Kaj lahko babe sploh nudite dedcu?
Odgovor zakaj nekateri samo seksajo:
Gotovo ste eden prvih britanskih avtorjev, ki nas je popeljal v podzemlje Londona, v temačni trebuh londonskih fetiš klubov, sadomazohističnih praks?
No … Sem ja.
Zakaj?
Ker me je zanimalo, kaj se zgodi, kadar si izpolniš vse svoje želje in fantazme.Toda … v resnici ne mislim, da je to dovolj nevarno. Ne mislim, da je seks nevaren. Resnična nevarnost je – zaljubiti se. To je zares nevarno. In mislim, da je promiskuitetno vedenje samo obramba pred tem, da bi se zares zapletel s kom. To je veliko težje, veliko bolj boleče.
Seks je, sploh na zahodu, postal nekaj lahkotnega, nesmiselnega, brez vrednosti. Medtem ko ljubezen, resnična ljubezen lahko spremeni tvoje življenje.
Uf, nič kaj takšnega. Samo družbo. Ampak zgleda, da mu ta paše.[/quote]
tudi oprane gate, speglane srajce, kuhana hrana … so upoštevanja vredne stvari
Kakšni odgovori … pa saj nemoreš verjeti, da takšni osebki obstajajo.
Kaj nobeden od vas še ni res čutil partnerja? Takrat ko si z njim ti je vseeno za ostali svet.
Tile komentarji … razen izjem … so na ravni osnove pogojno srednje šole.
V dno duše se mi smilijo ženske … če je kater od teh tu gor vezan. Jao bože.
A katera tukaj komu pere gate (na roke), lika cunje, kuha različne menije, pospravlja za njim …? A katera to počne?
Kaj sta vidva skupaj v sobi slučajno ali je on v sosednji? :)[/quote]
On je v zaprtem oddelku, jaz sem pa v beli halji. 😀
Multi-keksić
Tiste “lepe”? Vse ženske so lepe. Tvoja mati je “grda”, ker je oz. se stara? 🙂
Z leti so pravzaprav samo še lepše, ko si 20, so ti lepe 18-letne, ko si 25, so še lepše, kot si 30, so ti čudovite, pri 40 pa božanske. :)))
Copatar? Matjaž je božji dar, ki je ženskam padel z neba naravnost pred noge, da jim pomaga. 😀
Take že v štaru ne bi izbral, ker jih čitam kot odprte knjige. :))) Saj so ženske transparentne, ali zate niso, te bi hitro peljale žejnega čez reko in ti nataknile oslovska ušesa? 😀 Jah, to si si sam kriv, če si naiven. :)))
Tudi zveze, partnerstva razpadejo, to je naravno, če ne živimo v tradicionalnih zvezah. Kdor je odvisniški, pa se boji, da. 😉
A je zato nekdo bolj neumen, ker je skladiščnik? Razen če sebe imaš za višjo superiorno intelektualno snobovsko kasto? 🙂
Res je, a je že kdo sploh podvomil v to? 🙂 Če te še kaj zanima o sebi, me kar vprašaj, čeprav so moja specialiteta ženske, tako kot tvoja, a ne? 😀
Le da so tvoje “postarane”, ki jih nihče noče, pri 25-tih že s sivimi lasi, zadnji vlak jim je odpeljal, in zgubane obupno iščejo ne “navadne” skladiščnike, ampak doktorje znanosti in druge petične ugledneže, saj jih vzburi le vonj po denarju. 😀
Se pravi, če si brez denarja in imaš žensko, potem si zadel na lotu? Ker te nima zaradi denarja. :)))
Veš, koliko je takšnih v Sloveniji, brez denarja, pa imajo ženske…
Srečo imaš ,da nisi ženska, potem bi te ‘čas posla v zraku kot kovanec obrnil’. Zdaj imajo tebe forumske samice, da jih zaščitiš pred prevaranti. Če niso prestare zate? 😀
A ti izhajaš iz soseda, če ne iz sebe? 🙂
Temu se reče uvid, moč spoznanja, dobra psihološka ocena… :)))
Čakaj malo, tvoje analize pa so “globlje”, ker si pač že ti, tvoja beseda ima večjo težo od drugih? 🙂
Družboslovje ni matematika, ni vpetosti v eksaktne norme, točnost, zakone, še posebej, če izhajamo iz lastnega razmišljanja, tako kot vsak od nas na forumu. Sem povsem svoboden v izražanju svojih mnenjih, misli, razmišljanj. Tu smo si vsi enakovredni, ker gre za poljuden laični forum in ne specifičen strokovni diskurz, npr. o Einsteinovi relativnostni teoriji. ;))
Amaterski zdravilec? Jaz sam polagam roke na ljubezensko čakro, kaj je v tem slabega? 😀
Zakaj bi se skliceval na avtoriteto? Vsakemu je nekdo bližje kot nekdo drug, absolutne veljave ne dajem nikomur, ker potem je to zame ideologija o spoznanju “resnice”.
