kaj mi sledi če se ne bom cepila
Pri nas v naši firmi so izredno obremenjeni zaradi korone, skratka šefi že vsi cepljeni ostali zaposleni so se že prijavili saj v firmi grozijo da pri njih ne bo noben delal ki ni cepljen , tedensko nas testirajo vse pa ni trgovina da ne boste narobe razumeli ,skratka sama sem rekla da se ne bom ker ne vidim smisla pa so rekli pa naj si sama pcr teste plačujem in če bom zbolela je bolniška moja domena…..skratka odločila sem se da bom zahtevala ankes k pogodbi kjer bodo to navedli potem pa bom šla direkt k odvetniku ( plače pa jadne komaj iz meseca v mesec shajam tako da ne vem kako bom še te teste krila sama) hitre teste pa se plača saj sama vidim račun ki nam ga pošlje klinika …v pol leta je to že denarja da se ti zvrti v glavi
točno tak, eni prej drugi kasneje, eni zdravi, drugi za posledicami cepljenja, ampak BORILI SE BOMO DO KONCA, tudi 2.sv. vojna je trajala 4 leta, pa prva tudi 4 leta, pa naj še ta traja 4 leta, mapak izkoristil bom vsa možna sodišča, jaz imam čas in sem zelo skromen človek, ne rabim veliko, imam tudi njivico in sadovnjak, hrano si lahko pridelam sam, sukra pa itak ne uživam.
Boril sem bom proti tem prascem z vso mojo močjo in srcem. Žal mi je za vse ki so jih že nategnili, da so se cepili, ostali pa dobro premislite kaj počnete. Zdaj je toplo vreme in se sploh ne cepite, ker virusi so itak aktivni vsako leto tam nekje opd oktobra do marca, odvisno od vremena.
Ne dajte fašistom niti 1 evra zaslužka, tudi če je zastonj, to ni zastonj, vse bomo mi plačali, Janša ne bo plačal nič on samo nakalda!”
ne zamenjaj službe, toži bando in uspela boš, ker tole na sodišču ne bo zdržalo!!
dobi si pomoč, tukaj na forumu poišči je bilo veliko govora in pisanja o tem, TOŽI JIH PRASCE. Samo poglej, vsi tile odloki o maskah dijaki in protesti, vse jim pada, delajo se norca z nmai, 1 gost gre lahko v restavracijo na 20m2, v restavraciji 100 m2 jih je lahko 5, na protestih je lahko 10 oseb….no mi smo jim pokzaali da jih je lahko 20.000 pa nikome ništa. čeprav policija trdi, da jih je bilo 10.000, ampak policajo s pomočjo vlade povedo vedno pol manj.
Naslednjič nas bo 50.000, pa nikome ništa
NE SE CEPIT!!!
NE BODITEPOSKUSNE PODGANE!
NAJ SE NAJPREJ CEPIJO VSI IZ SDS, pa da vidimo lojalnost stranki!
ne zamenjaj službe, toži bando in uspela boš, ker tole na sodišču ne bo zdržalo!!
dobi si pomoč, tukaj na forumu poišči je bilo veliko govora in pisanja o tem, TOŽI JIH PRASCE. Samo poglej, vsi tile odloki o maskah dijaki in protesti, vse jim pada, delajo se norca z nmai, 1 gost gre lahko v restavracijo na 20m2, v restavraciji 100 m2 jih je lahko 5, na protestih je lahko 10 oseb….no mi smo jim pokzaali da jih je lahko 20.000 pa nikome ništa. čeprav policija trdi, da jih je bilo 10.000, ampak policajo s pomočjo vlade povedo vedno pol manj.
NE SE CEPIT!!!
[/quote]
Tukaj je itak malo morje odvetnikov in virologov ni hudič, da vas bodo zastopali že Ludi in Robi imata znanja kolikor hočeš, Ludi te bo zastopal v tožbi, Robi strokovnjak za viruse in cepiva bo za šalo dokazal da je vse izmišljeno.
NE SE CEPIT!!!
[/quote]
Danes odvetnikk, zadnjič zzdravnik, pomoje si kvečjemu shizofrenik oziroma sshizofrenikk. 😀
točno tak, eni prej drugi kasneje, eni zdravi, drugi za posledicami cepljenja, ampak BORILI SE BOMO DO KONCA, tudi 2.sv. vojna je trajala 4 leta, pa prva tudi 4 leta, pa naj še ta traja 4 leta, mapak izkoristil bom vsa možna sodišča, jaz imam čas in sem zelo skromen človek, ne rabim veliko, imam tudi njivico in sadovnjak, hrano si lahko pridelam sam, sukra pa itak ne uživam.
Boril sem bom proti tem prascem z vso mojo močjo in srcem. Žal mi je za vse ki so jih že nategnili, da so se cepili, ostali pa dobro premislite kaj počnete. Zdaj je toplo vreme in se sploh ne cepite, ker virusi so itak aktivni vsako leto tam nekje opd oktobra do marca, odvisno od vremena.
Ne dajte fašistom niti 1 evra zaslužka, tudi če je zastonj, to ni zastonj, vse bomo mi plačali, Janša ne bo plačal nič on samo nakalda!”
[/quote]
Borba do Groba.
Itak pravš da so plače jadne, jst bi si na tvojem mestu našla drug šiht. Niso vsi delodajalci tolk prfu.knjeni da človeka siljo v neki.
Drugač pa ja, najprej aneks k pogodbi in k odvetniku.
Ma dej no, še v samem zdravstvu se skor več ne testirajo, kamo li da jih kdo sil na cepljenje. Eto, glih včer sm se s par frendicami pogovarjala, ene od teh delajo na covid oddelkih, pa pravjo da se ne spomnejo kdaj so se nazadnje testirale.