Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj mi svetujete

kaj mi svetujete

Pozdravljene!

Mam težavo:
Vložila sem prošnjo za enkratno denarno pomoč pri solidarnostnem skladu. Na začetku decembra sem poslala dokumentacijo. Tik pred zasedanjem komisije so me klicali, da vloga ni popolna -pozabila sem priložiti rojstni list. Z uslužbenko sem se dogovorila, da ga še isti dan pošljem po faksu-komisija je zasedala naslednji dan. Čez dva dni so mi poslali obvestilo, da vloge niso obravnavali, ker je nepopolna. Izkazalo se je, da mi je uslužbenka dala napačno cifro faksa. Še isti dan sem jim poslala (na številko z dopisa)vse z dokazilom o prispelem faksu vred.
Po novem letu sem jih le uspela priklicat na telefon, pa razen opravičila nisem dobila nič. Ker se s tem nisem zadovoljila saj sem ob denarno pomoč za leto 2004, me zanima če lahko še kaj storim? Se lahko sklicujem, da ne gre za mojo krivdo? Saj koncu koncev sem vlogo vložila še dovolj zgodaj in bi me lahko obvestili več kot teden prej.

Imate kak predlog?

Lp

Nemudoma vloži predlog za vrnitev v prejšnje stanje. Obrazloži tako, kot si napisala tukaj, pa upam, da imaš še tisto potrdilo, da si res poslala po faksu. Pa res pohiti. Naredi to jutri.

V kakšnem primeru ti pripada pomoč pri solidarnostnem skladu?

LP

Žal sem skoraj prepričana, da ne bo uspeha. Enkratna denarna pomoč se po odločbi izda v 30 dneh. To bi se praktično zgodilo v januarju 2005 in bi tako tudi izgubila pravico do ponovne pomoči v tem letu. Dobra politika . Potrebujete pisno dokazilo uslužbenke o nepravilnem faksu.
srečno

Kakšen predlog za vrnitev v prejšno stanje pa? Tako kot sem napisala tu sem poslala takoj ko sem prejela njihovo obvestilo. Nato sem poklicala pa mi je uslužbenka rekla da ji je žel in da bo vprašala kaj se da storit. Sam kaj naj jaz pol rečem v primeru, da mi ne pomagajo?

New Report

Close