kaj menite o tej DIETI?
Prosil bi vas za mnjenje o naslednji dieti.
* zjutraj: samo ogljikovi hitrati (npr. kruh-marmelada, eurokrem)
* cez 2 uri: zelenjava/ogljikovi hidrati (npr. gobe in testenine)
* cez 4 ure: samo proteini (npr. meso, sir)
* zvecer: ???ne vem, pomagajte!
Ze nekaj dni se ravnam po tej dieti in mi je uravnala prebavo.
Bomo videli kako bo s telesno tezo 🙂
Hvala in lep pozdrav,
Marijan
—————
[email protected]
Mislim da se hoče držat kombinacij, torej nikoli ne mešat oglj. hidratov s proteini ampak pjeb se je vsega čist mim lotil…………
Vzemi knjigo: Zdrava vitkost za vse življenje ali Jem torej hujšam….Moram reči da vsem ne pomaga, meni že ne. Jaz grem spet nazaj na my way z veliko gibanja!! Veliko majhnih obrokov, vode……obišči spletno stran http://www.mojtrener.com
obilo uspeha
Torej ta dieta temelji na tem,da se ne mešajo energijske snovi.
Po eni strani je to res,da mešanje energijskih snovi,negativno vpliva na prebavo in povzroča debelost.
Bi pa priporočal nobenega prečiščenega sladkorja (evrokrem,marmelada…)
Dobijo se dietni izdelki,ki ne vsebujejo dodanega sladkorja.
Vsaka dieta pa je lahko le začasna.
Zato namesto diete priporočam zdrav način življenja in prehranjevanja.
Sem 100 % vegetarijanec in nisem imel nikoli problemov z zdravjem in nikoli s preveliko telesno težo.
Obstaja zlato pravilo : Bolj je hrana naravna in nepredelana ,bolj zdrava je.
Čisto preprosto.
Ja, tako kot Vida jem tudi jaz že nekaj let.
Mene je zelo navdušila knjiga : Proč s kuhinjskim loncem, potem se pa iz zdravstvenih razlogov nisem upala več tako prehranjevat – s presno hrano. Sem se pa tisti mesec ko sem to počela odlično počutila – izgubila mimogrede 3 kg , ki sem jih imela preveč -imela idealno težo, in predvsem ogromno energije. Še zdaj težim k presni prehrani, ne pa 100 %, ker imam kuhano kosilo. Glavno hrano mi predstavlja sadje, suho sadje, oreščki in zelenjava. S težo nimam nobenih problemov, če pa dobim kakšno kilo gor, popolnoma ukinem kruh in krompir(ki jih uživam v zelo majhnih količinah) in spet pridem na idelano težo.