Kaj lahko naredim danes, da bom jutri najvec ponudil?
Kako prisrčno vprašanje.
Mislim, da se vecinoma vsi grebemo v smer, kaj nam ima partner za ponuditi, ne bi pa premišljali, kaj imamo za ponudit mi sami. Zato se mi zdi osvežujoče, da se en moški sprašuje, kaj on lahko ponudi partnerki, da bi bila ona bolj srečna in njun odnos boljši. Če bi vsi tako razmišljali, bi bilo več pozitive med nami. Ne pa da se več ali manj krčevito oklepamo svojih pravic do tega, da iztržimo iz nekega odnosa kar največ zase. In potem, če nam od teh “pridobitev” slučajno še kaj ostane, to reciklirano ponudimo partnerju. Ja žal, iz večine mnenj je razbrati tako stališče. Avtor, vse čestitke. Že s tem, da se sploh sprašuješ tako stvar, kažeš zrelost, ki pritiče človeku v pravem pomenu besede. Torej, opazuj partnerko in jo poskušaj čim bolje spoznati. Vprašaj se:”Kaj bi jaz najraje doživel, če bi bil ona?” Poskušaj se vživeti v njena čustva… Če jo imaš rad, ti ne bo to niti najmanj težko… Niti ne izpod časti �
Taksno razmisljanje je dosti bolj obicajno med zensko populacijo. Manjsina moskih, ki tako razmisljajo, pa imate za prasce. 😉
Na temo, kaj vse bi ženske imele pri moškem… in moški pri ženskah. :-))
V New Yorku so nedavno odprli trgovino v kateri so ženske lahko izbrale in
kupile moža. Na vhodu so bila izobešena “navodila za uporabo”:
– Trgovino lahko obisčete SAMO ENKRAT
– Trgovina ima 6 nadstropij in karakteristike moških se izboljsujejo kakor v višje nadstropje se povzpnete – Lahko izberete kateregakoli moškega na nadstropju na katerem se nahajate ali pa se vzpnete v visje nadstropje – Ne morete se vrniti v nadstropje nižje
Ena ženska se odloci obiskati trgovino, da bi si poiskala partnerja.
Na vratih prvega nadstropja piše:
“TI MOŠKI IMAJO DELO”
In ženska se odloči povzpeti v naslednje nadstropje.
Na vratih drugega nadstropja piše:
“TI MOŠKI IMAJO DELO IN IMAJO RADI OTROKE”
In ženska se odloči povzpeti v naslednje nadstropje.
Na vratih tretjega nadstropja piše:
“TI MOŠKI IMAJO DELO, IMAJO RADI OTROKE IN NEVERJETNO SO LEPI”
Waaw, pomisli ženska vendar čuti , da se mora še povzpeti.
Na vratih četrtega nadstropja piše:
“TI MOŠKI IMAJO DELO, IMAJO RADI OTROKE, SO NEVERJETNO LEPI IN POMAGAJO PRI
HIŠNIH OPRAVILIH”
Neverjetno, pomisli zenska, tezko se uprem, da na vstopim, vendar nekaj me vleče dalje in oddide v naslednje nadstropje.
Na vratih petega nadsropja piše:
“TI MOŠKI IMAJO DELO, IMAJO RADI OTROKE, SO NEVERJETNO LEPI, POMAGAJO PRI
HIŠNIH OPRAVILIH IN ZELO SO ROMANTICNI”
Ženska se odloci vstopiti, ampak v zadnjem trenutku ji to nekaj prepreči in na koncu vendarle oddide v šesto
nadstropje.
Na vratih šestega nadstropja piše:
“STE OBISKOVALKA ŠT. 31.456.012. NA TEM NADSTROPJU NI MOŠKIH, TO NADSTROPJE
OBSTAJA, DA BI SE DOKAZALO KAKO JE NEMOGOČE ZADOVOLJITI ŽENSKO.
HVALA VAM , DA STE OBISKALI NAŠO TRGOVINO.”
Čez cesto od te trgovine je odprta še ena trgovina v kateri pa moški lahko
izberejo in kupijo svojo ženo.
Na prvem nadstropju so: ŽENSKE, KI IMAJO RADE SEX
Na drugem nadstropju so: ŽENSKE, KI IMAJO RADE SEX IN NE TEČNARIJO PREVEČ.
Nadstropja od tretjega do šestega ŠE NIKOLI NISO BILA OBISKANA !
