Kaj menite?
Zdravo punce!
Že nekaj časa se “ubadam” z vprašanjem, kaj menite o spolnih odnosih “od zadaj”. Pa ne mislim na pozo od zadaj, ampak v zadnjo luknjico.
Nekatere moje prijateljice so totalno za, druge totalno proti, jaz sem načeloma sicer proti, čutim nekakšen odpor do tega, ampak sem slišala, in to velikokrat iz različnih virov, da si to želi probati vsak moški.
Moj sicer “še” ni izrazil te želje, mogoče zato ker sem mu nekoč čisto mimogrede rekla, “da tega pa nebi probala”, in se mi zdi da tudi on ne čuti ravno potrebe, ali pa?
V glavnem, prosim napišite mi kaj mislite o tem in kakšni so občutki, če je katera že probala.
veliko odgovorov na podobno temo imas pod naslovom življenje,ah to življenje-orala.
Sama pa ti lahko povem, da sem bila podobnega mišljenja kot ti tudi sama-analni sex se mi je gnusil,dokler tega nekaj mesecev naprej nisem poskusila. v bistvu me je najprej partner dražil le s prstom,in že ob tem, mi je prišlo veliko bolje,kot le z vaginalno penetracijo,potem sem sama poskusila kar z vibratorjem,kasneje s partnerjem..lahko ti iz prve roke povem, da je to nekaj čudovitega, orgazem 1000% boljši, močnejši, intenzivnejši..skratka, za tiste,ki se jim to ne upira, je idealna popestritev spolnega življenja..res pa je, da je lahko vcasih malce umazano, ampak,ce sta oba za to, se tudi to da resit, kajti navsezadnje voda izpere vse, a ni tako?
Se strinjam z Janjo.
Tudi to, da malo pobrskaj po drugih forumih, ker je blo o tem že ful dost napisano.
Drugače je pri meni precej podobno kot pri Janji. Probala sem le s sedanjim fantom, čeprav so si želeli tudi bivši, ampak me nekak ni mikalo. Potem sem pač na voljo fantu, pa da probam- da vidim, kak je to, poskusila. Potrebna je sproščenost v prvi vrsti, fant te mora prej ful razdražit, najprej je priporočljivo, da te s prstom, ali vibratorjem.. meni sicer še zraven poskuša preusmerit pozornost (da me lupčka itd.), da se čisto sprostim, da ne mislim na to… Treba si je vzet čas, tukaj ni kaj hitet. Drugače sem ravno včeraj o tem pisala na forumu Ljubezenski nasveti, kjer sem se strinjala z enim moškim, ki je pisal, da je pri tem potrebna ful strast (ok, razen prvič, ko bolj probavaš, kak je na stvari), tista divja, živalska strast. Hm, ne vem, kaj naj ti še rečem… V glavnem, fuuuul je blo o tem že napisanega.
Res, da je dobra popestritev, ampak za mene je samo popestritev, ni zdaj vedno, da bi seksala v r*t. Je pa tudi res, da je orgazem fuuul bolj intenziven, ful.
Pa da se ne bomo menli o tem, kak je moškemu, ker menda ne poznam nobenega, ki si analnega seksa ne želi! :)))
No, moj je tud reku, da je treba sprovat vse, meni pa na začetku ni padlo na pamet, sploh, a se mi zdaj zdi, da bi blo morda dobro provat. Tko sem začela mislit, ko mi je svojega prstaka v tisto luknjico, pa prstek ni bil umazan. Meni se je zdelo, da mora to bit fejst umazano. Pa me prav zanima, kaki so občutki, če gre bolj na tesno not. Sam on še ne ve, da me je v bistvu prepričal, mora prej to še malo dozoret (psihične priprave!)
Hm,zelo vzburjajoče….Seveda na prvem mestu je popolna sprostitev!
Menim pa,da vseeno ni za prakticirat vsak dan,ampak le nekajkrat na mesec.
najprej se strinjam z wenko da to ni za vsak dan – izgubi svoj smisel.
Tudi jaz sem bila zelo proti 1x pa sem se prepustila in ni bilo niti najmanj tako grozno, ko se naučiš sprostiti mišice tudi boleče ni!
Tako da kar poskusi, boš potem vsaj zares vedela zakaj ti (ne) paše!!
pogum
poskusi, ne bo ti žal
Hvala za odgovore punce,
v veliko pomoč so mi bile vaše informacije.
Sem šla tudi na naslov “življenje, ah to življenje”
kjer je tudi ogromno napisanega na to temo.
LP
Sama nisem preveč navdušena nad tem. Ok, priznam, da je orgazem močnejši (seveda polega vseh ostalih draženj, da se razumemo), samo mi je pa filing drugače grozen. Ne morem in ne morem se sprostit. Neprijetno. Zato to prakticirava le občasno na njegovo željo.
Forum je zaprt za komentiranje.