Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj kupiti za 30 roj.dan

kaj kupiti za 30 roj.dan

sprašujem var kaj kupiti bratu za 30 rojstni dan, punce nima, stanovanja še ne ureja, živi predvsem za avtomobile. prosim za vaše ideje
lp

Nič kupiti. Zberi ekipo, ki obvlada orodje in hitro “odšraufat” prometni znak za omejitev vožnje 30 km/h… ne me napadat, nisem preveč kriminalne narave 😉

Če se boste tega res lotili, sunite “ta rumen” znak, ker ga morajo itak zamenjat s “ta belo” varianto…

Če je mahnjen na avte in vožnjo, ga bo kap ruknila :)))))))))))))))))))

p.s.: lahko date znak izdelat, da ne bo skregano z zakonom.

čao

Živ, lahko mu pa kupiš, modelček avtomobila, ki mu je posebno pri srcu, obesek za ključe in dobro steklenico vina ali whiskija,

lp

Twiks, mogoče mi lahko podariš kakšno unikatno risbo? Imam namreč prijatelja, ki je tudi sam nor na avtomobilski svet – s to razliko, da on svoje divje ideje tudi nariše. Tukaj je povezava do njegove spletne strani: http://www.automotoart.com .

Mogoče bi mu res lahko podarila eno od Pečarjevih unikatnih slik oz. risb (na tej strani imaš tudi naslov – kontakt), drugi del darila pa kombiniraš s špelino idejo (ki je fantastična, mimogrede;)

Lahko pa mu podariš tudi malo bolj ‘minljivo’ darilo: karte za go-kart vožnjo (v BTC-ju elektro varianta ali v Šentvidu bencinarji)….

Verjetno bo najbolj vesel avtomobila….

dobijo se super motoristične rokavice, ki jih s pridom uporabljaš tudi v avtu (da ne drsi volan), samo mu boš morala kakšne stare suniti, da boš videla številko… ali pa mu daj bon za rokavice, ki ga sama narišeš, pa jih gresta potem sama izbrat in jim sam pomeri ali se s prodajalcem dogovoriš, da jih lahko prideš zamenjat, če mu ne bodo prav

Ročno uro, če jo nosi, kako ful hudo.

Ciao,

mogoče kakšnega od zadnjih modelov mobijev, saj veš s fotoaparatom in enim kupom funkcij. Tko se moj mož in brat (pa oči tud) zelo radi in lepo zamotijo. Kot je že Ella omenila je ura tudi lepo darilo.

Če ima rad avtomobilizem ga lahko naročiš na kako revijo recimo Avtošport. (se mi zdi da se tko imenuje). Ali pa mu kupiš kak hud volan in prestavno ročico , v kombinaciji seveda.

Res pa je, da je vse odvisno od tega, koliko denarja si pripravljena odšteti.

Srečno pri izbiri, Brina

P.s. Če je športnik, mu lahko kupiš tudi kaj povezano s športom – tistim seveda ki ga obožuje – recimo smučke, teniški ali squash lopar, ali mu kupiš letno karto za fitness…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close