Kaj menite o odstopu(Šuštaršič,Kramarič)
Se tudi vam dozdeva da se slika izpred 2 let ponavlja,ko so nekateri odšli v Korejo, sedaj se zopet kregajo in 2 sta že odstopila-Zakaj???Zaradi česa??
lep pozdrav v dobro in-line-na!
Pa kdaj bo skupščina letos-če kdo ve??
Aha. Vidm da se nekaj dogaja. Je to uradno?
LP
Robi
Kaj se dogaja ne vem, govoric je polno, dokler pa nekdo “uradno” ne pove pa ne bi ničesar komentiral…
Je pa tako da smo lani takle čas že zbirali sponzorje in prijavljali igralce, letos se pa še nič ne dogaja…
odstop sustersica je v veliki meri povezan z minusom, ki ga je naredil na zvezi. ta minus pa ni glih majhen za tako organizacijo.
racuni za njegovo delo, bojo prihajali se dolgoooooo…
pa gdaj bo skupscina, da bojo vodilni mozje povedal od kje in zakaj negativno poslovanje v tekocem letu.
Me pa res zanima od kje vam te podatki.
Je to vse res samo na podlagi govoric al mate tut kake dokaze?
Sej ne rečem, lahko da imate prav (sam nevem namreč nič o poslovanju zveze), pa vendar je prenaglo kar tako v naprej obsojat.
Če mene vprašate pa lige letos nebo, ker bi se resnično moralo že začeti s prijavo ekip in igralcev, če pa on mislijo, da bomo v 7ih dneh zbrali 300.000 se pa motijo. To ni tok simple:(
LP
Rozi
No takole,res je da sta odstopila Šušteršič in Kramarič saj smo klubi dobilli odstopno izjavo,ti ” KR NEKI” pa se prvo pozanimaj za kaj gre nato pa piši.
Lahko vam povem iz prve roke, da sta se umaknila zaradi nesoglasja na zvezi in neplačila,vem pa tudi da je Šušteršič pokril določene stvari z svojim denarjem in ga ni nikoli dobil nazaj. Tako da se prvo prepričaj potem pa piši.
No, to je tisto kar sem sumil. Upam, da ne bomo mi kle gor ugibal kaj in kako, ker to nobenem ne korist. Je pa zgleda to že folklora, da se bo vodstvo te naše boge zveze menjalo na dve/tri leta. Sam enkrat bo ljudi zmanjkal, če jih že ni.
V upanju na najboljš,
Rozi
sj ne vem zakej se sploh spuscam z vami v te pogovore in debate, sj se vidmo na skupscini, k se bojo polagal racuni, pa bomo pol vidl gdo ma prou.
nobenega ne obtozm, ce v neki nism 100% preprican.
glede sustarsicevega dnarja pa tko: lahko da ga je neki zalozu, sam kok si ga je pa izplacu, pa ne ves, tko da ne govori neumnosti.
odstopa zato, ker je naredu prevec pizdarij in dolgov, to pa sam se kako dobro vem.
dal bom sam en primer od mnogih!!!
telefonska stevilka in-line zveze 041/666-602, se je uporabljala se dolgo casa po koncanem prvenstvu in sicer za osebne potrebe in ne potrebe zvaze.
prasite piksija, kaksni so racuni in od gdaj so te racuni za to stevilko.
teh stvari je se velik, k jih fantje ne vete, se bodo pa zvedele na skupscini (kaksno naklucje, da skupscine se ni in da je sustersic ponudil svoje odstop pred skupscino, da se mu ne bo treba zagovarjati za minus).
lp
pa velik soncnih dni
Samo preveri številko na informacijah pa boš vidu na koga je in ni na zvezo, da ne boš preveč pameten….
lp
Roler zakaj mam jst tak obcutek da si ti Sustersic….to cist tko btw..
