Kaj lahko babe sploh nudite dedcu?
Ej, če bi tale stavek iz zgornjega članka babe razumele, bi blo dost manj ločitev…
“Resnično zanimivo, a moški žensko, ki jo ljubi, praviloma doživlja kot aseksualno bitje, zato ga v fantazijah ne vzburja preveč. Po drugi strani lepotica, na katero ni čustveno navezan, zelo hitro pritegne njegovo pozornost. Zaradi tovrstnega podzavestnega razdora se lahko moški celo življenje bori z brezpogojno, čisto ljubeznijo na eni in telesno privlačnostjo na drugi strani.“
“Ljubim ženo a ljubica me vzburja” pravijo mnogi. Za ene je tudi IDEALNA ureditev ŽENA za ljubezen, KUBE za fuk adrenalin, šport, rekreacijo, smetano… Ene to dojamejo in so vsi srečni.
Evo “Večkrat je težava v pripadnikih močnejšega spola, saj ne morejo združiti svetnice (svoje izbranke) in kurbe (ljubimke) v eno. Če o bodoči materi svojih otrok razmišljajo kot o razuzdanki, jih spremlja občutek krivde, zato raje sanjarijo o popolnih neznankah bujnih oblin, v katere se ne bi mogli nikoli zaljubiti. Obenem so prepričani, da imajo prav, češ “ljubezen mojega življenja ne bi mogla nikoli česa takega početi”.”
EnTip, a teb je uspela ta FUZIJA ? 2 v 1 ? 🙂
tako temico lahko odpre samo ameba ☺
s tem se tolažite tisti, ki doma seksate 2x/leto? da vas žena itak ne privlači več? hahahah…zato si tudi jamrate po šankih, da punco kar naprej glava boli, ane? :))))) ker ste zadovoljni in vas tako ali tako ljubica vzburja. :)))) v resnici vam ne da nog narazen nobena
here’s some fact: moški nima za aseksualno bitje ženske, ki jo ljubi, ampak tisto debelo kravo doma, ki jo ima za služkinjo. moški bi žensko, ki jo ljubi, poseksal 5x na dan, če bi lahko. dol bi mi viselo, pa če mi 50x na dan pove da me “ljubi” – če me zraven še vrhunsko ne nategne, si lahko svojo kvazi ljubezen nekam zatakne. in še bolj pomembna: moški ki nima ljubice (prave ali namišljene), vrhunsko seksa doma tudi po 10ih letih zveze. 🙂
Ma ja, jajca. Bi prav rad videl tipa, ki 10 let nateguje isto babo 5-krat na dan. kr neke rpavljice babe pišete tukaj, da bi forumašem pokazale neko sanjsko sliko o svoji vezi, ko da smo vsi idioti in ne vemo, kako stavri v živo zgledajo.
pravzaprav… nekatere iskreno uživamo, ko ga do konca globoko vlečemo res dobremu tipu, da ima čist mehka kolena 🙂
saj pravim, ČE BI LAHKO. v praksi to laufa samo 1. teden… 🙂 ampak ko tip zares ljubi svojo, seksata tudi po 10ih letih. in to mal več kot 2x/let :)))
Ma ja, kateri tip sploh ne vem kako ljubi svojo babo. 0, 01 procent tipov. Ostala večina visi zraven neke babe, da vsaj tu pa tam do kavsa pridejo.
Copatkoti morate razumet, da se baba ne bo nikoli tako trudila za vas, kot vi zanjo, zakaj bi se, itak si jo želite že zaradi tega, kar ona je, torej želite si njene peezde, karakter pa pride v kompletu kot kolateralna škoda, ki jo morate sprejeti..
Lepolaska… sej ti deepthroataš zato da maš oblast pa prednost pred mlajšimi…
Jaz pa dobro mednožje rad zližem, četudi ona trpi in se žrtvuje, da meni ustreže 🙂 Če to obstaja.. Ne poznam nobene k jim ne bi pasalo, da jim en zliže kapasanto, samo jaz tudi neznansko uživam…
na kredite in skupen flat si pozabu 😉
Prejle sem videl eno žensko, 4leta nazaj sem jo videl je bila tam nekje v 40ih… seksulja, milfa, cougar, prava mačka, zrela, fit, dobre joškice, oprijete hlače s čudovito postavo…
Jo pa vidm danes, sej suha je še pa to, samo kaj je s kože nastalo na obrazu pa tudi po rokah… groza, prava babica je že…
O tem govorim, do 45ega se ne starajo tok zelo, sploh če približn pazijo nase, vsaj na težo… Pol se pa odlomi, lahko čez noč. To se mnoge ne zavedajo, mislijo, da so naravo ukoli prenesle, k pri 40ih zgleda še kot 30 ali celo 25… Pol pa čez noč narava kliče davek.. S tem da 20letnica če hodi vsak dan v mcdonalds, pa da ma približne dobre gene, bo vsaj do 40, še dobra, pol naj jo pa en beta fegt prevzame, če se ne bo pazila…
Vse te super veganke pa zdravo življenje pa ponavad začnejo tako živeti ko je že prepozno, tm pri 40ih bi pa ona začele nekaj super zdravo živeti, seveda, arava bo kožo napela nazaj pa tretji zobje ji bodo zrastli…
Jah.. so izjeme, tok jih je kot milijarderjev… al pa rečmo kot deka milijonarjev, praktično nič.
