KAJ JE ZA VAS….
Dragi moj…zame je izziv vsak dan…tisti ta velik izziv pa se najde…seveda se najde in paše in zadane…rada imam izzive in pika…Me delajo močnejšo…bolj pametno…in…baje sem nekaj posebnega…baje lepa ko jih rešujem…se ubadam…z izzivi …ne!
Ne pozabi pa…da si vsak lahko po svoje tratira kaj je za njega izziv…jaz jih imam zelo veliko…
In kakšen zaspan dan…aja…no jaz si zaslužim vse kaj drugega kot pa zaspan dan…pri meni je čudovit dan…vroč…in taprav;))…naj bo tak tudi tvoj….cmokito na šobo…
… bil izziv ugotoviti , kaj se v resnici skriva za to predrzno krinko nad ženskami razočaranega in nesramnega , včasih že skor žaljivega nemarneža 🙂
Morda ranljiv , občutljiv , s kako težavo obremenjen gospod srednjih let , s hčerko , ki jo ima nežno rad (tako kot jaz moji :), ki me je še na forumu “Mladi” nekajkrat resnično razveselil z precejšnjo prodornostjo , ki pa je žal mladina ni znala ali zmogla razumeti …. človek pač , ki tako kot mi vsi tukaj , išče svojo srečo in mir ;)))
Nikita ti želi lep dan … in gremo dalje ;)))
bila ………….opsssssssss…….
NIKITKA PAZIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!
SI SE ZAČELA GIBATI PO TANKI LINIJI……….KO LAHKO MIMOGREDE ZAČNES SPOZNAVATI DO SEDAJ NEZNANE OBČUTKE……..KI BI TI JIH LAHKO NEKDO RAZKRIL……..
POGLEJ SEDAJ KO SI ME MALCE ZRAJCALA TI BOM PA NAPISAL NEKAJ ZA NAJINE OČI..NA TVOJ MEILČEK…SMEM??????
čakam …čakam…….
Pa kaj ko to ne bo prislo…tja…ali pa bo……ja Razočarko zna rajcat…ni kaj!!!! No saj bom tiho…Niki…daj ga…še malo…saj si zasluži…je lumpi do konca…potem bo pa itak repek med noge in sel na Bledek…bova kremsnitke papcala…se smejim…ampak se bojim da ne bo danes dobil kako u glavco…