Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu kaj menite vi?

kaj menite vi?

Ne vem, če je ta tema za ta forum, pa vseeno potrebujem kak nasvet.
Pred novim letom sem spoznala fanta, ki mi je bil zelo všeč. Bili smo na neki zabavi in plesala sva skupaj celo noč. Po njegovem obnašanju je bilo čutiti, da sem mu všeč tudi jaz. Potem je v naslednjih dneh od kolegice izbrskal mojo telefonsko številko in mi poslal sms. Tako sva bila na sms-ih še nekaj dni, za silvestrovo pa sva se videla le za pol ure – toliko, da sva si voščila (on je drugi dan delal). No, po novem letu pa še nekaj dni sms-ov v stilu, da se morava dobit na kaki pijači, da se morava čimprej videt … Do tega nikoli ni prišlo. Jaz sem bila zainteresirana in sem mu na sms-e vedno pozitivno odgovarjala. In potem na lepem nič. Bilo mi je zelo čudno. En mesec sem se ubadala z vprašanjem, kako je lahko tako odrezal-. Potem sem se opogumila in mu poslala sms (kako kaj… bla bla). Odgovoril je zelo prijazno in zainteresirano, pa še dodal, da mu ne težim. Potem sva se enkrat slučajno videla in je spet rekel, da se morava dobit čimprej. In od takrat nič več. Jaz mu tudi nisem več težila in tako gre čas naprej. Meni je po eni strani neumno, da bi mu pošiljala sms in ga mogoče klicala, ker se mi zdi, da sem mu dovolj jasno pokazala, da mi je všeč. Kaj mislite, da je razlog tega vedenja? Res mi ni jasno.Če mu ne bi bila všeč, tudi ne bi govoril, da se morava videt. A ni tako? Edino, če želi biti zelo uvideven… Hvala za vsako mnenje.lp

Sem prepričana, da je bil samo uvedeven; ker v nasprotnem primeru bi že prišlo do “srečanja”.
Moj nasvet?.pozabi ga!

si vprašala če je poročen:) al pa če ima punco?

Poročen sigurno ni, pa tudi punce nima. Sem se pozanimala pri različnih virih.

Očitno ti nisi edina njegova ljubljenka.

Pozabi čimprej

…ni zainteresiran….jasno in pika.

joj…..obrni nov list….pozabi……

lp

ne delj mojih napakic….tak

štekaš?

leta letijo - iščem stevardeso

no sej sem te že mela na sumu,po moje si bil pa to raven ti

to pa ni res…jest bi se pa potrudil…sploh pri tej 30-letnici…hahahahha

čeprav verjetno nimam več šans, ki me je že oni z fešte prehitel……eh…kaj čem…

pa nehi me zazat….grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

leta letijo - iščem stevardeso

Fant se je streznil pac.

Si ti od mrtvih vstal?

Za privat debate mi raje piši na privat prosim, pa priloži fotko. :>

New Report

Close