E moj Renato,oziroma Enzo oziroma ROLER. Kdaj boš že nehu jokat. Pod različnimi vzdevki pišeš na forum. Pa veš,da kot predstavnik vodstva (bivši) ni fajn,da bereš tale forum kaj šele to,da pišeš največje bedarije kar se jih da. Danes sem malo gledal tvoje vpise pa ti morm rečt,da si me fejst razočaru. Ti bi mogu bit kot vodja lige najbolj nevtralen tuki. Bojiš se za svojo rit bol kukr so se židi bal nemcev.Pa,da slišm od vseh strani kakšne pizdarije si počeu z reprezentanco.Da si ti govoru kdo gre lahko pa kdo ne,pa…… brez veze. Sej drgač si čist fejst dečko sam preveč se obračaš tko kukr vetr piha. Brez zamere sam to sm ti hotu povedat. Aja pa še to. Skos pluvaš neki čez Hebra pa Piksija pa ne vem koga vse. Najprej pomet pred svojim pragom pol pa druge opravli.Bay the way Hebar je car kot trener in kot človk.
lep pozdrav
Fantje tole gre pa ze kr predalec. Dejte mal manj energije zgublat s tem kdo je kriv pa kdo je *****, pa dejte glave skup, da bo enkrat neki iz tega sporta. To ni nobena resitev, da je renato prasec, pa hebi car pa tko naprej. Dejte rajs mal energije v napredek tega sporta. A bo letos sploh liga, kdo bo pa igral v taki kavbojšt ligi, a bo sploh reprezentanca, ker ce nimas lige ne vem kako sploh lahko prjavs reprezentanco… Pa tega je se ful. Dejte ze enkrat to skupscino narest pa neki ustvart ne se pa sam drkat.
Ti dam čist prou.Sam nism razumu na koga je to sploh letel na mene,ker sm to napisu al na vse tiste,ki bi lahko kej nardil za in-line ligo.Sam veš,da jst ne morm nč nardit,da se bo liga začela. Dokler ne skličejo skuščine ne mormo nč.Sej ti si tok v in-lineu notr,da veš kwa se vse dogaja.Naslednič k se vidva ti bom mal povedu kaj je blo pa kaj se dogaja.Mislm,pa sej veš vse.
Drž se..
Ni letel nate ti si en redkih k mas prov kr poves. To je letel na vse te “sposobne” ljudi k so zrven sam zarad frajerije in ne zarad ljubezni do sporta. Ves kolk bi se to lahko razvil, kaksen potencial je v sloveniji. Vse rekreativne lige so skor na nivoju enga dp. Pa to v vec razlicnih sportih ne sam in-line. Pol se ti pa najde skupina ljudi, k se gre en dp ostalo zgodbo si pa itak dozvel. Se mal pa bomo mel se eno afero ala aljancic pa un pujs debel oven pa tko dalje. K je enkrat dnar v igri vsi pozabjo zakaj so sli v sport. Fair play sploh ne obstaja vec.
Jah tko je to ne. Res se bi dal z dobro voljo zelo veliko narest. Poznam ljudi,ki bi zarad veselja to delal sam trenutno ne dobijo šanse zarad teh,ki so se zabarikaderal v zvezo. Sploh ubistvu ne vem,kaj vse ekipe čakajo. Mogl bi se vsi skp dobit,pa se sami zment kaj pa kako. Sam to je težko.
Maš pa prov,da tm k je dnar vsi pozabjo kaj pa zakaj bi mogl karkol delat.
Kdaj bomo pa kej dobil od zveze za ligo.A se ni v lanskem letu to že dobil takle čas?
Ljubitelji in športniki IN-LINE HZS,bo letos izpeljala državno prvenstvo v vseh kategorijah.V ponedeljek 24.01.2005 bo izvršni odbor in-line HZS v prisotnosti vseh povabljenih članov(ROLER potrdil udeležbo)sprejel nove sklepe v prid in-lineja hokeja.Tema bo tudi FINANČNO POSLOVANJE LIGE in REPREZENTANCE.Odgovorjeno bo na vsa takšna ali drugačna vprašanja oziroma namigovanja.Zgolj kot informacijo naj navedem.da finančno stanje pozitivno.
No, to smo čakal.
Vprašanja:
* Kaj je z denajrem ki smo ga namenili za pokal?
* Kdaj bo skupščina za vse člane?
* Kako si predstavljate in-line v prihodnosti?
(se bomo mogl vsako leto tresit za DP)
…Skratka teh vprašanj je še dovolj. Finance me najbolj dražijo.
g. Boris, upam da je ta vaša poteza v korist in-line(a). Pričakujte kar plaz očitkov, obtožb, vprašanj in mnenj. Smatram, da se boste mogl hudo dobr prpravt, če boste hotel splavat. Zdi se mi bolje (v bodoče) reševati probleme postopoma.
