Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj kupiti 18. letnemu fantu za rojstni dan

Kaj kupiti 18. letnemu fantu za rojstni dan

Sošolec ima v kratkem rojstni dan. Praznoval bo 18. let.
Povabljena sem na praznovanje. Nimam pa nobene ideje kaj mu kupiti za rojstni dan.

Hvala za kakršnekoli predloge.

LP

Ta veliko dozo nutelle 😀

Drugače pa ne vem, odvisno kaj ga sploh zanima, ane. Če vas je povabljenih več sošočlcev in veste, da npr. že dela izpit za avto, se združite in mu skupaj podarite par ur vožnje ali kaj podobnega.
Nekaj praktičnega je najboljše, ampak vi ga pa vsaj približno poznate, da veste, česa bi se razveselil ali kaj bi mu prišlo prav.

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

Za koliko denarja bi kupila in s čim se ukvarja? Če to poveš ti lahko kaj svetujemo.

Moja hči je tudi 18 in letos hodi na same “osemnajstice”. Vedno, ampak res vedno, se združijo s sošolci in drugimi prijatelji, ki so povabljeni in kupijo kakšno večje darilo. Pobirajo pa vedno po 5 eur, le če so res tanajboljši prijatelji, pa dajo po 10, kakšen tudi 15.
Moj nasvet je: vprašaj koga od povabljenih, mogoče pa že zbirajo, pa še ne veš.

Najboljše, da se združite med seboj in kupite darilo skupaj: če kupi vsak za 10 eur ni to nič, če jih kupi 8, je pa to lahko že lepo darilo – npr. kakšen Aplov izdelek ipd.

ja tudi jaz se strinjam, da je lažje kupiti nekaj pametnega oziroma uporabnega, če zberete skupaj. Drugače mi je pa tavelika Nutela tudi lušna varianta.
Ali pa kako veliko brisačo z motivom primernim letom ali kake fensi boksarce in nogavice ali kako knjigo o ženskah……
Odvisno koliko denarja si namenila darilu. Drugače pa malo za šalo malo za hec dve karti za kino oziroma Jocker plus bon za kokice in cocacolo.

ja tudi moj otrok je toliko star. Ponavadi dajo denar kakih 15 do 20 eurov v kuverto, Tega so najbolj veseli.

Teleskop fi 15 cm ali kupon za masažo

Kak darilni bon za Bigbang, sigurno si bo takoj letu kupit kako video igrico.

New Report

Close