Najdi forum

Splash Forum Koronavirus kaj lahko naredim?

kaj lahko naredim?

Sedim na balkonu in vidim da imajo sosedje obiske..Takole gledam že slorak teden dni.
Sami spadajo med rizično skupino. Saj ne da hočem biti žleht,pa vendar mi ni logično kako so lahlo obiski v tem času. A jasna navodila so da je treba biti doma

Zanima me kam jih lahko prijavim,da v primeru ko vidim da se to dogaja.Kot poudarjam nočem biti žleht,le skrbi me za zdravje.

Nikar se ne obremenjuj z njihovimi zadevami. Sploh ni vse tako, kakor nas strašijo.
Preveč stvari ne štima, zato medijem ne verjamem sploh nič. Zanašam se na svoje znanje in na to, kar vidim.

Kar počnejo ni prepovedano. V bitvu, če niso na javnem mestu in če niso šli prek občine se lahko tudi žvalijo.

Mi bomo jutri imeli piknik, na našem dvorišču, otroci se bojo spet skupaj igrali, starši pa v miru klepetali, pili in jedli.
Požrite se od foušije, j…..vas krona

Se strinjam!
Začetni post se mi zdi voda na mlin ukrepom, da bi vojska lahko brez sodne odredbe vstopala v stanovanja. Taka je njihova taktika že od nekdaj: čimveč objav na socialnih omrežjih na isto temo, da na koncu izpade, kot da se javno mnenje obrača v njihovo smer.

New Report

Close