Spet sklic na avtoriteto, ki kaj, pozna Resnico? Ne, Resnica je lahko za vsakega nekaj drugega, je zelo individualno prilagojena, kjer vsak hodi svoji pot zaradi različne dedne zasnove in svojstvenega vpliva okolja.
Matjažko pa sploh ni cel dan na Monu.
Pametna ženska sploh ne obstaja. Lahko je edino kolikor toliko normalna.
Pod tole se tudi jaz podpišem.
Drugače je pa bistvo vprašanja samo to ali imaš rad družbo ljudi, znaš sklepati prava prijateljstva in ti ta kaj pomenijo ali greš raje skozi življenje sam. Namreč po mojem mnenju je uspešno partnerstvo kombinacija naklonjenosti, pravega prijateljstva in spolne privlačnosti (dobrega spolnega življenja). Kadar se to troje poklopi, je življenje v dvoje fajn – fino je doma, fino je preživljat skupaj prosti čas, fino je imet nekoga, ki mu zaupaš in na kogar se lahko zaneseš, ki mu nekaj pomeni tvoja dobrobit. Hkrati imaš tudi nekoga, ki ti pove stvari tako, kot so, tudi če jih ni najbolj prijetno slišat. Isto kot pri zares dobrem prijateljstvu, samo da je zraven še telesni užitek ter intima na malo višji ravni v obliki seksa ter določeni skupni življenjski projekti ala otroci, če to obema paše. Pač stvari, ki lahko dva, ki sta si že tako ali tako blizu, še bolj povežejo med seboj.
Če pa z nekom zgornje trojice lastnosti ni, je pa seveda lahko odnos čista katastrofa. V takih primerih se pa strinjam, da je bolje biti sam.
Drugače je pa bistvo vprašanja samo to ali imaš rad družbo ljudi, znaš sklepati prava prijateljstva in ti ta kaj pomenijo ali greš raje skozi življenje sam. Namreč po mojem mnenju je uspešno partnerstvo kombinacija naklonjenosti, pravega prijateljstva in spolne privlačnosti (dobrega spolnega življenja). Kadar se to troje poklopi, je življenje v dvoje fajn – fino je doma, fino je preživljat skupaj prosti čas, fino je imet nekoga, ki mu zaupaš in na kogar se lahko zaneseš, ki mu nekaj pomeni tvoja dobrobit. Hkrati imaš tudi nekoga, ki ti pove stvari tako, kot so, tudi če jih ni najbolj prijetno slišat. Isto kot pri zares dobrem prijateljstvu, samo da je zraven še telesni užitek ter intima na malo višji ravni v obliki seksa ter določeni skupni življenjski projekti ala otroci, če to obema paše. Pač stvari, ki lahko dva, ki sta si že tako ali tako blizu, še bolj povežejo med seboj.
