

[/quote]
Finančni minister nemške zvezne dežele Hessen Thomas Schäfer je naredil samomor, ker je bil zaskrbljen, kako se bodo spopadli z …
Poglej, če ne želiš pandemije, ki je po tvojem nateg, če ne želiš, da ti elite vso ubogo kramarijo, ki si jo baje sama pridelala s svojimi rokami zarubijo potem se lahko zgleduješ po
zgoraj omenjenem gospodu, ki se ni hotel več iti tega sranja. Vse druge, ki morda res težko razumljivo, še vztrajamo pa nehaj utrujat in ne nabijaj in ne kaži svoje ignorance.

New Report

Close