Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj menite o tem??

Kaj menite o tem??

Spletne klepetalnice razdirajo zakone
orek, 22. julij 2003

Spletno spogledovanje razdira zakone ne glede na to, da se večina spletnih partnerjev osebno nikoli ne sreča.

Študija ameriških organizacij za zakonsko stanovanje je pokazala, da spletne klepetalnice predstavljajo zelo naraščajoč vzrok razpada partnerskih zvez. Vse več ljudi namreč išče strokovno pomoč pri reševanju zvez zaradi zasvojenosti z internetom.

Beatriz Mileham iz Univerze Gainesville na Floridi, ki je vodila študijo, je prepričana, da bo internet kmalu najpogostejša oblika nezvestobe, če morda že ni.

Internet ima po svetu skupno okoli 649 milijonov uporabnikov, številnim poročenim izmed njih, ki iščejo seksualne užitke in romantične avanture, spletne klepetalnice predstavljajo usodno privlačnost.

V večini primerov ljudje, ki živijo v partnerskih odnosih in se poslužujejo internetnih spolnih uslug, ne vedo, da počnejo kar koli narobe.

Sedaj so raziskave pokazale, da varanje preko interneta lahko povzroči povsem enako prizadetost čustev partnerja, npr. jezo in občutek izdaje, kot povsem navadne prevare.

V večini primerov se vse skupaj prične s povsem nedolžno zabavo, vendar pogosto konča z pravo afero. Študija je pokazala, da 83 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi zase ni menilo, da na ta način varajo svojega partnerja, medtem ko je ostalih 17 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} svoje početje označilo za »nežno« obliko nezvestobe, ki jo lahko zelo enostavno opravičijo.

———-

LP, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Kratka bom.Ce imas vse POSLIHTANO u glavi, ni sans..da bi ti en net kaj razdiral, vsaj meni ne. Forum je moja iskra za lepsi vsak dan..samo to..nic vec in nic manj..in zaradi tega ima moj dragi od mene veliko vec, kot pa je imel prej brez neta. Polna sem energije, zivljenja…tko!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

:)))))))))))) No … in točno tko čutim tudi jaz … :)))

Na forumu imam prijatelje … s katerimi se lahko pogovarjam o takšnih in drugačnih zadevah … vendar s tem se ne počutim, da bi kakorkoli varala mojega miškota .. .

Je pa res, da je veliko takšnih, ki imajo dolgočasen zakon in se potem nekako izživijo s kakšno/kakšnim net prijateljico/prijatljem … … … Mah! Nej bo … :))) Oni že vejo .. ;)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

hihihiihi…enrgija pa nori…

sonči poledi tole:::

Jaz sem vesoljcek, zivim v tvojem telefonu in to kar ravnokar pritiskas so moja jajčka. Sodec po nasmesku ti ugaja….hiihih

cmoke…kaj pa kofi…

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ja, tudi ti si razlog moje pozitivne prekipajoce enrgije..ko me kuris na tak nedolzen nacin..to je to..in jaz jo znam posrkat vase..na ne nevaren nacin..hihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

HEHEHEHEHHEHE…POROČI SE..PA DA VIDIMO POTEM ZDOLGOEČASENEGA MIŠKOLINA…HIHIHIIHIHI

ampak kaj pa misliš o tej zankici:::

PRAVIJO DA V LJUBEZNI PRIVLAČIJO NASPROTJA….NO UPAM , DA V SVOJI GLAVICI RAZUMEŠ, KAJ MISLIM……SE PRAVI, DVA SE ZAGLEDATA, PRIVLAČITA,ZALJUBITA PREDVSEM ZARADI NASPROTIJ “SVOJEGA BITJA” IN PREŽIVLJATA ČUDOVITE TRENUTKE NANASITNE NASLADE,POŽELENJA HREPENENJA IN OSLAGA TRALALALLALALA……TODA POGLEJ PARADOKS,…
IN RAVNO ZARADI TEGA SE PRAVI NASPROTJA, ŠE POTEM NEKOČ RAZIDETA…PA RAZUMI ČE MOReŠ…IHIHIHIIHIHHEHHEHHE

MOJA sonči bi pred dnevi rekla: ŽIVOT JE KURBA….hihiihihi

jaz pa dodajam:::

Ljubi ga kakor on tebe, zajebi ga preden on tebe!

Ehjoj … Razočarko moj moj … :)))) … ti imaš pa res ene svoje fine ideje … :)))

Poročila se bom, ja … baje da maja meseca drugo leto … ;)))) :))) … pa mislim, da sama poroka veliko ne bo spremenila …

Kar se pa tistih nasprotij tiče … Jaz sem mnenja, da dva človeka morata imeti en toliko skupnega … vendar tudi različnosti … Recimo, če se dva klapata do zadnje nitke … da se strinjata vedno v vsaki stvari in da počneta iste stvari in to … ne vem … potem se začneš počutit čudno … pa utesnjen … da nimaš nič samo svojega …

Po drugi strani … pa če si si preveč različen, da rad delaš različne stvari in imaš različne interese … to tudi ni v redu … ker potem ne moreš nič počet skupaj … In če se potem prilagajaš, vedno eden trpi, se dolgočasi, …

Zlata sredina … v vsaki stvari mora bit zlata sredina … tko … :))))

Lp, Bgv

GRRRRRRR..KAKŠNE MOJE FINTE????????????

ti ti pupa…ne izzivaj, da ne skoknem do tebe…pol pa dijo miškolin…hihiihihih

bugy, a zaljubljenost že kaj popuča…daj no…čist malo…..bom jest poten nič več zamudil…….

cmokec lubi…pa ne obremnjej svoje glavice in teleščka s tekimi težkimi temami..raje povej tisto..ops…saj veš, kaj nam še dolguješ od zadnjič….bomo malo popravljali…saj vem, da ne znaš še vsega..hehe

Razko … ma ne se jezit, nooo … Boš ratal grd, zguban … pol te pa nobena ne bo hotla več … ccccc … :)))) ;))))

Hm … nič ne izzivam, Razko … nič ne izzivam … ;)))) :))))

Zaljubljenost malo popušča, ja … zato pa vedno bolj narašča ljubezen … Uh uh uh … :)))) … a ni to življenje lepo … Pa še sunčk se je nmal prkazal … pa nebo je že skoti da jasno … in … Bugika je že boljše volje … :)))

Hm … Kaj pa vam dolgujem od zadnjič? Nič ne vem … :)))

Lp, Bgv

na žalost……. ne vem sicer čigavo…… sem se nad tem resno zamislila……. nad sabo………

hmmmmmmmm

…. če sem že spletna čezplotskakalka , ja , bi pa jaz še spletno spoved opravila , pa bo spet vse v redu in se mi spet odpirajo spletna nebesa :)))

Niki je grešila …. grdo grešila …. z Janijem ( kot prvim , ker smo pač borci z najdaljšim stažem) , pa Šaškotom ( ahh …ekstatično .. ) , pa ježkom , pa Hubertom ( ah , le s kom greši ta dečko zdaj ) , pa Spjčkom ( ni bilo slabo , čeprav sva prišla samo do LB in AJ .. ) pa če bi še malo pomislila , bi se morda še kdo našel …

… a sem , a ?!
… razturam , a ?!

Razy , s tabo ni bilo še nič spletnega , kaj čakaš , ti nisem všeč 😉

Kako me je ta letnica zdej poscala!
Se boš mogla odkupit!
Nespletno!
Mam nos navzgor!
😉

New Report

Close