Če pa z nekom zgornje trojice lastnosti ni, je pa seveda lahko odnos čista katastrofa. V takih primerih se pa strinjam, da je bolje biti sam.[/quote]
Res je. Kratko in jedrnato povedano bistvo partnerskega odnosa.
o fak, ajga… jest sm pa zmer mislila, da so modrci na zadrgo…
Če zate ne obstaja, je ne boš srečal.
Ostane ti samo obupavanje, kritiziranje….[/quote]
Obupanci ste tisti, ki jo iščete in jo ne najdete. Jst jo pa niti iščem ne, ker vem da ne obstaja.
Če pa z nekom zgornje trojice lastnosti ni, je pa seveda lahko odnos čista katastrofa. V takih primerih se pa strinjam, da je bolje biti sam.[/quote]
Res je. Kratko in jedrnato povedano bistvo partnerskega odnosa.[/quote]
Samo fora je da jaz vse to že imam, v obliki moškega prijatelja ki ga poznam že iz osnovne šole, torej nobena ženska ne more premagat take dolgoletne vezi, spolnost pa najdem drugje………..
Torej imam vse, že davno pred copatarji pa ne rabim se mu podrejat in prilagajat 🙂
Ja to je res dobra ureditev Matkič. Malo za šalo malo za res pa naj ti zaupam, da so ugotovili, pred kratkim tudi zakonsko podprli, da imamo moški tudi vagine, 2 v 1 sicer, ampak baje da dela dobro, eni pravijo, da je še bolša kot tista 1 v 1. Tako da, če bi še to zrihtal, ne bi rabil nič drugje iskati 🙂 Malo možgnaskega viharjenja pa to.
Aja ne… sej si ravno ti matkič promotor anala>vagina… No če bi še to našel pri prijatelju bi bilo še bol ekonomično. No malo za hec 🙂
o fak, ajga… jest sm pa zmer mislila, da so modrci na zadrgo…[/quote]
Ne mu zamerit neizkušenosti. Lahko bi se pa tu na forumu našla kakšna ženska altruistična duša z malo večjo paleto modrcev, da mu pomaga obdelat snov v teoriji in praksi. :-)))
Res je. Kratko in jedrnato povedano bistvo partnerskega odnosa.[/quote]
Samo fora je da jaz vse to že imam, v obliki moškega prijatelja ki ga poznam že iz osnovne šole, torej nobena ženska ne more premagat take dolgoletne vezi, spolnost pa najdem drugje………..
Torej imam vse, že davno pred copatarji pa ne rabim se mu podrejat in prilagajat :)[/quote]
To je pa ful lepo. Bo kak vesel dogodek? 🙂
ojej … pa kle ima par tipov (aka drkačev) več težav s tem, da ne bi imeli babnice
kot moja vsakokratna s tem, da ne bi jaz imel še kakšno, dve, tri … poleg nje ☺
Dober da so časi inkvizicije za nami, (UPAM) ker tule je nekaj gorečih pristašev in bi najbrž bili v prvih vrstah pri iskanju “čarovnic”… brrr kar srhljivo
Ja najbolj smešni da ko inkvizitorje stisneš v kot, pa pravijo, da noben ne pozna resnice in ima vsak svojo 🙂 Malo ovako, malo onako.
In kaj moški nudi ženski? Eni verjetno nič … eni pa veselje, toplino, ljubezen, poporo, zabavo, druženje, … – enako predvidevam, da velja za ženske.
Ženske lahko nudite vse to (kar si naštela) moškemu samo iz čiste preračunljivosti. Če veš, da si boš težko našla boljšega, mu boš še naprej v podporo, v nasprotnem primeru pa, ko ga šljivi.
To ti misliš, ker imaš nizko samopodobo in ne verjameš, da lahko vse to dobiš zaradi tega, kar si in ne iz kake preračunljivosti. Ampak ne boš razumel. Še.
Forum je zaprt za komentiranje.