Kaj lahko (nekateri) moški sploh nudijo ženski?
Tema je namenjena moškim, fatnom, ki tu gor kar naprej pisarite, da smo ženske odveč, nepotrebne, da nas ne rabite, se sprašujete kaj lahko ženska nudi moškemu itd. Vprašanje ni namenjeno ostalim moškim, ki niso proti žensko usmerjni, ker tisti vedo kako in kaj.
Torej razložite mi zakaj bi se sploh katera ženska zanimala za vas, kaj bi imela od vas, zakaj bi se zapletla z vami?
Saj pa je veliko bolje, da je samska kot s tipi kot ste vi, a ne?
Tilih samskih monovcev, ki tule kar naprej gobezdajo proti ženskam, se jih niti s palco ne dotaknem.
Nudit ne morejo popolnoma nic. Nic od nic. In ker so se tega zaceli zavedati, so obrnili plosco in zaceli konktra bevskat, ces da oni zensk itak ne rabijo in jih zanicujejo. In s tem vsakodnevnim bevskanjem izpadejo prav pomilovanja vredni.
Me pa zanima kako bi ostali nacelni in zvesti svojim nebulozam ce bi (res cisto teoreticno, ker v praksi se to ne more zgoditi) dobili enega dne pred nos svezi krap, od ene res hude macke 🙂
Ja, to je resnica. Samo oni se ne zavedajo, da so pomilovanja vredni, ker vsi vemo od kje njihov gnev. Prevečkrat so bili zavrnjeni. Bolje rečeno, vedno so bili zavrnjeni.
močno pretiravaš – še prvič ne upajo pomisliti, da bi keri kaj ponudili
Kaj pa debela starunklja lahko ponudi?
Fris in telo, da vsakemu dol pade. Naporen karakter. Stara je. Revna, brez neke izobrazbe, kariere, perspektive. Kuhala, prala in likala ne bi. Ga ni junaka, ki bi jo… 🙂
Ne vem.
Ne vem.
[/quote][/quote]
Zelo možno.
Sicer nimam nič proti ženskam, kot si zapisala v prvem postu. Lahko si me predstavljaš bolj v mreži privezani na palmah kako se zibam levo in desno z vetričom na obrazu. Nekako se mi zdi ta debata kdo lahko nudi kaj komu…odveč.
Ja, grda sem in kaj potem? Stara, revna, brez izobrazbe, kariere in kaj potem? Kuhala prala in likala res ne bi, zakaj le? Zase že poskrbim, za druge pa zakaj bi?
Samo en drug problem je. Jaz na monu ne udriham po moških. Jaz sem zavedam, da sem grda, nezanimiva, butasta in tako naprej. Zato povsem nezanimiva za moške. Jaz priznam. Tile matkiči in njemu podobni pa so taki kot jaz, samo si ne upajo priznati. Raje tu gor rentačijo kako nočejo žensk. Namesto, da bi priznali tako kot jaz, da so nezani,ivi za nasprotni spol.
Starunkla a taka si ?
https://www.youtube.com/watch?v=8WW5XlXdulg
določeni lohk full, določeni pa čist nč…. isto pa me…. zdej pa kolk se splača o tem debatirat, pa ne vem…. itak je to virtuala 🙂
Ja, grda sem in kaj potem? Stara, revna, brez izobrazbe, kariere in kaj potem? Kuhala prala in likala res ne bi, zakaj le? Zase že poskrbim, za druge pa zakaj bi?
Samo en drug problem je. Jaz na monu ne udriham po moških. Jaz sem zavedam, da sem grda, nezanimiva, butasta in tako naprej. Zato povsem nezanimiva za moške. Jaz priznam. Tile matkiči in njemu podobni pa so taki kot jaz, samo si ne upajo priznati. Raje tu gor rentačijo kako nočejo žensk. Namesto, da bi priznali tako kot jaz, da so nezani,ivi za nasprotni spol.[/quote]
Ne sodi drugih po sebi.
