Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Kaj je z Neisho

Kaj je z Neisho

Zdajle sem gledala pop in – meni je tako čudna v obraz – zatekla, da je komaj odpirala ustnice. Ali je podlegla popravljanju – potem je grozno usekala mimo?!

sem pogledala video
pa vidim, da se je možno zredila in očitno se na obrazu tudi pozna tako močno.

Je prava bajsika, ko se zredi.

dej svojo sliko gor, da te vidimo – si presušena anoreksičarka morda?

Pustite Neisho pri miru, kaj se imate za vtikat v izgled drugih , če svojega praga nimate pošlihtanega – tako v glavi, kot drugače.

dej svojo sliko gor, da te vidimo – si presušena anoreksičarka morda?

Pustite Neisho pri miru, kaj se imate za vtikat v izgled drugih , če svojega praga nimate pošlihtanega – tako v glavi, kot drugače.
[/quote]
Pa brigaj se ti zase in ne odpiraj teme pa bo. Al te je mogoče najela za odvetnika. je javna oseba – sploh v javnem spotu, ki ga daje v javnost in gledalci smemo/jo komentirati.
Očitn ti nimaš pošlihtano marsikje ne, zato pa se vtikaš v nas.

Hja no, javne osebnosti gredo nastopat na tv zato, da jih nihče ne gleda in komentira, ane.

Poleg tega, da se je (spet) grozno zredila, je imela tudi obupen mejkap. Šminko je imela čist razmazano, sploh nisi prepoznal linij ustnic.

Pa še koment na pesem, ki jo je včeraj reklamirala…kaj dogaja z njo, to je svetlobna leta od Neishinih komadov? Ona nikoli komadov ne zafila z *na na na la la la*…v tem zadnjem komadu je takih mašil ful. Tudi dikcije nima dobre, grozno momlja in je dost komada nerazločnega. Poleg tega je videti, da je komad napisan na silo…v smislu da ga bo drgnila na ohcetih in v radijskih čestitkah. Škosa.

Tak izgled je posledica “overfilled” sindroma, kar pomeni, da ima prevec dermalnih polnil (filerjev) vbrizgano na neprava mesta…
Plus dejavnik povecanja telesne teze.
V Sloveniji je veliko takih obrazov, ker vecina slo izvajalcev estetske medicine ne ve dobro opravljati svojega dela.
Poglejte gube med nosom in ustimi koticki- poglejte lica, poglejte ustnice.
(vse na njenem Instagramu)
V podobni smeri gre Salmone..
Pri njih se iz aviona vidijo estetski popravki, zal so slabo narejeni.

Do posnetka, hvala. Mi je pa Neisha ok, super komadi, tudi izgled je subjektivna stvar. Ona rada izziva in se ne obrega, kaj mislijo drugi, zivi svobodno. Super!

saj to ni samo pri naših “zvezdah”.
poglejte si face holivudskih igralcev preko 40 – vsi “zatečeni” v obraz. ok, angelina ni :), ampak ostali ………. še moški.

Ista obleka, dve leti narazen.

Več kilogramov in popravljen obraz. Škoda, bila je res lepa punca!

https://www.instagram.com/p/BpP4T9TlOMl/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B1EgnZfF2Um/?utm_source=ig_web_copy_link

Meni je prav grda. Kot neka stara matrona.

Čist druga! Grša! Grozna! Obleka pa za v smeti. Črni lasje ji ne pašejo, še manj umetne črne obrvi.

a kdo ve v kateri ambulanti je imela estetske popravke? da se ji izognem. ker ocitno ne obvladajo naravnega pomlajevanja

Neisha, ce tole beres, pojdi si raztopit filerje vbrizgane v obraz.

zelo dobra primerjava. Tukaj se res vidi, da je z obrazim nekaj hudo mimo. Pa niso to samo kilogrami 8da se ne bo kro spet zapenjal), tudi na prvi sliki ni bila suha suha, ampak je bila res lepa, zdaj ajd četudi je kaj kg kor dobila, ampak obraz je čisti fail in kot rečeno se mi dozdeva,da ne samo zaradi pridobljenih kg. Tukaj mora biti nekaj umetnega vmes posredi. Tudi ustnice ima nekam napolnjene in obupno grdo izgleda.

Jah strah pred staranjem pač spreminja obraze, tudi s filerji, kaj češ…..

Sem jo v živo videla kake tri tedne nazaj na enem dogodku.

Dejansko zgleda v obraz grozno, kot ena polna luna. Drugače se ni nevem koliko zredila, mogoče par kg, vsekakor nič drastičnega. Definitivno pa v obraz zgleda precej “debelo”, bolj debelo, kot je v resnici, ker postavo imas čisto OK. Ni suha, ampk tok debela kot bi po obrazu sklepal pa tudi ne.

Morda preveč alkohola in kokice?

Bulimija.

Vedno je bila lustna v obraz in tudi zdaj je, ceprav se je spet zredila. Njej od vedno niha teza, ima rada sladko, na tehtnici se pa hitro pozna.

Pivo je zakon.

Vaš link

Vaš link

Vaš link

Ma grda je ko lopov. A to so zdaj te slovenske lepotice? Ko neka klovnesa. Pod šminko pa vsa mozoljasta in zabuhla.

https://youtu.be/FLIk9sF3NMo

Neisha ima že naravno zelo okrogel in buckast obraz. Ženske s takim obrazom se grdo starajo, ob vsakem povečanju teže njihov obraz deluje prav zabuhlo, po možnosti s podbradki. Tudi razni lepotni popravki , filerji in podobno, delujejo na takšnih obrazih zelo nenaravno in jih naredijo še bolj okrogle.

New Report

Close