kaj mi svtujete-kopalniški blok
Prosim za pomoč. Opremljam kopalnico, ne morem se odločiti glede kopalniškega bloka,
monter mi hoče uturiti tega
http://www.ceneje.si/Izdelek/4145433/dom-in-vrt/pohistvo/kopalnice/diviani-kopalniski-blok-120
meni pa je všeč kolpa san, je pa pregrešno drag, zgornja varianta je 500, kolpa san pa sp. varianta,
http://www.kolpasan.si/izdelki/kopalnisko-pohistvo/jolie/sestavi/jolie-60
še enkrat toliko. Ne vem, če je toliko vredno dati za te omarice, zdi se mi le malo preveč. KaJ menite, mi morda svetujete kakšno drugo varianto.
Kolpa san verjetno zelo plačaš znamko, zdi se mi pregrešno drago, a je lepo….
Pred leti smo istocasno obnavljali 2 kopalnici, v eni je pohistvo Kolpe in v drugi Gorenje Notranja oprema. Uporabljata se priblizno enako, drugo pohistvo je se skoraj kot novo, Kolpino pa zal ne vec.
Poleg tega po izkusnjah iz nekega apartmaja na smucanjo tako plitvi umivalniki niti slucajno niso prakticni, se posebej ne, ce si navajena kako stvar oprati na roke.
Kopalnica je zame tako delikaten prostor, kjer naj bi bil vsak kotiček praktično izkoriščen in jaz osebno bi si omarice naročila pri mizarju, da so res take, kot jaz hočem in meni praktične, prilagojene mojim potrebam, ne pa da kupim nekaj standardnega, ki je delano za vse in za nobenega.
Imamo kopalnico staro 30 let, omarice delane po meri, obrabljena je samo ena in to tista ob banji, ker je voda 30 let špricala po njej, ostale so kot nove, le dizajn je zastarel. Ko bomo obnavljali, bomo prav tako naročili pri mizarju.
Midva sva pred kratkim opremljala kopalnico. Diviani smo imeli eno omarico v prejsnji kopanici, staro ene 2 leti, posebnih tezav ni bilo, prav dobra pa tudi ni bila, pa dizajn je bolj tko. Sedaj sva sla pa v Gorenje v njihovo trgovino in kupila podobno, kot je na tvoji spodnji sliki za 700 evrov, dvojni umivalnik, ogledalo, lucke, pod umivalnikom predal, dve visoki omarici pa se ena majhna. Zelo zadovoljna, vodila so kvalitetna in izgleda tudi lepo.
Ta prvi bolk sicer ni slab, ampak takega podobnega imam jaz, pa moja kopalnica stoji že 19 let, torej je to najbrž že iz mode.
Zanimivo tukaj mi je, da izbiraš med dvema popolnoma različnima designoma.
Moj nasvet je, najprej se odloči kakšen stil ti je všeč,pa potem mogoče (če ti je ta od kolpasana) išli cenejšo varianto. Moraš pa vedet, da je pohištvo v kopalnici najbolj izpostavljeno vlagi, mokroti, torej ni vsaka dilca ok, ker bo kmalu fuč.