Kaj lahko babe sploh nudite dedcu?
Skoz te insinuacije, da naj bi si “pravi dec” želel veze. želel bi izvedeti, kaj sploh lahko babe nudite dedcu v vezi?
Pa ne mi o nekem seksu, argument s seksom prepriča neizkušene mulce in je popolnoma trapast, seks lahko vsak dec dobi od prve kurbe, če se drugače ne znajde.
Torej, suveren dec naj bi žrtvoval svojo neodvisnost za neko lepolasko in čaka ga..kaj?
Evo spider ti bom jst povedal… Sidro, stabilnost, ravnovesje 🙂 Pač verjetno je končna faza res samozadostnost, partner ni več potreben, samo za mnoge je do tam še doooooooooolga pot in partnerstvo včasih prav pride.
Poznam tipčke, k so hotli vse sami, pa jih je odnesla al pijača al karte al pa kurbe. Dobra žena te zna pred tem breznom še morda pravočasno rešiti. Seveda te zna še bol potlačiti oz. je sploh razlog za vse to, samo vseeno, tukaj si odprl temo za DOBRE strani žensk kajne 🙂
Enga poznam k ni hotel ženske poročiti, da mu ne bi vse pobrala, sta živela ločeno 20let. No potem ga je pa srednjih letih (takrat je zlo nevarno če si sam(ski)), pograbla gamblerska mrzlica, k je bila prej neaktivna. Aktiviral se je tako, da je zadel večkrat zapored na avtomatu in se mu je aktiviralo, da je poštudiral sistem, srečni izbranec. No v nekaj letih je počasi pognal ogromno premoženja in sedaj je klošar, dobesedno. Imel pa je toliko premoženja, da bi se nroca lahko delal, vendar se je tako bal zanj, da ni spustil nobenga blizu. A ravno to bi ga rešilo. Kot žena bi bimela 50% vsaj na hišo, bi vsaj pol hiše obdržal, sedaj pa živi kot revež nekje v podnajemu, vsi so ga zapustili. Tista žensko s katero je bil pa KO je enkrat padel v odvisnost, ni mela več vzvodov, kot žena bi imela. No al pa trejderji so tudi znani npr, k dajo ženi za pazit denar, ker vejo da bo prišel kritičen trenutek, “odlična/enkratna priložnost” in žena ima samo eno nalogo, da mu tega denarja ne da.
Žene so že mnoge rešile. To pravijo tudi zvezde (hollywood), da se je lahko izgubiti, sploh če imaš denar in takrat ti stabilnost v obliki ženske/zakona/otrok zelo prav pride. Drugače lahko hitro padeš v slabo družbo. Ene prime prej, ene kasnej. Eni ste morda res supermani in ne rabite nikogar, enim pa prav pride dobro partnerstvo v kritičnih situacijah.
Ta Spider je sociopat in egomanijak.
In zakaj si ti pol samski? da si samski je očitno, ker sodeluješ v teh temah pod 1000 nicki. zakaj vi, ki mi nasprotujete, nimate bab? če je to tako fino?
Ma si tečen s temi forami … kaj se v bistvu sploh tok obremenjuješ s tem, če ti tak lajfstajl ni blizu? Furaj suvreno svoj lajf in ignoriraj mnenja drugih. Če bi se jaz obremenjevala z vsem, kar družba pričakuje od mene, bi bila že poročena, imela 3 pamže, hišo s pelargonijami na oknih, karavana in opravljala s sosedo. Ko jebe to …
Hecen si no … želiš slišat neke argumente za/proti, ampak razumsko jih pa ne boš sprejel, pa če ne se drugi razpočijo. Kje je potem sploh smisel, da ti ljudje to razlagajo?
Ene Lepolaske tudi jaz ne bi imela če bi bila dedec (sori bejba) … Je pač pregroba in premožačastega obnašanja za mojo predstavo ženstvenosti.
Spider, mučki provokator. Res, jaz mislim, da imaš ti ogromne probleme sam s sabo. Zelo si nesamozavesten, nesiguren, vsaj takšen občutek imam. Kot ena ženska sitna mi deluješ.
