Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj lahko babe sploh nudite dedcu?

Kaj lahko babe sploh nudite dedcu?

Za “lepolasko” definitivno ne. Bolje biti samski. 🙂
Še dobro, da niso vse “lepolaske”. Tu se strinjam z “AnoBanano”.[/quote]
Pa tudi če bi ble ? Če nisi sposoben živet brez babe si itak luzer.

NS, a tako se ti tolažiš ? 🙂

Enim da pridemo do seksa se nam ni treba resno zvezat. Copatarji pač nimate druge…

Pa eni itak samo o seksu še govorite, kot da vam je to point lajfa. Sprazniš si jajca na eni in kaj potem ? A zarad tega boš zdej (do smrti) eno tečno babo trpel ob sebi ?

Ti prvo razčisti s svojimi frustracijami in izjavami tipa “normalnih bab ni” in “želim si, da me kakšna spolno izkoristi”…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Uf, nič kaj takšnega. Samo družbo. Ampak zgleda, da mu ta paše.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

kot solatarju z uvelimi jajci ti kaj drugega tudi ne bi preostalo 🙂 kam se pa pošlje take premaknjence, ko greš recimo na piknik? v bližnji gozd, da se sami nahranite?
družbeno neprilagojenim deviantnežem preostane samo dvoje, da najdete eno dovolj obupano, ki jo je groza bit 5 minut same ali pa podobno zmešano veganko, ki jo pri poročilih lahko gledaš zgoraj brez, kako ji posušeni joški opletajo okrog vratu, ko se bori za “pravice zivali”… enkrat po 30-em ali 40-em zgledate vsi podobno obrabljeni, kot ostali zasvojenci.

kot solatarju z uvelimi jajci ti kaj drugega tudi ne bi preostalo 🙂 [/quote]
Aja sem mislu, da je bogat. Včas se je reklo, da je en solatar, ker ima denarja kot solate.

tudi to mu ne bi pomagalo, ker redno nekaj izjavi, čez pol ure že isto zanika.
težko se pogovarjaš z nekom, ki nima pojma kaj sam blebeta

Samo Margot je smiselno odgovorila na vprašanje, za ostale je zgleda to težko.

Jah ta njen odgovor je tok širok, da si lahko vsaj svoje notri najde 🙂 Sem prepričan, da ima tudi Margot širšo razlago tega odgovora, samo se ji ne da…

tudi to mu ne bi pomagalo, ker redno nekaj izjavi, čez pol ure že isto zanika.
težko se pogovarjaš z nekom, ki nima pojma kaj sam blebeta[/quote]
Pameten moški bo bežal od arogantne ženske, ki sovraži moške.
To je vsa filozofija.

Vidiš Robi, tu se pa čisto strinjam.

ampak jaz ljubim Moške 🙂
torej… si neumen, ali pa nisi moški…
hmmm. verjetno kar oboje 😉

:))))))))))))))))))))))) kjr vic :))))[/quote]
Pa dobr Lepolaska, pusti ji vsaj tega, če si ga je že izbrala, menda še čist na frišno…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ampak jaz ljubim Moške 🙂
torej… si neumen, ali pa nisi moški…
hmmm. verjetno kar oboje ;)[/quote]
Ti svoje hrepenenje zamenjuješ za ljubezen. Ki pa je ni, ker je preveč sovraštva.
Zato tudi tebe moški ne ljubijo. 🙂

Ma ne, da se mi ne da. :)) Ampak kaj pa lahko napišem? Zdaj če misliš, da moja ponudba zajema jutranjo masažo stopal, opoldansko razvajanje brbončic s kuharskimi presežki in da zvečer plešem trebušni ples, te moram razočarati. Nič od tega. Pa saj tudi on ni nek mađioničar in ne vleče zajce iz klobuka, da bi me zabaval. Preprosto sva rada v družbi drug drugega. 🙂

