Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kaj je zdaj s temi tipi, vsi v trenirkah??

kaj je zdaj s temi tipi, vsi v trenirkah??

še eden. ja, se tut brijem povsod, pa nisem toplovodar. zdaj je moderno to z oprijetimi oblačili in tut na rožice in roza majčke. In?? a mi kaj kokodajsamo, ker so ene bejbe k majo 100 kil oblečene v oske pajkice, da jim špeh povsot ven leze? Kaj nas briga, mal se nasemejemo pa je.
[/quote]

Točn tko.

A to zdaj med korono ali kaj? Jaz bi bila tudi veliko raje v trenirki, ker je ful bl udobno, pa še boljšo postavo mi naredi.:))

Ne, ne… ne samo med korono.:) Že dalj časa to opazujem. trenirke pri tipih so res in, posebej tiste z zadrgami na žepih. Pa nism 50+ kot en tam zgoraj omenja pa niti 100 kilska baba v oprijetih pajkicah ne.:))) Ja, te so tudi hecne, ampak te mene ne zanimajo.
Pač malo mi je mim te ozke hlače, so res bolj za geje (ja, vem, da niso vsi ki jih nosijo geji), pa une rožce in palme tudi mi ni neki za tipa. Britje pri tipih mi sicer ni problem, da se obrije tam spodaj, ampak po prsih, kaj pa vem, razen če je res šumast. Mogoče sem pa res bolj nazadnjaška, kaj pa vem.

Tudi naše na pol odraslo dete včasih obleče neko razvlečeno trenirko za ven. Ampak tisto, kar je zgoraj polinkani sliki, pa ni trenirka.

Pač eni smo napredni, v mestih se ne ukvarjamo s tem kdo ma oprijete kavbojke, trenirke ali pajkice, nosimo kar je “in”. Če vam zgledamo gejevsko je to vaš problem. Mi bomo nosili to kar nam paše in ne vam. Tudi mi vam ne težimo s tem kako ste oblečeni in zakaj pijete svojo čobodro namesto gina.

Ja, to si pa res napreden, če nosiš tisto, kar je in. To je vodljivost in labilnost, ne pa naprednost.

Ja res.. Eni imajo tako tesne kavbojke, da ce noces tja pogledas. In to tipa kateri te sploh ne privlači in itak opazi kam si pogledala. Fuj. Moški mora biti moški in ne peder. Fuj.

Samo luzerji, ki nimajo kaj drugega početi se ukvarjajo s tem kaj ima kdo oblečeno in ne vejo kaj je “in”. Malo se podučite o trendih.

Mladi bomo valda nosil tist kr je in, a bom obleku hlače od svojga deda? Če so in oske kavbojke in tut trenirke, a bom jz nosu une široke hlače, k opletajo okol nog? Pač dejstvo, ispadeš iz igre, če si oblečen ko en čoban.

čist tko oskih kt jih ima un tip na sliki, nimam. Mam pa take k so zdej u trendu. ko maš enkrat 40 in 50 pa verjamem, da okrog šetaš s hlačami spred 20 let, k so čist out. če nič več ne daš nase, ker al si prestar da bi te sploh kera pogledala al pa imaš že družino in frocovje, pa te boli k. kako zgledaš.

Uredu maš svoj mnenje kar je prou sam tko resno pomojm da jzz pa večina fantou nosmo trenerko zto kso udobne pa še na vso žalost se ne napraulamo zate ampak zase in pač tko dons je jebiga nau se svet spreminu sam zto k teb neki ni ušeč😁

New Report

Close