Seveda se, sam deci nismo s tem tok obsedene k babe, k pričakujejo, da jim boš vsak dan povedal da so kot 20, čeprav so že 40.. pa skos majo kompleks pa to… Deci dobro vemo in se trudimo to vsaj skompenzirat… Babe bi pa jugoslovansko robo še danes prodajale po isti ceni.
A si lihkar iz kina prišla ? Sploh pa ti k maš te stare kurce, pazi da navš salmonelo dobila od starih jajc… Si rekla da ne sme biti mlajši od 40.. Tko da maš tm 50let stare fotre in ti pričakuješ da te bo(do) pri 60ih še tako natepaval kot morda sedaj ? Mu boš še vedno tok OMG kajne, ja seveda, da sploh ne omenjam še fiziologije tiče, la maš tudi na tem področju mutanta k ma nenasitnega, da bodo še trugo komi zaprli…
šit … kolk gnoja ima dostop do neta ☺
Dedcu, ki je čez 40, če je kaj skoz dal, se še komaj da seksat. Kaj šele, da bi v tem videl bistvo lajfa.
Najbolj smešno je, ko neki tipi nakladajo o staranju žensk in iztrošenosti žensk. Ne zavedajo pa se, da se sami še hitreje starajo. Saj vemo, da v povprečju moški kar nekaj let prej umrejo kot ženske.
Le zakaj, če se pa menda sploh ne starajo?
Evo spider, res je.. Razen če naleti na lepolasko zgleda, pol se po 10ih letih šele zagreje
https://www.youtube.com/watch?v=3QQhudemIkg
Če bi babe rade noro seksale, morte mulcem težit. Mladim. zakonska spodnja meja je 15 let, recimo 18-letniku skoraj pride že ob misli na nago babo.
Po 30-em gre pri tipu potrebnost rapidno že dol.
Kje sti bajsa vidla, da se tipi ne starajo ? Valda se, eni so pri 20ih že kot da so v srednjih letih, pa kaj zdej. Sam pri tipu je to manj (a ne ne)pomembno kot pri ženski, tako je…
In valda če ma tip denar da nav starunklje porival, si nora ? Poglej Trumpa, naš dragulj je vzel, zdej zna biti prva dama. Čudn da ni vzel kakšno z lepo notranjostjo raje. Aja ne, lepotica=lepa notranjost, to je FACT OF LIFE…
Jst najbolj zaupam lepoticam, ker njej ni treba biti prijazna (predolgo). Veš kje si… Ostale morajo pa hinavčit, ker drugače jih noben še pozdravu ne bi, če bi bile naravne.
Ja tako je Spider… Od nekdaj sem rekel, da bi morale iti te odslužene pizde (glede porok ipd) v srednje šole, veš kok je tam povpraševanja… Vsi bi imeli delo… Mulci bi porinli vse, nobena neb mela nezasedene pa noben neb bil brez ponudbe… Sam logistika je problem.. 40+ ženske naj grejo 15+ učit seksa, pa bi bilo noro. Mi smo kot mulci hotli od enga frenda mat nabrisat, k se je takrat lih ločila, sam je rekel, da bi nas vse pobov. Ona pa je bla za.
Stare babe za mlade mulce. Mlade babe za spiderje, jebače in uspešne moške 🙂
Ti kamion polpetov, radovedna sem kakšen dragulj je dobil Trump?
Sanjaj o tem, da moramo ostale hinavčiti. Zakaj že, kaj bi imele od tega?
kolk si se zmotu zdej ;))))
matkič pravi, da zato, ker sami tako hočejo xD xD
točno zato se tipi bojijo žensk ki tipa ne nujno rabijo za preživet – ker vejo, da sami niso dovolj dobri, da bi jo zadržali ob sebi 🙂
Ja našo Melanjo Kavs je dobil. k zna biti prva dama, on namreč tako kot Dolfe ponuja KRUHA IN SLUŽB!!! Še ti bi ga volila a neb ? Njegova teza je, da daj folku JOB in si bo sam pomagal… no usput
Jah če pa ste naravne in niste ravno lepotice, potem ste pa samske pehte, ker dec vas bo prenašal, razen mazohist. Pri lepi že pustiš sem pa tja, da se malo razpizdi, te napizdi, pa jo tolažiš… Kje boš pa prasico z brki… lohk je vesedal da si ji podaril tak dar, sebe.
Forum je zaprt za komentiranje.