Kaj lahko pričakujem???
Spoznala sem prijetnega moškega…beseda je dala besedo in naslednji dan me je povabil na pijačo…Zelo kulturen in olikan, ločen kakor tudi sama…zvečer se mu po sms zahvalim za prijeten klepet in še kdaj…njegov odgovor je bil, da je tudi njemu bilo lepo in da se bomo še vsekaor podružili…Res pa je, da je zelo zaposlen in ga ni nikoli domov pred 18h…ker sva zelo blizu sem ga povabila na cappuccino in je tudi prišel…in naslednjič na pijačko in mi je mimogrede uredil še eno malo zadevico v stanovanju…pravi, da bo še en mesec v gužvi pol bo pa že več časa…da saj sva blizu in da je za kontakt še sms in mail…ne vem kaj si naj misli, ker take osebe še nisem spoznala do sedaj …imam občutek, kot, da sam ne ve kaj bi…nisva imela ničesar, tudi poljuba ne…po sms je brati njegovo naklonjenost, v živo pa kakor, da se izogiba…vseeno pa me ima v mislih, ker se pol sam od sebe spomni, da mi je ponudil npr. da mi to in to brez problema lahko naredi in kdaj lahko pride:(( Nisem več mladoletnica, imam tudi življenske izkušnje, a tukaj sem kapitulirala…ne mislim, ga več vabit, ker se mi zdi kakor, da bi ga silila…sem se tudi opravičila, če mogoče to tako razume, pa pravi, da se ni za kaj opravičevati in da sploh ni nič narobe…kaj torej sploh je ??? Hvala za kakšen vaš komentar in lep dan še naprej:))
Kaj lahko pričakuješ?
Zmedo z njegove strani še naprej ;).
Koliko ti je pa še do njegove zmede, pa veš sama..
Idealno je, da nic ne pricakujes. daj mu sanso, da te sam povabi in to je to do takrat. Cas bo pokazal, kdo od vaju je imel boljsi obcutek, noben drug tega prej ne ve. 🙂
Kakšno zadevico ti je uredil v stanovanju? Popravil pipo al kaj? Mene bi tut minilo, če bi dobila feeling, da me folk kliče le, ko kaj rabi. Razmisli.
na lagerju te ima, tepka :)))
najverjetneje poriva drugo, ali upa, da bo imel pri drugih več sreče.
najdi si enega, ki ve kaj hoče.
velja pa opozorilo, takoj ko ga boš začela ignorirat, bo cel slinast, tudi čas bo imel in sploh bo kar naenkrat blazno zagret :)))
Tudi, če rabi le tvojo družbo, nekaj rabi. 🙂
Seveda, to je huda oblika izkoriščanja, če si je vzel 5 min časa in ji je privil pipo, moški se kar otepajo povabil s strani žensk, še posebej, če se lahko izkažejo s kakšnim ‘moškim delom’. Ne bodi smešna… 🙂 Vsak moški rad pomaga ženskam (‘v stiski’), saj to je že nagonsko.
Spoznaj (po)bližje tega moškega z učvrstitvijo prijateljskih vezi, pa boš videla, kaj se ti lahko obeta v prihodnje, če je on sploh tvoj tip in imata podobne interese. Ker tako ‘na pamet’ sanjariti o ‘skrivnostnem’ moškem ter spletanje misli, kaj vse je in kaj vse bi lahko bil oz. ni, je brezplodno, odmik od realnosti.
Če te nima na lagerju, se te malo boji. Mogoče ima za sabo težko ločitev in se boji tako kač kot zvite vrvi.
Mogoče je samo neodločen in introvertiran. Jaz bi na tvojem mestu naredil to, kar je predlagal Boom in boš videla kaj bo. Poskusi na lep in nevsiljiv način poizvedeti zakaj se je ločil in ti bo potem malo bolj jasno zakaj se tako obnaša.
Hvala vam za odgovore…Ne izkoriščam ga, ke rto ni v moji navadi…Ponudil se je sam in včeraj ponovno prišel…Resnično je veliko zaposle, ker večkrat dela še tudi doma (je na ind. pogodbi)…Sem ga včeraj malo potipala, pa je rekel, da se mu včasih enostavno ne da, ker je zvečer že preutrujen…cenim to njegovo odkritost, sama pa sem mu povedala, da ne iščem ljubimca…Ja ločen je in malček preveč resen…najbrž posledično situaciji pretekli…Včeraj ko je odšel sem ga objela in se mu zahvalila, objem sem dobila nazaj:)) Sama menim, da je previden in s tem nič narobe…bo še sigurno priložnost za kakšen bolj konkreten primer, jaz bom lepo pustila času čas in nikamor hitela…Mi je pa lepo v družbi z njim:)) Nič ne bom silila….Hvala vam:))
Nič ni narobe s tem predlogom.
Vendar… ko sem jaz šla v akcijo, ker sem si mislila, da je tip preveč sramežljiv in podobno.. me je tip hotel samo za mimibežno zadevo ponucat, tako da se tega nisem šla. Naučila sem se, da če moški res hoče biti z neko žensko, da si bo za njo vzel čas. Konec koncev ima njeno telefonsko, mail in celo domač naslov… torej ve kje jo najde. Če ga ona res zanima.
Ni problem povabiti nekoga na pijačo.. ampak če on ne deli istega navdušenja nad spoznavanjem, je pa bolje akcijo zaključiti ;).
Vendar… ko sem jaz šla v akcijo, ker sem si mislila, da je tip preveč sramežljiv in podobno.. me je tip hotel samo za mimibežno zadevo ponucat, tako da se tega nisem šla. Naučila sem se, da če moški res hoče biti z neko žensko, da si bo za njo vzel čas. Konec koncev ima njeno telefonsko, mail in celo domač naslov… torej ve kje jo najde. Če ga ona res zanima.
