Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj jesti ob 5 zjutraj

kaj jesti ob 5 zjutraj

Zjutraj, ko pridem v službo sem zelo lačna. Kaj naj pojem doma, da ne redi in, da bom zdržala do 10, ko je malica?

Kupi kakšne ploščice, jo po poti v službo poješ.

Jaz sicer zjutraj ne morem jesti. Kava in voda ob 7h, pa en sendvič on 11h ali 12h odvisno, koliko je dela.

Kakšne ploščice?

Ovsene kosmiče v katere daš še chia semena, orehe, brusnice, lanena semena – zmešaš z vodo, mlekom, jogurtom. Ali pa kupi že mešanico ovsenih kosmičev s sadjem, čokolado …tega je ful. Lahko pripraviš že zvečer in zjutraj samo poješ.

Mafine in piškote si speči,bolj zdrave,pašejo k čaju.

Jaz se kar sendvič narwdim, zavijem in pojem v avtu.

Odgovor na objavo uporabnika
msolivija, 28.04.2025 ob 10:44

Ovsene kosmiče v katere daš še chia semena, orehe, brusnice, lanena semena – zmešaš z vodo, mlekom, jogurtom. Ali pa kupi že mešanico ovsenih kosmičev s sadjem, čokolado …tega je ful. Lahko pripraviš že zvečer in zjutraj samo poješ.

Pa ti si bolana, kakšna semena, saj ni kura, staro pravilo pravi, da mora biti zajtrk močan in obilen, da lahko delaš. S  tvojimi kurjim futrom bi človek samo hiral ob delu in seveda ob dveh že na pol mrtev. Zjutraj je treba pojesti kakšne žgance z na debelo ocvirki (za kar ti revše kurje še nisi slišalo),  kranjsko klobaso z ornk kajlo kruha , npr. ričet notri pol krače itd. itd. S kurjim futrom se pa ti davi.

Odgovor na objavo uporabnika
Sovražim Janšo !!, 28.04.2025 ob 11:01

Pa ti si bolana, kakšna semena, saj ni kura, staro pravilo pravi, da mora biti zajtrk močan in obilen, da lahko delaš. S  tvojimi kurjim futrom bi človek samo hiral ob delu in seveda ob dveh že na pol mrtev. Zjutraj je treba pojesti kakšne žgance z na debelo ocvirki (za kar ti revše kurje še nisi slišalo),  kranjsko klobaso z ornk kajlo kruha , npr. ričet notri pol krače itd. itd. S kurjim futrom se pa ti davi.

Ja, če delaš v kamnolomu.

Kakšen smuti?

jaz sem čisto klasična pa skoz isti zajtrk, maslo marmelada na kruhu in kava z mlekom pa kozarec vode. ko mi zmanjka marmelade pa na kruh nepasirano skuto pa malo soli gor, ali pa abc namaz..

Jabolko in grški jogurt z medom.

1 banano, merico proteinov, 2.5-3dcl mandljevega mleka – daš v blender, zmikaš in spiješ – sita boš do malice ziher. Vsaj jaz to pojem zjutraj in potem komot zdržim do kosila

Jogurt, banano.

Jaz vsako jutro jem muslije s sadjem in grškim jogurtom. Zdržim do kosila (ki je pozno popoldne).

New Report

Close