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

itak :)))) baje sploh nimam prave veze :))) moj me nima rad :))) pa šefu ga verjetno vlečem, da imam službo, ane :)))
nedozoreli smrkeljčki vedno “ven padete”, ko si ženska vzame kar si želi. ti recimo ljubezen zamenjuješ s tem, da ženska pere tvoje usrane gate in švic majice in da ti za jest naredi… nudit ji drugega ne (z)moreš kot svoje patetične psihoanalize, ki nimajo stika z realnostjo. jaz po drugi strani raje uživam z dragim na lepšem. ker ne kupim tega, da je ženska ljubezen omejena na brisanje riti “moškemu”, ki sam tega ne zmore in zato te dejavnosti zapakira v “skrb za ljubljeno osebo” :))))) malo morgen. to ni ljubezen, to je mejna potreba nekaterih žensk, da bi skrbele za moškega, da bi ga “reševale”, da se ne bi izgubil v življenju. zato so zmešane frače nore na 50 odtenkov sive – reševanje nedozorelega dedca, ki je po možnosti bogat in se na koncu “resnično zaljubi” vanjo :)))) lol

moj od mene po drugi strani dobi najboljše (tako kot jaz od njega). nobenega sranja o tem, kdo bo plačeval račune, nobenega siljenja v življenjski slog, ki ti ne paše (čeprav vem, da vi to v resnici počnete iz ljubezni, hahaha). pijeva skupaj, kadar nama paše. greva ob 2h zjutraj na sprehod. seksam, kadar mu paše, če se mi ne da, lahko še vedno vlečem 🙂 več kot 99% moških sanja o takem razmerju, samo dobit ga niso sposobni. ponavadi si še govorit ne upajo o tem, ker jim ženska vohlja po pcju in telefonu, ker se bojijo, da bo spet štala, tihi tedni in en mesec brez fu.ka :))) tip ki klečeplazi, kot to vi počnete, pač ne more bit Moški.

Evo, ganau. Točno to je ta film. Pa ne sam to. Tudi za dominantne babe, k bodo predvsem MILIJARDERJA podredile sebi, da bo tako nor, da mu milijarde ne bodo pomenil nič, samo ona in ona. Ker debilski film. Milijarderja gre spreminjat, k vse kar je ustvaril je sam, je že polno formiran in pa ravno zato je bil uspešen, ker je svojo “slabost” pošteno nakdompenziral in kanaliziral. Svoje obsesije je strelovodski lepo usmerjal, ostalo je bilo pa vse PERFECT, sploh milijarde kajne. No sam to ni bilo dovolj, potrebno ga je še zdresirat. Me zanima kako bi bla ona srečna, da bi on vse milijarde poatalal pa šel viličarja vozit za minimalca, pa šel živet v ghetto z njo, verjetno bi bila presrečna, sama ljubezen.

Debilski film, da te srat prime in ja točno to fantazirajo. Reševanje, prevzgoja, dresura. V resnic bi jo tako nagonu, da bi kar letela. Pa sploh ni bla ne vem kaj, ravno zato jo je pa vzel prvotno, ker je videl eno prestrašeno pišče.

kar so mokre sanje tudi večine tu – zelena, nesposobna preživet v realnem svetu in predvsem nesposobna se postavit zase in zahtevat spoštovanje, hkrati se pa bolno naveže na prvega bolnika, ki ji pokaže 5 minut pozornosti :))) če jo dobro zatreš, ti nikoli ne pobegne s kakim normalnim :))) naslov filma bi v resnici moral bit: ko se dva psihiča zavohata… :)))

Ma ne Lepolaska, sej formula je čist preprosta. Narediš je otroka čimprej, ji uničiš življenje in je mir. Kam bo pa šla, sploh če je bla že prej povprečna, z otrokom nima šans. Lohk gre le še na slabše… Zato zvidi desci ob prvi priliki brez kondoma svoj želod notri zarinejo, al pa na polovici sexa žensko prepričajo, ko je že narajcana. Tisti res kruti pa ga vmes spretno snamejo dol. Vejo, da ko bo enkrat plod začel heroin pumpat v glavo ženske, se bo še tako zaprisežena splavarka premislila 🙂

Uf, nič kaj takšnega. Samo družbo. Ampak zgleda, da mu ta paše.[/quote]

Saj ne rabite dosti nudit, moški smo zelo nezahtevna sorta, večina nas je zadovoljna, če nam kuhate, perete, likate, pospravljate in nas zabavate pod odejo. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

ah, ne. je dovolj, da ji ponavljajo, kako jo resnično ljubijo, samo trenutno imajo ful stresen šiht in…. :)))) vsaj dokler ni že napol v porodnišnici. 99% jih nasede, ker same hočejo, on se bo pa itak spremenil, ko pride otrok HAHAHA :)))))

Zakaj izbirat. Nafilaš, poročiš, ostane doma, pa še govoriš da jo ljubiš. Če ugotovi da hodiš na kurbe pa rečeš, da si pač sex addict, da si ne morš pomagat. It is what it is.

Od babe dobiš samo tečnobo in nič več. Zagreniš si življenje za brezveze.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close