Samo en drug problem je. Jaz na monu ne udriham po moških. Jaz sem zavedam, da sem grda, nezanimiva, butasta in tako naprej. Zato povsem nezanimiva za moške. Jaz priznam. Tile matkiči in njemu podobni pa so taki kot jaz, samo si ne upajo priznati. Raje tu gor rentačijo kako nočejo žensk. Namesto, da bi priznali tako kot jaz, da so nezani,ivi za nasprotni spol.[/quote]
Ne sodi drugih po sebi.[/quote]
Saj jih ne. Sem opazila, da večina ostalih luzerjev tu gor ravna čisto drugače kot jaz. Pljuva po ženskah, sovraži ženske, se imajo za bogove, si izmišljajo kako super so. Čisto kontra kot jaz se obnašajo.
Seveda jih/nas, če praviš da smo baje isti kot ti, kar je daleč od resnice….. pač rabiš nekaj da se tolažiš pa saj bo 🙂
Kaj ti ni jasno mamkič? NIste isti kot jaz. Ne štekaš kaj sem napisala? Preberi še enkrat. MOgoče ti v drugo uspe razumeti v čem sva si močno močno različna.
Isti kot ti v vsem ostalem razen tistem, neizobražena opica….. mi pač nismo grdi in debeli, ti pač si, kaj zdaj, pa stari tudi nismo (še) čeprav ej to dokaj relativno. Torej ne sodi drugih po sebi o lepoti, teži neprivlačnosti in nezaželjenosti.
Isti kot ti v vsem ostalem razen tistem, neizobražena opica….. mi pač nismo grdi in debeli, ti pač si, kaj zdaj, pa stari tudi nismo (še) čeprav ej to dokaj relativno. Torej ne sodi drugih po sebi o lepoti, teži neprivlačnosti in nezaželjenosti.[/quote]
Saj ti ni treba pisat v množini. Moj komentar ni letel na vse monovce. AMpak nate. Pa še koga tebi podobnega. Glavno je, da si se hitro našel in si točno vedel, da komentar leti nate.
Isti kot ti v vsem ostalem razen tistem, neizobražena opica….. mi pač nismo grdi in debeli, ti pač si, kaj zdaj, pa stari tudi nismo (še) čeprav ej to dokaj relativno. Torej ne sodi drugih po sebi o lepoti, teži neprivlačnosti in nezaželjenosti.[/quote]
Saj ti ni treba pisat v množini. Moj komentar ni letel na vse monovce. AMpak nate. Pa še koga tebi podobnega. Glavno je, da si se hitro našel in si točno vedel, da komentar leti nate.[/quote]
Emmmm kako ne bi če si napisala
1. je moj nickname napisan
2. je MNOŽINA
Si ti končala OS sploh? 🙂
Matkič, ostalih moških, ki se niso našli v opisu pa zadeva prav nič ne žre. Kaj tebe tako žre?
Kaj pa je OS?
Mene nič ne žre, je pa zanimivo kako obsedena si z mano in še kom na MONu še srečala bi nas rada, tako to je, ko smo prelepi za tebe pa nas ne zanimaš.
Zdaj pa bejž nazaj na nivo od koder si prilezla, iz hladilnika,
ti … kdo pa je teba nategnil, da mora pi.ć.kež pisati v moškem spolu ???
pejt ga/jo nalomit, ker ti je tako zje.bal identiteto ☺
Pa Nm3 je to no. Kako vam še do zdej ni potegnilo, fak…
Mene nič ne žre, je pa zanimivo kako obsedena si z mano in še kom na MONu še srečala bi nas rada, tako to je, ko smo prelepi za tebe pa nas ne zanimaš.
Zdaj pa bejž nazaj na nivo od koder si prilezla, iz hladilnika,[/quote]
O tebe bi z veseljem srečala, ker me resnčno zanima kako zgleda največji luzer med vsemi.
ti … kdo pa je teba nategnil, da mora pi.ć.kež pisati v moškem spolu ???
pejt ga/jo nalomit, ker ti je tako zje.bal identiteto ☺[/quote]
Ha, ha, pa ti misliš, da tale mamin sine upa koga nalomit? On je samo na netu korajžen. Samo na netu upa groziti. V reali pa se za mamino kiklo skriva.
Forum je zaprt za komentiranje.