Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj je z radiom Hit ?

kaj je z radiom Hit ?

Včasih sem bila redna poslušalka radia hit .POtem pa zaradi narave dela sem bolj malo imela radio na razpolago.
torej po nekem času spet v dopoldanskem času imam naštiman radio.In dam na frekvenco tega radia in moram rečt ,da je zelo zgubil na neki iskrivosti in drugih…..zanimivostih….

Če mislijo tako je bolje,da kar prekinejo,ker je to tema …..

Zato ker se jim bolj splaca igrat igro kot jo ima radio ena/center/antena, vsi so postali eni in isti. Ker pa je malo poslusalcev kot ti, se jim ne splaca imet stari program.

Ma ja, vrtijo to musko, ki jo mulci dons poslušajo, samo neko cviljenje pa jokanje posebej moških izvajalcev ali kao moških. Qurc pa taki hiti, zdaj kar dostikrat prešaltam na druge postaje, dočim prej ni bilo dileme, radio Hit in nič drugega.

Dvajset let sem jih poslušala, v bistvu sem jih poslušala od začetka, sedaj pa ne več. najbolj pa pogrešam sobotno Hitovo odprto linijo:(

Enako, tudi jaz sem bila z njimi od vsega začetka, potem pa je to postal obup, sploh odprta linija z enimi in istimi pacienti, ki so klicali in utrujali s svojo politiko vsak teden.

Mene so odbili z muziko ker prevladuje jugo in se to veckrat na dan ena in ista cel t zapored….

V bistvu mi ga je zdaj lažje poslušat kor Radio 1, ki se je spremenil v zadnjih letih v totalen poden. Še najraje imam pa kar val 202

Enako, tudi jaz sem bila z njimi od vsega začetka, potem pa je to postal obup, sploh odprta linija z enimi in istimi pacienti, ki so klicali in utrujali s svojo politiko vsak teden.[/quote]

Res je, Dušan je kriv :)))

New Report

Close