In zakaj si ti pol samski? da si samski je očitno, ker sodeluješ v teh temah pod 1000 nicki. zakaj vi, ki mi nasprotujete, nimate bab? če je to tako fino?[/quote]
Pa človek s tabo je res nemogoče karkoli. Kje vidiš nasprotovanje v besedilu ? Vprašal si v smislu “kaj sploh”, se pravi katerikoli razlog, že eden bi bil dovolj kajne ? Če sprašuješ po DOBRIH lastnostnih, pa ti jih en napiše, pa spet ni dobro. Pa piše že v samem tekstu, da so tudi slabe, samo ti si želiš, da bi ti en/VSI napisal/I, da dobrih lastnosti sploh ni in da si se ti prav odločil 100%, da so same slabe lastnostni in da ni enega razloga, za kaj drugega, tko da si zmagal v življenju, to bi rad slišal zgleda.
Kot drugo spet takoj osebno. A če jaz nekaj delam osebno je to potem univerzalna resnica ? A osebno te zenima, boš pol srečen ? “Sidro, stabilnost, ravnovesje” je fino, vprašanje pa je če to potrebuješ sploh, al si superman kot ti, k ne rab tega, drugo pa, četudi ti je to ok, ali si lahko privoščiš, to pa že sam veš kajne.
Ma ja no …
Včas sem še misla, da je res en “jebač”, tak taprav, ki ženski strese vse pod nogami in je še cel teden nasmejana ob misli na noro avanturo … Ampak tole, kar pa zadnje čase berem je pa kot iz kakšne najstniške revije.
Sori, Spider, ampak že tisto pisanje o tem kako se ti lotevaš zadev, ki jim naivno praviš avantura, je nič od nič, v resnici še slabše od nič. Če sem malce bolj brutalno iskrena -> pojma nimaš kaj je to vrhunski seks, niti sanja se ti ne. Nimaš pojma kaj pomeni spustit vse čute z vajeti, izgubiti razsodnost, se potopit med njene nogice, opazovat njeno naježeno kožo, strast v njenih očeh, ko te požira tako ali drugače, čutit njenega dihanja, ki se tik pred zdajci usklajuje s tvojim, …
Pa tudi če si jih 500 začutil čez merkatorjevo vrečko, ti žal prav nič ne pomaga, ker (po tvojem pisanju sodel) ne sprejemaš osnov. Pojma nimaš kaj zamujaš.
Včasih je bil Spider bolj zabaven. Zdaj je pa tako tečen na tem forumu!
Dvomim, da se superman sprašuje taka njemu postranska vprašanja. V bistvu ne dvomim.
Supermani so zunaj in živijo, na forumih smo samo nevrotiki, to je po vseh teh letih weba 2.0 in 3.0 menda vsakomur jasno.
Drži, družina ti (lahk) (po)nudi prizemljenost, stabilnost, ustaljenost, red, ker smo moški bolj “zračni”. Potem daje neke smernice v življenju, prijateljstvo, osebno bližino in razumevanje, nekomu je mar zate, kar od moškega zahteva večjo odgovornost, še posebej, če ima otroke, in tudi zadovoljstvo, ne dovoljuje toliko “luftarskega vagabundskega življenja” večnega mladeniča, ki mnoge samce odnese v srednjih letih – pijača, prijateljice noči jih redno (o)skubijo, si ne kuha, ne srbi za osebno higieno, samotarsko življenje, brezciljnost, osamljenost….
Ne vem če je bil on kdaj zabaven. Pomoje se niti trudi ne da bi bil. Logično, sej te tud mine, ko človek bere te vaše odzive. Kot da se npr. da Senzo, Gf, Skelo ipd čarovnice spravit v dobro voljo ? Si že kdaj prebral na forumu “hahaha”, pa da ni blo od mene ? Ne, oni bojo šli na sarkazem, črni humor, te drkal, trollal po nepotrebnem….
No fino da je en razumel TUDI prednosti (saj zgolj po tem je spraševal avtor kajne), če jih nekdo želi/potrebuje oz. vidi “dodano vrednost” 🙂
Na še malo ga podžgem, ker vem da mu je tole šibka točka, odgovarjal pa ne bom…
Ena od TREH “skrivnosti” ultrabogatih…
“3. Dobro so se poročili
Kitajsko raziskovalno podjetje je skozi številne intevjuje ugotovilo, da bogataši in bogatašinje izredno cenijo svoje življenjske sopotnike oziroma sopotnice. Predvsem tisti, ki so svoje bogastvo zgradili iz nič, so omenili, da je bila vloga življenjskega partnerja ali partnerice ključnega pomena pri poslovnem uspehu. Ne gre za to, da bi s poroko prišli do denarja, temveč zato, da je boj za uspeh naporen in da prinaša veliko kriznih trenutkov, v katerih je podpora zakonskega partnerja (partnerice) neprecenljiva.”
