Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj kupiti za 80 let?

Kaj kupiti za 80 let?

Pozdravljeni!
Upam, da mi bo kdo lahko pomagal. Povabljeni smo na 80-letnico moževega strica, pa pojma nimamo, kaj naj mu kupimo. Ima morda kdo kakšno idejo, kaj bi mu lahko kupila za pribl. 5000 SIT?
Lp.

Mogoče kakšen topel pulover ali brezrokavnik, saj take stare ljudi rado zebe!

lp

lp, orehek

Mi smo eni teti, sicer za 90 let, pa nima veze, naredili časopis. Poskenirali smo časopis (cele ceremonije, da smo prišli do njega) z njenim rojstnim datumom. Nekam vmes smo vrinili majhen članek z novico o njenem rojstvu. Zadevo smo kopirali na format časopisa. Bila je neizmerno vesela, hec pa je bil, da je mislila, da je zares njen oče dal objaviti to novico. Leta pač. Ni bilo drago, veselje pa neizmerno.

Babici sem letos kupila vrečko dobrot, za katere vem, da jih ima rada: en majhen šink in vrečko stročnic, da si bosta skuhala ričet, dobre kekse, malo kave, majhno buteljko vina – imajo take luštne 2dl, bučna semena, ker jih obožuje,…….. Če tebi ustreza in če misliš, da bo njemu všeč, pač najdi stvari, ki bi mu prišle prav, ki jih ima rad,…

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

nasa babi jih je imela lani 80; dobila je vse polno kristala, cajnikov, …
najbolj pa je bila vesela, ko ji je znanka (ki se tidi profesionalno bavi s petjem) zapela. pa se ostalim so solze tekle …

mi je pa zelo vsec ideja, ki jo je napisala Avena.

vsako darila “od srca” je lepo.
pa naj bo uparabno ali pa le balzam za duso- jaz bi bila bolj vesela slednjega ;)))

Topli copati, topel pulover, kasete z naodno muziko, košaro suhega sadja.

Hvala za koristne nasvete, najbrž se bomo res odločili za košaro dobrot ali pa kake velike brisače (hodi v toplice). Tista ideja s časopisom je res dobra, ampak za to smo zdaj že prepozni, bo pa prišlo prav kdaj drugič.
Hvala še enkrat.

New Report

Close