LP
Rozi
No jst mislm,da je to spodbudno za in-line in tudi mislim,da je Piksi pravi,da vodi vso stvar.Tudi piksi je po vseh tistih mučkah,ki so bile nekoliko popustil.Toda on je pravi za vse to. Navsezadnje je dal svoj denar za ta šport in lahko govorimo karkoli. Vem,da bo s pravimi ljudmi ta šport lahko napredoval.vse bomo zvedeli po te skupščini,jst pa samo upam,da bojo znal vse lepo organizirat za naslednje leto. Piksija osebno pozanm in vam morm povedat,da se človk trud sam če ni mel pravih ljudi zravn to ni mogl funkcionerat. Jst sicer ne morem govorit,kaj se je dogajal,vendar vem, da je dosti ljudi ,ki bi se lahko pridružl piksiju in mu pomagal, da bi blo to izpeljano 100 procentno.
Srečno
črevo: ob takih ljudeh in-line ne bo nikoli funkcioniral. Piksi je imel kot predsednik vsa pooblastila in sredstva (ce je, kot pravis, v to res vlozil svoj denar), pa vidis, kaksna je trenutna situacija z in-lineom v Sloveniji…kot predsednik bi po mojem moral prevzeti odgovornost za nastalo sranje, ne pa da v drek rine Renata in Kramarica. Nenazadnje je bil (najbrz?) on tisti, ki jih je postavil na njihove funkcije, torej je najbrz vedel, s kaksnimi ljudmi ima opravka. Tvoja zagotovila, da je Piksi v redu decko, da je sposoben in podobno se sicer slisijo nadvse imenitno, ampak, kako bo letos zorganiziral prvenstvo clovek, ki ga ni bil sposoben normalno organizirati se nobeno leto?
Spet piksi to piksi un… Pa kje zdej vsi pametnjakovici k maste vso pamet na svetu? Pa dejte vi narest ligo pa jo spelat. To ni tko izi kokr vsi mislte. Jaz sm 100 %, da noben od teh fantov ni sel v to zarad zasluzka. Pa tud ce so nekej malga zasluzl sej so vsi dajal prosti cas za to. Vsi majo se sluzbe zravn noben od njih ni profesionalc. Jaz si sam zelim ligo al pa vsaj eno posteno tekmovanje, pa tud ce bo tako kokr ga je mel seme vcasih, sam da se neki dela.
Lenko: Jst sm napisal da je Piksi sposoben marsičesa…napisal pa sem tudi to,da bi mu kakšna pomoč tudi zelo prav prišla.Ampak pomoč v takem smislu, da mu nebi polen pod noge metala ampak,da bi si med sabo kukr se da pomagala.Desn, se opravičujem,če bom spet začel pogrevat temo,ampak Lenko dejal,si da Piksi obtožuje Renatota. Pojdi po forumu pobrskat, kdo koga obtožuje. Najlažje je da mi tuki razpravljamo kaj pa kako,k sploh ne vemo kaj se dogaja oz. se je dogajal v zvezi. Nič ne vemo 100 procentno,in kadar nečesa ne vemo 100 procentno nimamo pravice vse povprek kritizerati. Priznam tudi jaz sem marsikdaj podvomil v zvezo,ampak konec koncev to ni tako lahko kukr mi mislmo. Dal bi se še marsikej popravt,ampak mi mormo vedt, da recimo HZS noče nič pomagat in-line zvezi.Edino kar so pomagal je blo to da,so drese posodil za reprezentanco.Piksi,Renato in Kramarič so samo ljubitelji in-linea in nimajo dosti izkuš z vodenjem.Če vzamemo primer drugih športov so kuhnje tm k jih res nebi smel bit (hokej na ledu,nogomet,…). Fantje počakimo dons tole kaj se bojo zmenil pol bomo pa vidl.Jst vrjamem u Piksija pa tut u druge sam,da bojo delal v korist in-linea.
crevo: jaz ti svetujem, da se naprej verjames v Piksija in naso zvezo (ter vse, ki na njej delajo) se naprej, se 1x placas ligo in pokal in uzivas v kvalitetno izpeljanem tekmovanju.
sej ti lah osebo poznas sam nkol pa naus vedu kaj se mu plete po glavi
ni me
Forum je zaprt za komentiranje.