Kaj menite o Urški ?
Krula mz naj več kršitvami poslovnika v DZ naklada kako da ji je ustava sveta, kot sodnica je dokazala da ne pozna zakonodaje, kot presednica DZ pa da ji je malo mar za predpise.
…https://siol.net/novice/slovenija/klakocar-zupancic-v-ajdovscini-izpostavila-pomen-miru-661552
Ena ženska153, 04.05.2025 ob 09:42
Meni je pa všeč, da je spontana in iskrena ter stoji za svojimi besedami.
za katerimi besedami pa stoji tocno?za temi da ji je ustava sveta in hkrati krsi zakonodajo?ali to da je postena in se naskrivaj fukari z porocenim in razdre druzino?
Julij Cezar, 04.05.2025 ob 10:02
za katerimi besedami pa stoji tocno?za temi da ji je ustava sveta in hkrati krsi zakonodajo?ali to da je postena in se naskrivaj fukari z porocenim in razdre druzino?
To je malenkost v primerjavi z razkolom, ki ga dela državi. Desne bi najraje odžagala, javno jih izpostavlja na nivo pračloveka, ima vsa pooblastila, da dela kar hoče, mladim je za vzor to itak, ker si vse upa. Vendar na račun koga.
malo mi je mimo zarad tetovaž, ki jih javno kaže in rajcanja vojakov, ki so stali kot častna straža …. ampak dokler pacientovim propagandnim kletnim SdS nora24tv trolom dviguje pritisk je ok..
vsi, na katere je mafija iz SdS nora24tv besna so v bistvu božji dar.., ženska naj še leto zdrži pa bo postala živa legenda, ker se bo SdS nora24tv čisto odtrgalo zarad nje, hehe…..
Moški ahhhh larifari, 04.05.2025 ob 09:56
Da.Seksi mačka.To je pa tudi vse.In potem najbolje, da smo vse super mačke, pa lahko delamo, kar nam pade v glavo.V službi in doma .Zanimivo….Res zanimivo…
Nope, niti slučajno. Ima pa Urška “tisto nekaj”, kar jo dela všečno in prijetno, tako za poslušati kot gledati. In ne, to niti slučajno niso rdeče štikle in obleke. Ti in še mnogo drugih pač tega nima, zato si pa sitna in zagrenjena in ta tvoj post to potrjuje.
No to, 04.05.2025 ob 10:12
To je malenkost v primerjavi z razkolom, ki ga dela državi. Desne bi najraje odžagala, javno jih izpostavlja na nivo pračloveka, ima vsa pooblastila, da dela kar hoče, mladim je za vzor to itak, ker si vse upa. Vendar na račun koga.
lej …se strinjam s tabo…dal sem zgolj primer…ali ima clovek integriteto ali pa je nima, in klakocarka je nima ker ni nepristranska , je hinavska in brez tako opevane morale ki jo prodajajo vladne stranke……lahko bi bila nekdo…tako pa je zgolj bjonda v rdecih šuhih….in potem bo zapomnjenja dokler ne bo sla v pozabo po volitvah
Anonimen15748292, 04.05.2025 ob 10:18
Nope, niti slučajno. Ima pa Urška “tisto nekaj”, kar jo dela všečno in prijetno, tako za poslušati kot gledati. In ne, to niti slučajno niso rdeče štikle in obleke. Ti in še mnogo drugih pač tega nima, zato si pa sitna in zagrenjena in ta tvoj post to potrjuje.
Tudi slučajno nisem sitna in zagrenjena! Zdajle se bom tudi jaz zrihtala v nulo in z mojim greva v gostilno na praznovanje rojstnega dne.Juhuhu…
Sedaj se je že pokazalo, da je popolnoma neprimerna za to funkcijo. Mogoče je za ravnateljico vrtca, za državne funkcije pa gotovo ne. Oseba, ki je že večkrat pokazala,kako nestabilna je, kako niha v ekstreme vsem na očeh, si to lahko privošči v trgovini, v skladišču, za šankom, ne pa na državni funkciji, kjer predstavlja državo. Ta pa je to funkcijo degradirala na smejčkanje, boksanje, kazanje nog, in v fufrasti obleki in belih copatih na pogrebu…. Si predstavljate, da pride Nataša Pirc v belih copatah in kratki majčki na državno proslavo.
Ne morem verjet, da vas je res toliko, ki imate njeno vedenje za normalno. Ampak mislim, da ni čisto tako, ta narod je psihično zbolel, ker je v skoraj vsakem zapisu, ki sprašuje za mnenje o Urški, omenjen SDS. To je res psihična bolezen.
Urškino obnašanje ni normalno, otročje in razvajeno zavija z očmi, usta obrača na stran na čuden način. In vse zakone prilagaja sebi v korist oz. jih ignorira. Ok, če je samozavestna ampak ko opravljaš državno funkcijo, kjer obstaja strog protokol, ki ga moraš spoštovati, ne moreš takole plesat in mahat publiki kot neka holivudska zvezdica. To je enako, kot da bi na nekem državniškem kosilu prijela kos mesa v roko in ga nesla v usta. Ker ji pač tako paše. In vi, bedaki, bi ji ploskali. Ker pač ni SDS.
Žal je naša država na dnu in v razsulu. Zaradi današnje vlade, ki res ni sposobna vladanja. In zaradi ljudstva, ki takšno vlado voli.
Vem, da bo, če bo kdo komentiral moj zapis, poln žaljivih besed, jaz bom označena kot *** *** desničarska janšistka, nihče pa ne bo prebral mojega zapisa in razmislil, o čem sploh pišem. Ker kakor grdo lahko moj zapis zveni, ženska res nima normalnega obnašamja.
O tem, da se je spustila v zvezo s poročenim moškim, sploh nočem zgubljati besed.
Spremembe, 04.05.2025 ob 10:37
Ne morem verjet, da vas je res toliko, ki imate njeno vedenje za normalno. Ampak mislim, da ni čisto tako, ta narod je psihično zbolel, ker je v skoraj vsakem zapisu, ki sprašuje za mnenje o Urški, omenjen SDS. To je res psihična bolezen.
Urškino obnašanje ni normalno, otročje in razvajeno zavija z očmi, usta obrača na stran na čuden način. In vse zakone prilagaja sebi v korist oz. jih ignorira. Ok, če je samozavestna ampak ko opravljaš državno funkcijo, kjer obstaja strog protokol, ki ga moraš spoštovati, ne moreš takole plesat in mahat publiki kot neka holivudska zvezdica. To je enako, kot da bi na nekem državniškem kosilu prijela kos mesa v roko in ga nesla v usta. Ker ji pač tako paše. In vi, bedaki, bi ji ploskali. Ker pač ni SDS.
Žal je naša država na dnu in v razsulu. Zaradi današnje vlade, ki res ni sposobna vladanja. In zaradi ljudstva, ki takšno vlado voli.
Vem, da bo, če bo kdo komentiral moj zapis, poln žaljivih besed, jaz bom označena kot *** *** desničarska janšistka, nihče pa ne bo prebral mojega zapisa in razmislil, o čem sploh pišem. Ker kakor grdo lahko moj zapis zveni, ženska res nima normalnega obnašamja.
O tem, da se je spustila v zvezo s poročenim moškim, sploh nočem zgubljati besed.
V kleti imate danes pojačano izmeno očitno. Bo treba malo več soka in sendvičev.