Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj mam jest srečo…

Kaj mam jest srečo…

Spij vodo

Pa Babalu

seveda ne verjamem !

Ja hvala no. Prijatelju ne verjameš

važno da prebereš tist kar sem jest dal gor ;)))))))))

uhjej..
pomota…
seveda ti verjamem…
ojej..misli so mi bile dalje od tega pisanega kar se tebe tiče ;))) ma dej ti razložim kasneje:))

Ja boš res morala. Tole, tole….uf

u jebenti kaj sem bil jest tepen zarad njih…. :))))))))))))))

fotko je kasiral – pobiral za elektriko.. inkasant… se jih še kdo spomni 🙂 in je skos mel en kup drobiža v žepu.. in midva z bratom… ma ja v vasi je bla ena taka.. luštna trgovinca.. ena stara močnejš gospa not in…. bazooka joe :)))) pa nalepko si dobil če si kupil vsaj.. mislim da 12 bazook :))) ….. k je pol matka ugotovila.. od kje nama nalepke…. kaj je pekla rit :))))

ampak, kot je bilo zgoraj napisano… vse to smo vzeli v zakup :)))))

Pri meni je bilo pa tako. Smo se šli eno igro “ravbarji in žendarji”. Zmeraj sem bil najbolj plav hehehe. Ampak poanta je bila v tem, da sem moral paziti kdaj se lučke pržgejo. Ko so se prižgale sem imel dve minuti cajta da pridem dam. Če sem zamudil je bila že kanonada batin doma hehehehe

no jest zase lahko rečem da sem bil kar bogato založen z batinami… če ni blo za jest… batine so ble pa ziher :)))))

cmoka z… drimči :))))))))))))))

Si bil vsaj sit in polno rit hehehehe

ja.. neki popij.. pol pa.. na zdravje :)))))

:))))))))))))))))))))) rito že rito samo ne sito… no da ne dramatiziram 🙂 lačni smo bili vedno po svoji krivdi, ker nismo pravi čas prišli domov :)))

Si imel vsaj linijo hehehe :o)))))))))))

Uf, ja ..mislim , da sem se uvalila u zos :)))))))
zdaj kako ven ? :)))
ma ja sej zdajle greš na teren..pol imaš delo…tko da..

Hehehehehe,dober pokušaj. Ajde priplavaj iz zosa ali omake

No , me je zaneslo , pa sem mislila , da mi kao groziš kako mi boš dal lupčka.
No , pa sem rekla da tega ne verjamem , ker saj veš zadnjič sem te morala jaz dol položit :))))

V glavnem, ko pridem s terena, da lepo spesniš reševanje iz zosa

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ja , ampak je full vroča pesnitev :))

Cmoka
Lupčka
Poljub
Kiss

Čao

Hej enako vse :)))
čau ***
:)))))))))))))
cepo ****

Mah..pa ne vodo… Voda še za v čevelj ni dobra…:)))

A ga zvrneva skupaj???:)))

New Report

Close