Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Kaj menite

Kaj menite

Ali bo konec meseca konec tudi karantene?
Rekli so 14 dni, imam občutek da ne bo tako.

Meni občutek pravi, da se bo konec meseca šele začelo dogajati. 🙁

Do Maja.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ah kje, se bojim da bo to trajal še kr neki cajta.

pred koncem aprila ne bo miru.

Hmm, tile ukerepi bi morali biti zacasni – v nasl.tednu pricakujem, da bodo povedali, kako kaze in podaljsali kvecjemu do 6.aprila; kar bo vec, pa logika pove, da bo posledica za ekonomijo prevelika, o psihi ljudi pa sploh ne bi …

‘zaporo’ naj podaljsajo za starostnike oz.ogrozene, ostale nazaj v stare tirnice …

Jaz svojega zaslužim, pa ne v javni upravi, tebi ga pa dobri ljudje pred Hoferjem podarijo, evro po evro.

Ukrepi veljajo “do daljnega”. Dokler bo VODJA menil, da mu koristijo (počne kar hoče pod kriniko “nacionalne varnosti”)

Imaš dober občutek. :-)))

Zna biti ja, 😩

Težka bo. Če se folk prej pred štacunami ne pobije…

Sem šla včeraj popoldne v naš Mercator, je bil skoraj prazen.Sicer napolnjen z živili, noter smo bili pa trije.

Mimogrede – vest na Yahoo – morda “za občutek”

U.S. coronavirus lockdown to last 10-12 weeks, top Trump official says

Sem šla včeraj popoldne v naš Mercator, je bil skoraj prazen.Sicer napolnjen z živili, noter smo bili pa trije.
[/quote]

Poveš, kje je ta vaš Merkator?

Zdaj bomo začeli skrivati lokacije trgovin, v katere hodimo. Kot gobarji najdišča jurčkov. 😉

Če bodo karanteno sprostili pred 1.majem, bomo konec maja spet na tem, kjer smo sedaj. Za 1. maj bodo bedaki odhajali v eksote, na morje na HR itd.

Kaj pa fali taksnemu zivljenju? Jaz se spomnim se bolj hudih casov.

New Report

Close