Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj je za vas žaljivo in kaj ne?

Kaj je za vas žaljivo in kaj ne?

Jah, len je tvoj ljubček, ti ne zna stesat kake kilce dol, da bi se malo spotila namesto športanja. :)[/quote]

Če je pa tako zaljublanka no, si pišeta verze in brišeta hrano iz ust, kot dva mucka. Ob prostem času pa po forumih pišeta o zrelosti, a oba še v fazi otroškega zaljubljanja in fantaziji o popolnem partnerju. Jst ji predlagam, da si poste shrani, da bo potem brala glupost za sabo, KO bo šlo vse v kurac. Ta tip je bil z razlogom samski, zdej na adrenalin poganja kot mrlič, ko popusti bo sam dol padel, ona pa ko ji bo poustil sedativ, bo pa rekla “o kako se je spremenil”.

Jah, len je tvoj ljubček, ti ne zna stesat kake kilce dol, da bi se malo spotila namesto športanja. :)[/quote]

A nisi nedavno prebral, kako jo obdeluej v postelji ? Samo poleg tega je pa še dober kuhar, tako četudi ji v postelji pobira kile, ji jih še več doda s še boljšo kuho 🙂

Iz njenega posta(28.06.15 )
“Če sem malce bolj brutalno iskrena -> pojma nimaš kaj je to vrhunski seks, niti sanja se ti ne. Nimaš pojma kaj pomeni spustit vse čute z vajeti, izgubiti razsodnost, se potopit med njene nogice, opazovat njeno naježeno kožo, strast v njenih očeh, ko te požira tako ali drugače, čutit njenega dihanja, ki se tik pred zdajci usklajuje s tvojim, …
http://med.over.net/forum5/read.php?124,10481190,10481438#msg-10481438

Bodi srečen za njo, saj je dokazala, da kdor čaka, dočaka oz. vsaj tako kaže 🙂

Če je pa tako zaljublanka no, si pišeta verze in brišeta hrano iz ust, kot dva mucka. Ob prostem času pa po forumih pišeta o zrelosti, a oba še v fazi otroškega zaljubljanja in fantaziji o popolnem partnerju. Jst ji predlagam, da si poste shrani, da bo potem brala glupost za sabo, KO bo šlo vse v kurac. Ta tip je bil z razlogom samski, zdej na adrenalin poganja kot mrlič, ko popusti bo sam dol padel, ona pa ko ji bo poustil sedativ, bo pa rekla “o kako se je spremenil”.[/quote]
Bolj skor ne bi mogu napisat. Še posebi ta na koncu je dost resnična.

[img]http://www4.slikomat.com/13/0806/pdn-skepti.png[/img]

Sami briljantni umi matr, vse mate naštudiran :))

Če je pa tako zaljublanka no, si pišeta verze in brišeta hrano iz ust, kot dva mucka. Ob prostem času pa po forumih pišeta o zrelosti, a oba še v fazi otroškega zaljubljanja in fantaziji o popolnem partnerju. Jst ji predlagam, da si poste shrani, da bo potem brala glupost za sabo, KO bo šlo vse v kurac. Ta tip je bil z razlogom samski, zdej na adrenalin poganja kot mrlič, ko popusti bo sam dol padel, ona pa ko ji bo poustil sedativ, bo pa rekla “o kako se je spremenil”.[/quote]

Po moje pri 35 že ve, kaj lahko dobi in kaj lahko da moškemu, s katerim je skupaj, kaj narediti, da se imata oba lepo skupaj (dokler traja), saj ni 18-letnica. 🙂 Medtem ko gre ‘popolni partner’ vedno skupaj s poroko in otroci. In če v tem primeru želi točno to, dobi pa vedno kaj drugega, je pa v težavah, ker se v teh letih še vedno ni naučila izbirati/prebirati moških, ki bi ji bili pisani na kožo, ampak vedno naleti na ‘napačne’. In ženske, ki se z enim korakom stopila že v zrela leta in se pritožujejo, da ni ‘pravih moških’, češ da so neresni in nestanovitni, ni naključje, da so točno tam, kjer so, da vedno končajo s takšnimi/podobnimi moškimi primerki – ker 2, ki tvorita odnos, sta na isti ‘zrelostno čustveni razvojni stopnji’.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Žaljivo in nesprejemljivo je, da lastnik ne zna/noče vzpostaviti sistema, ki omogoča, da vsak odgovarja za tisto kar pove/napiše.
In seveda dvojna merila mideratorjev in administratorja.
Vse ostalo je nakladanje zaradi nakladanja!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Nihče me nima pravice soditi!

Nihče me nima pravice soditi![/quote]

[img]http://whitsblog.com/wp-content/uploads/2014/07/only-god-can-judge-me-1.jpg[/img]

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

:))

Za mnoge kaj takega 🙂
http://www.rtvslo.si/zabava/zanimivosti/novopeceni-soprog-tozi-zeno-potem-ko-jo-je-prvic-videl-brez-licil/371183

Zame je žaljivo to, da mi moderator zbriše primerno temo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close