Kaj kupit za krst?
100 evrov je kar mal velik, se vam ne zdi?
Mi imamo tudi kmalu krst in niti slučajno ne pričakujem tako velikih zneskov in jih iskreno, tudi ne bi želela.
Povprašaj , mogoče potrebujejo kakšen trikolesnik, poganjalčka, kakšno luštno poletno oblekico,…
Čeprav se mi zdi, da je denar še najboljša rešitev, pa bosta starša kupila kaj večjega.
Sem ravno to hotela napisat. Mi smo bili tudi na krstu nečaka od mojga fanta, pa on ni bil boter. Pa smo kupili zlat obesek z astrološkim znakom – levčkom. Razmišlala sva podobno kaj, v zlatarni so kazali še križe, ampak sva razmišljala, da bo kakšno verižico s križem sigurno kupil boter in sva se odločila za tak obesek. Pa je res potem dobil dva križa.
Odvisno od tega koliko nameravaš dati, lahko kupiš tudi kakšno zapestnico ali verižico, ali kaj podobnega. Jaz bi se izogibala uhančkov, ker nikoli ne veš kaj si starši mislijo o njih. Kupila bi pa nekaj kar lahko nosi rečmo 10 letna punčka, prej najbrž tega ne bo nosila.
Meni nevednici so namreč rekli, da je običaj da se za krst da nekaj zlatega…. pa res je tale mali nečak dobil le zlatnino.
Lahko kupiš zlatnino, sploh ker je punčka. Samo prej preveri, kaj bo kupil boter. Kakšna dobra knjiga po mojem tudi ni slabo darilo. Moja dva otroka sta dobila zlatnino, sliko, nakazila na novo odprt otroški račun.