Kaj kupiti 18. letnemu fantu za rojstni dan
Ta veliko dozo nutelle
Drugače pa ne vem, odvisno kaj ga sploh zanima, ane. Če vas je povabljenih več sošočlcev in veste, da npr. že dela izpit za avto, se združite in mu skupaj podarite par ur vožnje ali kaj podobnega.
Nekaj praktičnega je najboljše, ampak vi ga pa vsaj približno poznate, da veste, česa bi se razveselil ali kaj bi mu prišlo prav.
Moja hči je tudi 18 in letos hodi na same “osemnajstice”. Vedno, ampak res vedno, se združijo s sošolci in drugimi prijatelji, ki so povabljeni in kupijo kakšno večje darilo. Pobirajo pa vedno po 5 eur, le če so res tanajboljši prijatelji, pa dajo po 10, kakšen tudi 15.
Moj nasvet je: vprašaj koga od povabljenih, mogoče pa že zbirajo, pa še ne veš.
ja tudi jaz se strinjam, da je lažje kupiti nekaj pametnega oziroma uporabnega, če zberete skupaj. Drugače mi je pa tavelika Nutela tudi lušna varianta.
Ali pa kako veliko brisačo z motivom primernim letom ali kake fensi boksarce in nogavice ali kako knjigo o ženskah……
Odvisno koliko denarja si namenila darilu. Drugače pa malo za šalo malo za hec dve karti za kino oziroma Jocker plus bon za kokice in cocacolo.