Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj je zdaj pojđe pa dikline?

Kaj je zdaj pojđe pa dikline?

Kje ste?

Tuki!

ooo…lepo lepo…kak si kaj, muci?

Kar fejst,frišno stuširan in čakajoč na kaj lepega.
;-))
Sp

opa…opa…pol zdaj dišiš…na kaj lepega pa čakaš? Ženo v sexi cunjicah?

Nje glih ne…če se pa ti na vratih pokažeš…ja,yes…to bi pa bla noč potem!
;-)))
Sp

uh…niti ne govori…tla bi se tresla kako divja bi bila…še kletka bi čutila najin nori xxx :))))))))

A se tudi tebi hoče?Mene že ena dva dni trga tam spodaj ;-))
Sp

veš da sem jaz takoj za take stvari…mene ko tisto prav trga, raje niti na forum ne hodim…ker če bi se potem razpisala kaka sila mi je…bi tak verjetno sama cenzura bila :)))))))) pol se raje ohladim, pa potem ko je sila mimo sem spet med vami,…zdaj pa ja…zdaj pa bi tudi…

ma pismo,zakaj si ti tako daleč!A zna zlomek poskrbet,da se sorodne duše ne najdemo preveč hitro skupaj,kaj?
🙁
Sp

ma to sploh ni problem…daleč pa ne daleč…ko je sila je sila…pa če je treba celo SLO prevozit…za take potrebe pa se ja valda razkira ali kak ti misliš?
😉

Saj že veš,da imam jaz neke vrste angela varuha….nimam izpita!!!!
Drugače bi pa zdej res že iz avta te klical 😉
Sp

aaaa…to glede izpita pa nisem vedela….
ono klici iz avta me najbolj rajcajo…ko mi maček reče…muci čez toliko pa toliko časa sem pri tebi….jaz pa samo zadovoljno zapredem v odgovor…
hmmm…mamljivo ni kaj…

Drgač doma vse v redu?
Sp

ma mora bit…se trudim da se ne pritožujem preveč :)))

zgleda,da sva sama tu..a se vklopiš na MSN?

mhm…

samo inštaliram ga…minutka ;)))

ok..počakam

uh…nekaj me je*e …probam še enkrat…

sorry, ker sem kar tak izginila…samo moj dragi ima tako navado da pride k meni, pa se postavi poleg mene in gleda v monitor…pol pa raje samo po hitrem postopku šibam iz neta…
se bova drugič dalje menila, ko bom sama…ker gre zdaj moj dragi igrico igrat…pol pa ga do polnoči ne spravim iz računlanika :(((

lepo in mirno nočko…

New Report

Close