Ni problem povabiti nekoga na pijačo.. ampak če on ne deli istega navdušenja nad spoznavanjem, je pa bolje akcijo zaključiti ;).[/quote]
Seveda, nekaj ‘aktivnega napora’ in poguma za premagovanje ‘sramežjivosti’ pa se vendarle pričakuje od odraslega moškega, da je vsaj toliko živ in pristopi k ženski. Sicer deluje nezainteresiran in brez iskre, kaj šele ognjevitosti, ob katerem lahko ženska le zadrema. 😉
Ni problem povabiti nekoga na pijačo.. ampak če on ne deli istega navdušenja nad spoznavanjem, je pa bolje akcijo zaključiti ;).[/quote]
Seveda, nekaj ‘aktivnega napora’ in poguma za premagovanje ‘sramežjivosti’ pa se vendarle pričakuje od odraslega moškega, da je vsaj toliko živ in pristopi k ženski. Sicer deluje nezainteresiran in brez iskre, kaj šele ognjevitosti, ob katerem lahko ženska le zadrema. ;)[/quote]
Ognjevitost veliko pove ;).
Drugače pa je kar fajn slišat tipa, če reče, da nima časa(nima časa zate) in ga pustit pri miru. V takem primeru so akcije z ženske strani nepotrebne in v bistvu z njimi samo na nek način prosjači za njegovo pozornost. Kar je čisto mimo.
In zakaj je ločen?
Mogoče pa ni bil problem tip ampak tvoja akcija z napačno strategijo in njegov posledični odziv.
Praviš, da ti je lepo v njegovi družbi in ti je všeč, da ni vsiljiv…itd Po drugi strani se pa čudiš…čemu že?
Da te ni že prvi večer naskočil?
A ti ni dovolj spoznavanje, ki ga imata sedaj?
Nimaš izkušenj s takimi, ki so nevsiljivi, si imela do sedaj le tiste, ki so bili bolj agresivni in te sedaj to bega?
Jep, ko te pokliče, da bi ti povedal, da je “slučajno” na netu našel stran, kjer prodajajo neko stvar, ki si jo mimogrede omenila v enem pogovoru…
…no, jaz sem si tudi že knjigo sposodila, da bi si zagotovila razlog za še eno srečanje… Ko sem bila s tem tipom že kar nekaj časa, sem mu priznala ta “trik”, kao ful sem bila prefrigana, pa se je samo smejal nazaj, češ, zakaj pa misliš, da sem ti jo posodil?
JEbo vas ločenci, pičko mu pokaž, pa boš vidla kje si.. oz će si ločena potem si verjetno že mal starejša, potem pa pizdo no..
Mogoče pa ni bil problem tip ampak tvoja akcija z napačno strategijo in njegov posledični odziv.[/quote]
Seveda je vse možno. Ampak ugibat katera strategija bi bila najbolj prepričljiva in se it te igrice, mi ni pisano na kožo. Če bi bila tipu res interesantna, bi mi to tudi pokazal. Vlečt iz nekoga nekaj z njemu primerno strategijo.. ne bi, hvala. na pol poti se srečata dva, ki si želita biti drug z drugim ;)).
Jep, ko te pokliče, da bi ti povedal, da je “slučajno” na netu našel stran, kjer prodajajo neko stvar, ki si jo mimogrede omenila v enem pogovoru…
…no, jaz sem si tudi že knjigo sposodila, da bi si zagotovila razlog za še eno srečanje… Ko sem bila s tem tipom že kar nekaj časa, sem mu priznala ta “trik”, kao ful sem bila prefrigana, pa se je samo smejal nazaj, češ, zakaj pa misliš, da sem ti jo posodil?[/quote]
Hehe, jaz pa dežnik, čeprav je bilo samo oblačno.. da sem mu ga čez dva dni v lepem sončku vrnila… mu ni bilo panike z dežnikom v sončnem dnevu hodit- samo da je bil z menoj ;).
Mogoče pa ni bil problem tip ampak tvoja akcija z napačno strategijo in njegov posledični odziv.[/quote]
Seveda je vse možno. Ampak ugibat katera strategija bi bila najbolj prepričljiva in se it te igrice, mi ni pisano na kožo. Če bi bila tipu res interesantna, bi mi to tudi pokazal. Vlečt iz nekoga nekaj z njemu primerno strategijo.. ne bi, hvala. na pol poti se srečata dva, ki si želita biti drug z drugim ;)).[/quote]
ja, se mi zdi, da je največji “problem” določiti kje točno je polovica :-))
Seveda je vse možno. Ampak ugibat katera strategija bi bila najbolj prepričljiva in se it te igrice, mi ni pisano na kožo. Če bi bila tipu res interesantna, bi mi to tudi pokazal. Vlečt iz nekoga nekaj z njemu primerno strategijo.. ne bi, hvala. na pol poti se srečata dva, ki si želita biti drug z drugim ;)).[/quote]
ja, se mi zdi, da je največji “problem” določiti kje točno je polovica :-))[/quote]
Kjer je želja obojestranska, ni nobene težave. korak gor ali dol. Da ne bomo ravNo z metri merili točno polovičko ;).
ja, se mi zdi, da je največji “problem” določiti kje točno je polovica :-))[/quote]
Večji problem z določanjem polovice je pri razhodu, zaljubljeni ljudje večinoma niso malenkostni. 🙂
Večji problem z določanjem polovice je pri razhodu, zaljubljeni ljudje večinoma niso malenkostni. :)[/quote]
To je sicer res, vendar sem pri avtorici dobil občutek, da se njene akcije v najboljšem primeru končajo pri “izgubi” kakšnega čeveljčka.
Forum je zaprt za komentiranje.