Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj kupiti za 80. rojstni dan nekomu,

kaj kupiti za 80. rojstni dan nekomu,

…. ki ima vse!

Dama, 80. let, dobro situirana, ne potrebuje ničesar materialnega.
Redno obiskuje frizerja, pedikerja, manikuro, masaže … tako da ne potrebuje raznih bonov za razvajanja. Ne mara toplic, bazenov … vikend paketov …
Ima dovolj pozornosti vse okolice. Vsi ji pomagamo, jo vozimo kamor želi. Redno hodimo skupaj na izlete in se ji posvečamo vsak trenutek. Je ljubiteljica rož, zato ima polno hišo cvetja.

Kaj ji lahko še podarimo?????

Za vsako idejo bomo hvaležni. Morda nam bo vaša ideja porodila idejo … :)))))))

Hvala!

Organizirajte ji kosilo v njenem rojstnem kraju in povabite prijatelje iz njenega otroštva.

Glede nato, da ima vsega fizičnega in duhovnega vrh glave dovolj, predlagam naslednja možna darila:

– lahko ji date kak teden mir, mogoče vas ima že nadvse pouhen kufer, ker ji non-stop strežete, delate družbo, skrbite zanjo, za spremembo pa ji bo pasalo, da se vas za vsaj nekaj dni reši

– lahko ji skrivaj kaj zmaknete ali pokvarite, hladilnik ali televizijo na primer, da se bo potem vsaj spomnila, kako je, če ti nečesa manjka, če po nečem hrepeniš, si česa želiš, čez par dni pa ji ukradeno ali pokvarjeno reč spet uredite, da bo lahko vsaj malo vesela

– če nima težav s srcem, pritiskom ali ožiljem, ji zrihtajte stripperja: v stari peči najbolj gori!

glasujem za striperja,
še bolje erotična masaža
zrihtajte ji skrvni zmenek z enim 60 letnim mladcem

Rože, knjigo, umetelno izdelano povečevalno lupo, sliko, njen portret, sliko njene rojstne hiše, ovitek za mobitel, enoletno naročnino na njeno revijo…Akopak je resnično deležna vaše pozornosti vsak trenutek, si pa morda želi samo miru. Vsaj jaz bi si. Pa ne mislim s tem nič slabega. Je pa lepo brati, da je nekomu mar za starejšo osebo.

DVOJINA JE ZAKON!

Kakšen pevski zborček ali ansambel da ji pride podoknoco zapet.

Sama si kupim rože, pa jih vseeno kdaj pa kdaj dobim za RD. Mož si tudi redno kupuje pribor za britje, pa mu vseeno kdo prinese. Vse dobrodošlo! Problem je takrat, ko ti nekdo kupi nekaj, kar si pa res ne želiš….
Tako, da ne vidim problema, če ji daš bon za frizerja, pedikerja, manikuro, masažo, če to redno obiskuje. Če bi kdo moji mami podaril bon za masažo ali manikuro, ji ne bi prav nič pomenil in ga ne bi unovčila.

moja stara mama je mela 80 let in praznovali smo ga v gostilni iz njenega otroštva.njena želja je bila samo ena:da pridemo čisto vsi.darila je niso nič kaj zanimala…za darilo smo ji podarili da smo bili VSI z njo in veliko fotosliko vseh njenih pravnukov ki jih je veliko.pa seveda slike na fotopapirju v albumu iz tega praznovanja,da jih mama lahko gleda.vesela je bila.kar se tiče predmetov,daril,niti ni hotela sprejeti.samo to si je želela in smo ji podarili…

Yonix

Skupno druženje je super ideja.
Srečanje vseh prijateljev iz otroštva tudi. Mogoče lahko ti dvoje celo združite?

Glede na to, da je precej doma, bi po moje ne zgrešili tudi s toplo in lepo pižamo (ali spalno srajco), prav takim spalnim plaščem, copati … Pa mogoče kakšen poseben čaj ali kavo (kar rada pije). Če je sladkosneda, poseben izbor pralin iz kakšne fajn čokoladnice. Ali mogoče novo delo njenega priljubljenega avtorja …

Letno karto za arboretum Volčji potok (z dejavnostmi, ki jih v okviru njega organizirajo)?

Eno lepo torto pa voščilo po radiu. In zakaj ne?

Donacijo dobrodelnemu društvu

Hvala za vse predloge.

Vredno razmisleka:
– zborček (trio, kvartet ….)
– torta
– čestitka na radiu
– obisk Mozirskega gaja v času razstave tulipanov + izlet v Logarsko dolino + kosilo

Super! Nekaj bomo že sestavili!

V tem trenutku sem se spomnila tudi na karte za opero, sedaj, ko je končno obnovljena. Grem gledat kaj imajo na sporedu…

Ali pa greš v kakšno “hudo” drevesnico/cvetličnico/vrtnarijo in se dogovoriš, da pride za en dan na tečaj k njim – presajat rože, sadit kar koli … Da bi se en stručko ukvarjal z njo, da bi se še česa naučila in počutila koristno.

Če se odločite za podoknico, osebno priporočam tele fante:

Podokničarji – KLIK[/url]

Solze zagotovljene…

Fantje so nastopali na Slovenija ima talent, so precej zasedeni, znajo pa ganit do srca, nasmejat do neba in naredit nepozaben žur za stare in mlade.

Kaj takega?
https://www.facebook.com/pages/Metka-Galerija/497566253604024

Kaj pa abonma v gledališču ali Drami?

Learn more about phone number to cancel hulu

Jaz bi ji dal kuverto z denarjem (50e ali 100e). Zraven še kakšno čokolado in to je to.  Z denarjem nemoraš nikoli sfalit sploh pa pri taki starosti nimaš kaj dosti izbire.

New Report

Close