[/quote]
Zakaj spet ta bedasta bitka med spoloma? Ljudje na splošno smo nagnjeni k sebičnosti in to se odraža na vseh mogočih ravneh (medsebojni odnosi, uničevanje planeta, vedno hujše vojne). Namesto da tekmujemo med sabo kot kaki otročaji, kdo je boljši ali slabši, moški ali ženske, bi res lahko naredili nekaj v smeri avtorjevega vprašanja, torej kaj lahko jaz naredim, da bi bil najin odnos, ali pa svet, lepši.
Po moje bi ze zadoscalo,ce bi se enostavno osredotocili na svoja dejanja in pac dali in vlagali,tisto kar zmoremo.Ce bi vsi samo dajali se itak krog sklene.To bi moralo veljati za vsa podrocja.Osnova vsega je to,da izhajamo iz sebe vedno in najprej.Ni to egoizem ampak osnova.
Po moje bi ze zadoscalo,ce bi se enostavno osredotocili na svoja dejanja in pac dali in vlagali,tisto kar zmoremo.Ce bi vsi samo dajali se itak krog sklene.To bi moralo veljati za vsa podrocja.Osnova vsega je to,da izhajamo iz sebe vedno in najprej.Ni to egoizem ampak osnova.Zelim si,da me partner,spostuje,podpira,mi pusti mojo osebno svobodo,ker nisva eno ampak.vsak samostojna oseba.Torej tako se obnasam do partnerja najprej sam.Dam najpre potem pa dobim ali ne,zgodba za naprej pac.
Sluzba pa enako.Sem odgovoren,dosleden,natancen,se izobrazujem in izpopolnjujem,sem fleksibilen..In potem si tudi temu primerno nagrajem.
Napotitev na KNSS. To je skoraj tako kot če bi mu rekla naj naredi paket in ga jutri nese na Karitas. Ma kaj jutri, danes naj teče.[/quote]
OJOJ Gojdi. Pa nisem te napotil na KNSS ampak na UE – uprano enoto. Dal sem ti le link (slučajno od KNSS), kjer je pač razlaga za kaj se gre (zakonodajni postopek).
In ne danes ali jutri ampak šele od torka naslednji teden.
Jao bože, tolk šolana, inteligentna, lepa in postavna pa tko blond. :-))
Ampak itak bo o tem večina zvedela šele jutri… ko to postane medijska novica.[/quote]
Se ni za bat, ker nikamor ne grem. Imam pametnejše delo.
Ženske, ki nimajo težav pri izbiti partnerjev, nikoli ne pišejo pogojev v željah pričakovanja “božičnega darila” od Dedka Mraza. 😀 Ne rabijo želja in pogojev, ampak izbirajo, kar hočejo, to dobijo – ker za razliko od “željnih” vedo, kar hočejo. Želim si, da me spoštuje, podpira, ceni…., jah lepo prosim, saj to ni dnevnik zaljubljene najstnice, saj to je samoumevno… ;))
PS. Veliki sreče z moškimi. 😉
[/quote]
Ženske, ki nimajo težav pri izbiti partnerjev, nikoli ne pišejo pogojev v željah pričakovanja “božičnega darila” od Dedka Mraza. 😀 Ne rabijo želja in pogojev, ampak izbirajo, kar hočejo, to dobijo – ker za razliko od “željnih” vedo, kar hočejo. Želim si, da me spoštuje, podpira, ceni…., jah lepo prosim, saj to ni dnevnik zaljubljene najstnice, saj to je samoumevno… ;))
PS. Veliki sreče z moškimi. ;)[/quot
Lej ne da se mi,ODJEBI!!
izjava človeka, ki ga v življenju vsi pof**** 🙂
če si predober te vsak nategne. če si predober partner, ti z drugim pobegne, če si predober delavec, garaš po 12h/dan za mizerno plačo.
če hočeš bit res zadovoljen v lajfu, je samo ena pot – nadpovprečno delat, bit najboljši in hkrati zahtevat nekaj v zameno. noben delodajalec ti ne bo prostovoljno dal 2 ali 3 jurje, če si jih ne boš znal izborit in enako nikoli ne dobiš najboljšega partnerja, če ne veš, kako ga pridobit zase. win-win.
“Predobrih” ljudi ni več. Ta skromnost se je že izrodila. Zdaj so ostali samo še zmešanci, ki so blizu temu, kar so bile včasih dobričine.
o, jih kar poznam nekaj. in zaradi tega jih življenje ornk tepe, ženske jih ne marajo, službe hudi težko dobijo in še potem so vsaj pol premalo plačani
Forum je zaprt za komentiranje.