http://cekin.si/clanek/sluzba_in_sola/skrivnosti-ultra-bogatih.html
Ne vem če je bil on kdaj zabaven. Pomoje se niti trudi ne da bi bil. Logično, sej te tud mine, ko človek bere te vaše odzive. Kot da se npr. da Senzo, Gf, Skelo ipd čarovnice spravit v dobro voljo ? Si že kdaj prebral na forumu “hahaha”, pa da ni blo od mene ? Ne, oni bojo šli na sarkazem, črni humor, te drkal, trollal po nepotrebnem….[/quote]
Tisti so itak konstanto tečni. Spider pa ni bil vedno tak, zato mi je malo bed. No, to je moj vtis…
Pa ja ne govorite o tem ?
http://med.over.net/forum5/read.php?160,3417850
Ne vem če je bil on kdaj zabaven. Pomoje se niti trudi ne da bi bil. Logično, sej te tud mine, ko človek bere te vaše odzive. Kot da se npr. da Senzo, Gf, Skelo ipd čarovnice spravit v dobro voljo ? Si že kdaj prebral na forumu “hahaha”, pa da ni blo od mene ? Ne, oni bojo šli na sarkazem, črni humor, te drkal, trollal po nepotrebnem….[/quote]
Tisti so itak konstanto tečni. Spider pa ni bil vedno tak, zato mi je malo bed. No, to je moj vtis…[/quote]
Sej pravm, da nima smisla. Ne moreš ti nekemu zagrenjenežu pokat štose, k jih še dojel ne bo. Pa tud, če jih bo, se bo raj naredu neki vzvišenga, pametnga, tko da čist brezveze.
nič hudega, to mi je jasno in vem da drži.
večini modernih žensk so tako ali tako tabletke skisale možgane in so vam še moški preveč “moškasti”. to je znanstveno dokazano, btw, da se ženske na umetnih hormonih izogibajo moških, ki imajo znake več testosterona (močnejša bolj groba čeljust, večja poraščenost…) in so vam všeč poženščeni pi*deki, povsod pobriti, 12h/dan v kopalnici, na počitnice hodijo s kuferčkom kremic, s polizano frizuro hitlerjeve mladine (blazno popularno zadnje čase) in pe.dertošlom pod ramo. če komu ni jasno, kako to izgleda, naj se na ronalda spomni… kar je super :))) več dobrih, ki niso že pri 35-ih impotentni, ostane zame :)))
nič hudega, to mi je jasno in vem da drži.
večini modernih žensk so tako ali tako tabletke skisale možgane in so vam še moški preveč “moškasti”. to je znanstveno dokazano, btw, da se ženske na umetnih hormonih izogibajo moških, ki imajo znake več testosterona (močnejša bolj groba čeljust, večja poraščenost…) in so vam všeč poženščeni pi*deki, povsod pobriti, 12h/dan v kopalnici, na počitnice hodijo s kuferčkom kremic, s polizano frizuro hitlerjeve mladine (blazno popularno zadnje čase) in pe.dertošlom pod ramo. če komu ni jasno, kako to izgleda, naj se na ronalda spomni… kar je super :))) več dobrih, ki niso že pri 35-ih impotentni, ostane zame :)))[/quote]
Ah, čisto mimo streljaš. Niti enega takega 35-letnika se ta trenutek ne spomnim. Tipi, ki jih ti opisuješ, naj kar imajo te ženske, ki jih opisuješ.
Enga 35+ konkretnega in ravno prav poraščenega, ki mu je (kdo bi si mislil) všeč moja ženstvenost sem ti speljala, vse ostale pa kar imej zase 🙂
Ja samo še enkrat, nobenga ne brigajo zahteve žgoljavih možač. Žensk je še pa še, tko da, ne vem kaj se tok neki mečš vn, pa nam razlagaš kok bi rabu nekdo zaslužt, da bi mel pr teb šanse, kašn bi rabu zgledat, blah, blah. No one cares.
:))))))))))))))))))))))) kjr vic :))))
Problem je, če to vsaki napišeš. 🙂
Problem je, ker si ti neumen in nič ne zastopiš.
Forum je zaprt za komentiranje.