Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj je za vas žaljivo in kaj ne?

Kaj je za vas žaljivo in kaj ne?

Zamenjat IP še jst znam. Je pa res da to koristim zato, da lahko gledam filme, serije prek Netflixa, pa The Tonight Show z Jimmy Fallonom 🙂

Sorry Robi, prebrihten sem zate 😛

res si car 😀 še OMFG te pelje scat, k je 3x starejši od tebe :)))))) HAHAHAHAHA

Mislim, da smo to pot prehodili prav vsi, ki se malo več udeležujemo debat. Ne vem edino, kdo je bil prvi na cilju, če je sploh kdo že. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mislim, da smo to pot prehodili prav vsi, ki se malo več udeležujemo debat. Ne vem edino, kdo je bil prvi na cilju, če je sploh kdo že. :)[/quote]

Ma v bistvu je s svojimi besedami in “argumenti” naredil točno to kar nam očita.
Kaj čmo sedaj, se zjokat? :))

Marko ti se pa izjasni ali si naš al si njihov, da vemo kako se pogovarjat s tabo…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

res si car 😀 še OMFG te pelje scat, k je 3x starejši od tebe :)))))) HAHAHAHAHA[/quote]
In ta OMFG kar od enkrat “čudežno” izgine, ko se ti pojaviš na forumu.

Ti nisem povedal, da sem poročen? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kje je pa bla poroka, da noben nič ne ve o tem. Na forumu ?

Skypu, Msnju, Outlooku, gmailu, facebooku, badooju,…?

Ti nisem povedal, da sem poročen? :))[/quote]
A to si naredil za kamuflažo? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dobro veš, da tam ni bila, ker bi ti prvi zvedel. 😉

Ti nisem povedal, da sem poročen? :))[/quote]
A to si naredil za kamuflažo? :)[/quote]
Ne, ne, prisilila me in kaj mi je preostalo drugega, da mi ne ugre? :))

lupčka ♥

Men je žaljivo, da debela ženska sprašuje, če je debela, pol če pa odgovoriš karkoli drugega kot “NE”, te pa začne zalit kot da si vojni zločinc.

Žaljivo mi je to, da se na teh forumih dogaja veliko psihičnega nasilja. Resno se sprašujem, kako ti ljudje funkcionirajo v realnem svetu. Da morajo po forumih svoje mnenje vedno na grd način izražati. Že res, da je forum za vse, vseeno pa mislim, da so lahko izražena mnenja v spoštljivem tonu.

Vse je samo igra. V reali smo pridni, spoštljivi, prijazni dobrovoljčki.

Ja sej to je fora. Tukaj se spucamo, da smo reali prijazni, ustrežljivi, politično korektni. To je kot spletni bife, kjer se folk pride spucat. Saj morajo morda cel dan lagati, v službi “gospa, kako vam ta obleka paše”, doma “ne draga, nisi debela”. PA gor in dol, videz ni pomemben, denar ni pomemben, važna je notranjost, s staranjem je vse še bolše pa bla bla bla…

Tukaj se pa pride folk spucat. V bifeju se morajo, ker gre za osebno kontakt, zato še prej napiti, da popustijo zavore. Tukaj pa vsaj v prepričanju anonimnosti lahko vse spucajo brez popite kapljice, a ni fajn ?

Strela bo udarla tko al drugač, a ni bol postavit strelovod, vsaj veš kam bo. Tako bi rekel, da je ta forum strelovod za “kaj nas moti”, itak pa smo vsi anonimni, a nismo ? Zakaj ene tok osebno prizadane je bolj pomembno vprašanje!

to je posledica simpl dejstva, da obstajajo 3 vrste ljudje:
– taki kot jaz, ki imamo resne službe in ne dre.kamo vmes
– taki kot omfg, ki v glavnem klofajo med šihtom, ker nimajo med šihtom kaj počet (in se posledično bolj malo “srečujemo”)
– in alfa zgube, kot si ti, ki pišete med šihtom, vikendom, podnevi, ponoči in še vmes, ker nimate v celem svojem lajfu kaj (in s kom) počet

Ma kdo bo teb dal resno službo, ne me jebat lol

A med zgubami so tudi alfe? Pa danes je že vsak lahko alfa. 🙂

Še bolša beseda je ANALfabet, zgleda podobn kot alfabeta oz betafag
http://bos.zrc-sazu.si/cgi/neva.exe?name=ssbsj&tch=14&expression=zs%3D1104

Še bolša beseda je ANALfabet, zgleda podobn kot alfabeta oz betafag
http://bos.zrc-sazu.si/cgi/neva.exe?name=ssbsj&tch=14&expression=zs%3D1104%5B/quote%5D

oziroma glej, ALFA je notri… analfabet
Verjetno to pomeni An Alfa Beta (fag), AnAlfaBet, analfabet

Nora beseda, kok stvari zajema, analca, beto, alfabeto, se prav pomen, da je en alfa beta fag k ima rad analno.
analfabet

Poln ust, v praksi pa nastavlja, oziroma poglejte (ni grafičnih scen, dont worry oz. žal 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=vXqCEz8m4aI

NekulturenSamozavestnež, šolski primer. 🙂

Tvoj tip tud ne more bit alfa, če si ne more mlajše od tebe dobit. 🙂

😀 je rekel pleško s sindromom karpalnega kanala, pred katerim ženske bežijo kot kure pred zarjavelo katrco, ki prdi po vaški poti. kaj ne bi, edina stvar, ki je pri tebi trda, so kolena :))))))))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close