Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAJ KUPITI

KAJ KUPITI

Pozdravljene!

Ker ste na tem forumu že vse mame in imate takšne in drugačne izkušnje, se obračam na vas. Kaj kot boter kupiti za krst svojemu malemu krščencu? Star je pet mesecev. Zlatnino starši ne želijo, da jo kupujemo. Torej kaj? Ima katera mogoče kakšno dobro idejo?

Že vnaprej hvala za pomoč in en lep dan vsem!
N.

Midva z možem sva bila botra in sva mamico kar naravnost vprašala, kaj naj kupiva. Pač imava namen nekajkupit in naj bo nekaj, kar bo prav prišlo. No in si je zaželela eno termo flašo za stekleničke. Sva šla kupila in dokupil aše en ful lep pajacek in dala lepo zavit. SWo bili zadeve bolj veseli, kot če bi kupovala neko zlatnino, ki je otrok še kr lep čas ne bo nosil. POtem ko jo pa bo, mu/ ji pa ne bo več všeč.

lp

Mogoče pa bi otročku odprla račun in gor položila nekaj dinarčkov? Tako bi si lahko kdaj pozneje sam kaj kupil ali pa mamica in ati tisto, kar res potrebujejo…

Ko smo mi dali krstiti naše dva navihančka sta botra odprla račun in jima nakazala nekaj dinarčkov in to se zdi meni tudi vredu varianta. Ali pa se dogovorite, da ko bosta stara npr. 18 let jima podarita kaj od zlatnine.

Ojla!

Meni zelo lepo darilo je zlatnik ali srebrnik, ki ima spominsko vrednost, zraven pa še kakšno uporabno zadevo ali pa kakšen bankovec, če je potrebno.

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Ja, to sva že pomislila, pa na banki lahko za otroka odprejo račun samo starši. Je pa sigurno to dobra ideja.

New Report

Close