Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti Kaj menite

Kaj menite

Spoštovani,

letos sem počitnikovala v Turčiji v 5* hotelu, angažma je bil drag. Na teh počitnicah sem zbolela (tudi mož) in prvič dobila drisko z vročino. Izvid blata katerega sem pridobila je pokazal bakterijo E-coli.

Zanima me kakšen je postopek (pritožba na agencijo ali tožba, ali obstaja že pripravljen obrazec zahtevka), rok vložitve zahtevka, kaj lahko uveljavljam (odškodnina, znižanje cene angažmaja, bolečine…) in v kakšni višini, katere dokaze je potrebno priložiti, kakšni so stroški pritožbe, tožbe?

Sama se nagibam na pritožbo, v kolikor ne bilo dogovora pa na tožbo…
Prosim za čimprejšnji odgovor zaradi roka.

Za odgovor se vam zahvaljujem.

p.s.
to vsebino sem poslala tudi na forum upravni nasveti in upravno pravo, vendar sem zaradi želje po čimhitrejšem odgovoru poslala na ta forum
Lp
Tanija

Spoštovani,

predlagamo, da se obrnete na agencijo, katera najverjetneje že ima obrazce s katerimi boste lahko zahtevali odškodnino od hotela v katerem ste se okužili. Potrebovali boste vso medicinsko dokumentacijo.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close