Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Kaj kupiti nekemu paru za poročno darilo, če ima že itak vse

Kaj kupiti nekemu paru za poročno darilo, če ima že itak vse

Pa tudi potovanje ne pride v poštev, ker so že starši oboji poskrbeli zanj. Kaj torej jima naj kupim. prosim za kakšno odštekano idejo.

Daj kak evro.

kupi jima enih 10 obiskov zakonske terapije. Ne glede na to, kako utegneta vihati nosove, bo prišlo slej ko prej, še najbolj prav.

razvajanje v dvoje…kaka čokoladna kopel, + šampanjec, kosilo, pač celodnevno razvajanje v kakem welnesu…

uživancija v glavnem

Zakaj tako razmišljaš?
Jaz sem poročena že 25 let in nobene zakonske terapije do sedaj še nisem rabila. Za mene bi bil to stran vržen denar.

Kupi razvajanje kot ti že svetujejo, to pa vedno prav pride.

polet z balonom….al pa kaj podobnega

V takih primerih se obnese npr nakazati 200 evrov Zvezi prijateljev mladine, v voščilo pa napisati, komu in kaj si daroval. In malo spomniti, da je sreča zato, da se deli … se obnese!

Daš denar, pa je zadeva rešena ali pa kakšno razvajanje v dvoje, čeprav to tudi ni za vsakega, eni niso za to.

A je možno kupit še bolj nedomiselno in bebasto darilo??!!!

A je možno kupit še bolj nedomiselno in bebasto darilo??!!![/quote]

Kako smo si različni, meni se je zdela ideja super 🙂

Najbolj glupa ideja mi je podarit DENAR, če avtorica pravi da imajo polno rit vsega, je povsem očitno, da denar ne rabijo, meni se tudi sicer zdi najbolj glupo darilo: denar ali pa kak bon v kaki trgovini….totalno kretensko, kdo se je tega prvi spomnil. Pomeni le, da ti tisti, ki ga obdaruješ sploh zadnja briga in da se hočeš vsega losat z dnarjem ali bonom…totalno neosebno in neokusno.

Če že imata vse, pa tista dobrodelna varianta ni slaba. Ali pa, menda par poznaš nekaj, kar jih sicer razveseljuje, kot kakšna vikend welness varianta, vstopnice za koncert njim ljube skupine, ali pa kak unikat izdelka, neka slika, mogoče kakšne športne ure (Garmin), ali pa kakšna knjiga v posebni izdaji,…..

kakšno nenavadno sliko,kip,okras,kakšno redko rastlino,knjigo z avtorjevim podpisom,morda kaj zbirata,pozanimaj se in poskusi dobiti kar imata rada…
Včasih je v primeru zakoncev,ki imajo vse tudi malenkost,če je prava vredna ogromno!!!

Vsekakor je ZPM daleč najbojlša varianta – naj dobi tisti denar nekdo, ki mu res prav pride!
ali pa kakšna druga dobrodelna organizacija, če ti je pri srcu.

Lahko jima kupiš naložbeno zlato – pride prav za hude čase.

Če ima vse, je samoumevno, da ne kupiš nič.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Jaz sem ena taka, ki si lahko sama kupim kar mi paše in ti povem, da na začetku skupnega življenja najbolj rabiš kuharske knjige. Kupi eno veliko, debelo kuharsko knjigo. Lahko tudi v angleščini, če jo obvladata, ker je izbira večja.

To je pa še bolj bedasto. Večina žensk danes ne kuha več, sploh če so premožne, še manj. Drugače imaš pa vse kuharske knjige in vso kulinariko na internetu, vse svetovne kuhinje in naše domače in prej najdeš recept na netu kot pa v eni debeli knjigi, na kateri se nabira prah.

Vstopnice za obisk swinger kluba

Če ni pametne ideje za darilo in ker človeku, ki ima dovolj, nekako nima smisla podarjati denarja, bi jaz nabrala nekaj simboličnih drobnarij “za seme”, ki naj jima v zakonu uspevajo. Npr kovanček za finančno obilje, otroške copatke (ali dudo) za zdrav naraščaj, mini Eifflov stolp (ali nekaj podobnega) za zanimiva potovanja, nekaj srčkastega za vročo ljubezen, …

Res smo različni. Jaz raje dobim za darilo 20 €, kot za nekajkratni znesek takšnih darilc. Ali pa polet z balonom. Ne, hvala. Za kakšno kvalitetno sliko ali grafiko je pa vedno prostor. Seveda mora znati ta to ceniti.

Na tednu mode je razstavljala oblikovalka nakita Dalija Šega, ki je diplomirala na ALUO. Všeč mi je bil njen komplet ročno izdelanih zlatih prstanov Tea for two, za samo eno osebo pa grobo kovan iz belega zlata – prstan s težo.

http://www.dalijasega.com

kaj pa ce posebaj poudarita da bi raje denar. koliko se potem ponavadi da? nimam izkusenj s tem…

Brezveze… niso vsi adrenalinsko usmerjeni – nekaterih je strah višine. Tvoja želja še ni nujno želja tudi drugih!

Premožne ne kuhajo ?

Pri Anarsu imajo res fenomenalna poslovna in osebna darila, ki izhajajo iz slovenske kulturne dediščine, so pa sodobno oblikovana.

Predlagam obisk tam, ga. Ana se vsaki stranki osebno posveti in predlaga. Prav tako razloži vse o artiklih, od kje izhajajo, komu so namenjena. Pa darilo tudi naredijo bolj osebno, če je taka želja, npr. s potiskom, gravuro, konec koncev osebno oblikovano čokoladno tablico.

Darila so podarjali že papežem in svetovnim predsednikom, pa bojo menda kaj našli tudi za takle premožen par.

Jaz sem bila navdušena, pa moji kolegi tudi.

http://www.projekt27.com/ljudje/tandem-anars-sodobna-kulturna-dediscina

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

New Report

Close