Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj me moti ?

Kaj me moti ?

Morda ravno ne sodi ta tema na starševski čvek, pa bi vseeno najraje odgovor ravno od žensk, ki obiskuje ta forum (ker ga tudi jaz).
Na živce mi gre, najberž ker jaz ne obvladam, mi pa da mož z veseljem večkrat za pogledat kako delajo to druge, “pušenje kurca ” in to tako, da ženske dejansko njihove k…. spravijo čisto vse v usta, torej do grla in še verjetno daleč kam v notranjost grla. In na posnetkih imajo te fantiči kar dolge dolžine (sigurno 18, 19..cm in več).

Moj dragi je tudi kar obdarjen, ampak ne vem kam oziroma kako ga naj vsega pogoltnem? Tiste deklice ga pospravijo čisto vsega v grlo..kako, kam?? Česa ne znam??

Ne bi rada ispadla perverzna, res me zanima.

Lepo mu povej, da ima tako velikega, da več kot toliko enostavno ne gre. :))

Tako boš ubila dve muhi na en mah. To, da ti dobro to delaš in to, da je on nekaj prav res posebnega.

Predlagam, da ti kar on demonstrira npr. na približno enako dolgi banani.

Ali na približno enako dolgem kurcu :)))

ti gre na živce, ker ne obvladaš, ali ti gre na živce, ker to on na nek način zahteva od tebe oz. želi, da bi tudi ti to počela? Bi ti sploh rada to počela? Prav je, da se potrudimo zapartnerja, vendar je tudi prav, da se partner čemu odreče zaradi nas.

Če bi rada znala, morda poskusita, da ti ležiš na hrbtu, glava fejst nazaj in on od spredaj (pred tvojo glavo) z njegovim korenjakom, vendar nič na silo, sama ga poskusi čim dlje spraviti.

Če pa tega sploh nočeš, pa mu povej, da ti ni do tega in da naj ti niti ne kaže teh stvari več.

Eto, upoštevaj @fnin nasvet, pa da vidiš, če se ne bo zbruhal. Lahko pa poskusi tudi na primerno dolgi in debeli klobasi.

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dobre ste.:-)))))

A pa moški zaradi tega bolj uživa, je bolj intenzivno ali je užitek zgolj v tem, ker ma pač ženska celga v ustih? Fizični ali psihični užitek? Ni mi jasno.

New Report

Close