kaj ji manjka, ker meni je lepa
Tukaj se pa res vidi, kako eni ne vidite dlje od svojega mozolja na nosu. Fotka je okej, torej je tudi ženska čisto v redu in kaj se sploh grejo. Od kdaj je tako, da je lepota/grdota kakršnokoli merilo karakterja in stopnje psihotičnosti? Saj je bil Ted Bundy tudi fejst dec, Metod Trobec tudi. Baba je več kot očitno hud psihični bolnik, meni se v vsem tem še najbolj smili njen otrok.
Mario mi pa nikoli ni bil simpatičen, ampak ima vso pravico do zasebnosti, pa kaj, če je privat bolj introvertiran. In koga briga, ali je gej ali ne. Takšnega nadlegovanja nikomur ne privoščim.
Hahahaaaaa, a zato, ker pišem po resnici, sem pa že kar Mario Galunič? Haha.
Ženska je milo rečeno grda, poleg tega pa še nora. Ubogi otrok, ni mi jasno, kako nihče ne ukrepa….
Evo jo, grdulo zmešano
[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/c66.0.394.395a/p526x296/79898355_592475534661122_5967508143238807552_o.jpg?_nc_cat=105&_nc_ohc=BxEioS3R5R0AQmNGS3W4lkurHlwyn-_m7bdqa8JkBDy7uvCAlmh_mfxqQ&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_tp=1&oh=d1ad9b4923962500ec8fa8a2d027a48e&oe=5EA6465A[/img]
[/quote]
Zanimivo da mu ni bila všeč, na pogled skoraj desc, torej bi po logiki stvari Galunič moral trzniti, razen če ga moti odsotnost falusa, saj je znano da so GALUNIČA še večkrat obravnavali na urgenci zaradi strganega anusa.
Galunić ?
Ženska je čisto luštna, vitka, naravna, športna in ima lepe modre oči ? To ti verjetno deluje psihotično, ker so bolj prosojne kot rjave. Prav nič ni narobe z njo. Pa še simpatična in priljudna je. Škoda zanjo, ker se je tako močno zaljubila napačnega. Meni je je žal.
Če bi naletela na pravega moškega, ki bi mu bila všeč, bi ga nosila po rokah. Škoda zanjo.
[/quote]
Kaj to kadiš? Vsekakor dobra roba. Rožnati prašički tudi letajo po nebu? In zelenkaste lisice tudi govorijo?
Ja. Še vedno ostajam pri prvotnem mnenju. 🤷♀️ Ti malariji 😁
Pa ne vem zakaj se je pritoževala, da je bila na urgenci, če je med njegova vrata, nepovabljena tišala prste? Da dela v vrtcu, naj gre najprej po strokovno pomoč, če ima motnjo. Ne da dela še z otroki. Ko bo kakšnega od otrok tako ‘oboževala’, se bo morda spet kdo zbudu.
Tudi kakšen dec Mariota zasleduje, ampak to Maria ne moti, ampak mu ugaja! Znane osebe se itak neprestano pojavljajo v medijih, flirtajo s publiko in je popolnoma razumljivo, da imajo fene, ker jih nehote ljudje vzamejo za svoje idole. To se je vedno dogajalo, tudi pri nas, nič nenavadnega. To so ljudje različnih starosti. Pustite to žensko, se je malce preveč navdušila nad napačnim in ni razumela zavrnitva oz. je ni hotela razumeti. Naj s tem zaključi in naj se neha sramotiti pred javnostjo in naj zaživi normalno življenje z nekom, ki ji bo vračal ljubezen, ne pa da tolažbo za ljubezen išče v toplovodarju.
Kakšne pišeš!?! Vsak zasledovalec in obseden je groza od groze. Nekje sem prebrala, da ga ženska zalezuje in se mu zna tudi na cesti všeč okoli vratu. Nikoli ni varen in skoz mora bit na preži. Teli psihiči znajo bit tud neverjetno močni.
Tukaj nima veze spolna usmerjenost in privlačnost. Tudi če bi zasledovalka zgledala kot Scarlet Johhansen in bilo jasno, da je total premaknjena, je to strašljivo.
In ne.. ženska ne zgleda simpatično… motenost in psihoza se ji vidita že na daleč.
Hja, predvidevam, da prej on kot nekdo 1,70, plešast, debel, s pepelniki, slabim zobovjem, vreščečim glasom?
Pa to nima veze. Problem je v njej, ne v Galuniču ali komurkoli, na katerega se ta medvedka spravi…..
Problem je, če ta zmešanka res dela v vrtcu z otroki? Ker taki ljudje imajo poleg takih motenj zagotovo še kakšne druge, na primer nepojasnjen bes, paranojo, tudi shizofrenijo…..
Hja, predvidevam, da prej on kot nekdo 1,70, plešast, debel, s pepelniki, slabim zobovjem, vreščečim glasom?
Pa to nima veze. Problem je v njej, ne v Galuniču ali komurkoli, na katerega se ta medvedka spravi…..
Problem je, če ta zmešanka res dela v vrtcu z otroki? Ker taki ljudje imajo poleg takih motenj zagotovo še kakšne druge, na primer nepojasnjen bes, paranojo, tudi shizofrenijo…..
[/quote]
Tudi tisti, ki delajo na Centrih za socialno delo, kjer se odloča o občutljivih stvareh in še kdo. A če se ne ve, tega kao ni.